Katarinak, dobro nam došla! Meni je termin krajem studenog pa sam isto u ovoj grupi. Nekako mi kraj studenog nikako ne ide u jesen. Doduše, ni ovo vrijeme vani ne ukazuje na ljeto , ali neka, ja baš uživam u ovoj svježini. Inače sam veliki ljubitelj ljeta, ali ne bih se bunila da se ovakvo vrijeme nastavi do jeseni.
Cure, sad nas ima već preko 80!! Stavit ću sutra novu tablicu ako stignem. Prije sam pratila i jesenske bebe, a sad više ne stignem jer smo se mi raspisaleeeeee!
Nove trudnice dobro nam dosle sve kojima nisam pozeljela dobrodoslicu. Zelim vam urednu trudnocu 😘😘
❤N i V💙
Jutro cure,
meni je dan za ljencarenje, vani tmurno (prelijepo haha), pijem orandzinu i pravim tople sendvice :) I palo mi je na pamet da gledam neku vampirsku sagu, s obzirom na tmuran dan i niske oblake (a u predgradju sam, sume blizu :D) - nekad se zamislim da li sam ja zrela za djecu hahahaha???
Takodje, jutros sam uzela stetoskop od mjeraca pritiska i kao pokusala da detektujem bebu i fino sam slusala rad svojih crijeva hahahaha (ne pokusavajte xD).
Nuni,
neka je srecno i dugovjecno :)) Takve ljude odmah prekrizi i ne dopusti da zasjene tvoj divan dan :)
Ana,
bas se zaoblio stomoo :))) <3
Nove cure dobrodoslee :))) Bas nas je dosta sada i sa raznih stranaa :)
Ptico ima neku sitnu temp ali bolje je nego jucer 😊
Katarina dobrodosla!
Ana 😍
Salatice umirem na crijeva 😂😂😂
Evo mene s pregleda 😊
Bebonja nam raste, veliki je, kaze doktorica da vise odgovara 15+6 po velicini i da je jako zadovoljna sa svim mjerama. Vidjeli smo mozak, kraljeznicu, mjehur i zeludac 😁 lupa stalno rukama i nogama, vesela bebica 😁
Spol jos ne znamo, kaze doktorica da ne voli govoriti prije 18 tjedna jer kao nije 100% sigurna do tada 😊
Jeli netko ima herpes u trudnoći?jucer mi je izbio na usni ocito mi je pao imunitet 😣ne znam sta da radim kljukam se svim vitaminima jedem dosta povrca,poludit cu..
Jutro curee,
Mene vec par dana uzasno bole križa i trtica... Reko mi gin. da imam zabacenu maternicu malo odozada pa da cu sve na leđa osjecat.. Alll ovo bas je koma jucer sam jedva hodala, dobro da mi je muz kupio taj banana jastuk za spavanje pa je malo bolje.. Valjda ce proc🤔🤔
Evo mene s pregleda 😊
Bebonja nam raste, veliki je, kaze doktorica da vise odgovara 15+6 po velicini i da je jako zadovoljna sa svim mjerama. Vidjeli smo mozak, kraljeznicu, mjehur i zeludac 😁 lupa stalno rukama i nogama, vesela bebica 😁
Spol jos ne znamo, kaze doktorica da ne voli govoriti prije 18 tjedna jer kao nije 100% sigurna do tada 😊
Bruna super za pregled 😍😍 bas mi je drago da je sve u redu, je je bas su veseli i razigrani unutra. Sve se bojim kako će nas lupkati kad još narastu. Duše naše male ❤
Salatice bome si i mene nasmijala sa crijevima 😂😂😂 barem znaš da rade kako treba 😁😁😁
Miranda super da temperatura pada 😊
Manuela nemam herpes, inače nisam sklona tome. Možda da pojačaš B vitamine.. To bi moglo pomoći 😊 BTW tvoje ime nam je postalo jedan od favorita za našu curicu 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji