Ja sam danas "grumpy". Nakon onih vjetrova sinoć, čisti tupi zatvor, sa osjećajem da uz ovaj trbuščić nosim još 200 kila balasta. Pijem mineralnu, do jutra će to doći do litre i pol.
Do prije tjedan dana sam išla bez problema na wc po dvaput na dan, nekad i više. I nisam se osjećala teškom. Očito svaki trimestar nosi svoju radost.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
AllieH, bolo mi je ime teme oci jos pre nego sam se prikljucila. Kako se moze prepraviti?
Tamsi, dobrodošla. vjerojatno si trudna od prošlog ciklusa 😊
Hvala ti 😄 nadam se da ce bit sve okej s bebom jer nisam znala da sam trudna. A popila sam koje pivo i ispusila koju cigaru. I nosil gajbe na poslu.. bas cemo vidjeti sutra.. sad osjecam kako me pika po trbuhi, bas cudan osjecaj, onako ko da grci, al ne boli.. hehhe joj bas sam sretna.. mi valjda uspijeli iz prve, a nismo ni ciljali, nego ako se desi se desi 😄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ptičica bome imamo slične prohtjeve. 🤗🤗 Meni se jedu punjene lignje i hobotnica već danima. Jučer sam si ispunila želju pa je bila riba na gradele. 😊 pasticadu mi je obećala svekrva napravit za rodjendan. 😍
Tamsi dobrodosla. 😉
Salatice šećer ti je super, bolje napravi još pretrage kako bi bila mirna. 😊
Isti simptomi, iste zelje, isti doktor
Mora da je i kod mene cura!🤣
Bruna, mislim da ce Miranda znati bolje, al meni je u prosloj trudnoci tuna zabranjena zbog visoke razine žive koju talozi u mesu pa je ne jedem ni u ovoj. 🤔🤷♀️
Hihihi moguće 😍😍 nadam se da ćeš na sljedećoj kontroli saznati spol. 🤗 jel imate želja što se spola tiče?
Bruna već smo pisale da tuna nije preporučljiva ali da može 150 g tjedno, mislim da je to čak i Miranda pisala. Ja ju isto nisam nikako jela i onda sam prošli tjedan radila salatu s tunom i baš se finoo najela. Samo ti papaj ali ne precesto. 😉
Pa da ti budem iskrena, nemam zelje. S obzirom na dijagnozu habitualnih, samo zelim rodit zdravu bebu. Imam jednog frajera od 10 koji je rekao da ce volit isto bio brat ili sestra, al da bi bio najsretniji s oboje 🙄 pita me jesmo sigurni da nisu blizanci, da mu je stvarno dosta bit jedinac 😍 zlato moje ❤
Ana možda si samo pojela nešto što ti ne odgovara. . Vidit ćeš sutra kak će bit. Meni se to stalno mijenja, nekad je svaki dan nekad svaki drugi.. Poznat mi je osjećaj "balasta". Dobro je dok imaš vjetrove, barem si malo olakšas 😉😊
Ptičica sigurno će sve bit u redu ovaj put. 🤗 zao mi je radi takve dijagnoze 🙁 sin ti je odličan,jako zreo za svoje godine. 😊 😍 kako oni iskreno kažu šta bi i kako ❤
AllieH, bolo mi je ime teme oci jos pre nego sam se prikljucila. Kako se moze prepraviti?
Mislim da promjeni može onaj tko je otvorio temu. 😊
Ciaoo curke.. evo baš prije citam vase komantare i meni padne napamet pa Boze prosli mj sam imala M 2 dana i nista.. i napravila test poslije toga i negativan.. i nakon toga nisam obracala paznju vise na to.. i 10 dana nakon toga me pocnu malo boljet cicke al nista strasno.. i od tog je proslo 20 dana i sutra trebam dobiti.. ali vec par dana mi je nekako previse sline u ustima, placem, bole me cicke (al mene uvijek bole prije M), al prosli mjesec nisu.. i kazem kolegici ma daj da napravim test.. nesto mi je cudno, vec 10 dana me bole leđa i trbuh ko da imam upalu.. i nis i prije 25 minuta ja popiskim i mislim si ma nece nista, a kad ono + ko kuca velik i debel.. i to s najjeftinijim testom.. ee sok, toliko sam plakala, taman mi je dosao decko i gleda me, kolegica u soku.. al smo sretnii.. i sad sam napravila jos jedan za svako slucaj i opet +.. e sad ne znam dal sam ostala trudna jos prosli mjesec ili ovaj. Moram sutra kod ginekologam. I da imam zgaravicu, prdim i podrigujem. I danas su mi se jele punjene paprike 🤣🤣
dobrodošla...trebala si uzet onaj clearblue on ti pokaze koliko si dugo trudna 😉
Evo ja stigla, uzas, doktor ovaj krenu galamiti, sta ces ti sa tako malim CRP, ovo je uredno, Boze sacuvaj, sta on salje u bolnicu. Ja ono, ne salje me u bolnicu, vec da mi se propise antibiotik. I on nervozan nesto ispisa, i ja izadje i sjeti se da me nije pitao za penicilin, kazem sestri da sam alergicna, vratim se, on krenu opet nesto, pa sta pijes od antibiotika, govorim mu da ne znam, nisam nikad bolesna hahaha, on bjesni, raspitaj se u apoteci :O ja s tim u svoj dom zdravlja kod dezurne, da mi ona kaze sta smijem piti, ona ce sutra ides kod svog ginekologa, neka on kaze... a moj ginekolog salje poruku da pijem antibiotik hahahahahha KOJI? A nervozan, ne smijem mu ni reci da ne pijem. Eto sta se desava, ne zna se ko pije a ko placa hahahahhaha, uspjela sam uzeti uputnicu da ujutru ponovim CRP i to je to. Sta ti mislis Miranda, koji smijem piti, s obzirom na alergiju na penicilin i trudnocu?
Evo ja stigla, uzas, doktor ovaj krenu galamiti, sta ces ti sa tako malim CRP, ovo je uredno, Boze sacuvaj, sta on salje u bolnicu. Ja ono, ne salje me u bolnicu, vec da mi se propise antibiotik. I on nervozan nesto ispisa, i ja izadje i sjeti se da me nije pitao za penicilin, kazem sestri da sam alergicna, vratim se, on krenu opet nesto, pa sta pijes od antibiotika, govorim mu da ne znam, nisam nikad bolesna hahaha, on bjesni, raspitaj se u apoteci :O ja s tim u svoj dom zdravlja kod dezurne, da mi ona kaze sta smijem piti, ona ce sutra ides kod svog ginekologa, neka on kaze… a moj ginekolog salje poruku da pijem antibiotik hahahahahha KOJI? A nervozan, ne smijem mu ni reci da ne pijem. Eto sta se desava, ne zna se ko pije a ko placa hahahahhaha, uspjela sam uzeti uputnicu da ujutru ponovim CRP i to je to. Sta ti mislis Miranda, koji smijem piti, s obzirom na alergiju na penicilin i trudnocu?
Omg svašta! Ovo je bolje nego kad je moj dragi završio na uho, grlo, nos zbog otupjelih osjetila, pa je dobio vatu u nos i uši. 😂😂
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji