Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    25. Lipanj 2018. 18:11

Tamsi

Ciaoo curke.. evo baš prije citam vase komantare i meni padne napamet pa Boze prosli mj sam imala M 2 dana i nista.. i napravila test poslije toga i negativan.. i nakon toga nisam obracala paznju vise na to.. i 10 dana nakon toga me pocnu malo boljet cicke al nista strasno.. i od tog je proslo 20 dana i sutra trebam dobiti.. ali vec par dana mi je nekako previse sline u ustima, placem, bole me cicke (al mene uvijek bole prije M), al prosli mjesec nisu.. i kazem kolegici ma daj da napravim test.. nesto mi je cudno, vec 10 dana me bole leđa i trbuh ko da imam upalu.. i nis i prije 25 minuta ja popiskim i mislim si ma nece nista, a kad ono + ko kuca velik i debel.. i to s najjeftinijim testom.. ee sok, toliko sam plakala, taman mi je dosao decko i gleda me, kolegica u soku.. al smo sretnii.. i sad sam napravila jos jedan za svako slucaj i opet +.. e sad ne znam dal sam ostala trudna jos prosli mjesec ili ovaj. Moram sutra kod ginekologam. I da imam zgaravicu, prdim i podrigujem. I danas su mi se jele punjene paprike 🤣🤣

Cestitke i dobrodosla 😊 punjenih paprika ima kod mene, slobodno dodi i nosi. Ja ih nemogu vidjeti. A ja bi pasticadu i hobotnicu ispod peke. I punjene lignje. 😂
    Danas je bila divlja komarca na meniju. Bejbe nesto luda za morskim plodovima, ali meso nikako. Danas muz kaze: Pa ima 20 dana nismo jeli piletinu! Prije trudnoce smo zivjeli na njoj jer smo oboje u treninzima, a sad nisam uopce isla za tim da je ne jedemo. I bljak bljak, nebi je ni jela 😅

Timi95
    25. Lipanj 2018. 18:23

Ptičica

Tamsi

Ciaoo curke.. evo baš prije citam vase komantare i meni padne napamet pa Boze prosli mj sam imala M 2 dana i nista.. i napravila test poslije toga i negativan.. i nakon toga nisam obracala paznju vise na to.. i 10 dana nakon toga me pocnu malo boljet cicke al nista strasno.. i od tog je proslo 20 dana i sutra trebam dobiti.. ali vec par dana mi je nekako previse sline u ustima, placem, bole me cicke (al mene uvijek bole prije M), al prosli mjesec nisu.. i kazem kolegici ma daj da napravim test.. nesto mi je cudno, vec 10 dana me bole leđa i trbuh ko da imam upalu.. i nis i prije 25 minuta ja popiskim i mislim si ma nece nista, a kad ono + ko kuca velik i debel.. i to s najjeftinijim testom.. ee sok, toliko sam plakala, taman mi je dosao decko i gleda me, kolegica u soku.. al smo sretnii.. i sad sam napravila jos jedan za svako slucaj i opet +.. e sad ne znam dal sam ostala trudna jos prosli mjesec ili ovaj. Moram sutra kod ginekologam. I da imam zgaravicu, prdim i podrigujem. I danas su mi se jele punjene paprike 🤣🤣

Cestitke i dobrodosla 😊 punjenih paprika ima kod mene, slobodno dodi i nosi. Ja ih nemogu vidjeti. A ja bi pasticadu i hobotnicu ispod peke. I punjene lignje. 😂
    Danas je bila divlja komarca na meniju. Bejbe nesto luda za morskim plodovima, ali meso nikako. Danas muz kaze: Pa ima 20 dana nismo jeli piletinu! Prije trudnoce smo zivjeli na njoj jer smo oboje u treninzima, a sad nisam uopce isla za tim da je ne jedemo. I bljak bljak, nebi je ni jela 😅

Hvalaaaa 😍😍😍 tako sam uzbuđenaa Hahahahah imam ih jos doma.. to cu kad se vratim s posla hahja
    Da vas pitam nesto.. inace sam konobar, da odmah uzmem porodiljni, posto stojim po 9 sati na nogama, a vec sas me bole noge i leđa? 
    A piletinu inace i ja jedem, jer treniram i sve, al zadnjih 6 dana mi se gadi.. i uopce nemam apetita.. svako toliko mi se nesto jede. Vise navecer haha

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Pticaselicazgst
    25. Lipanj 2018. 18:23

Ptičica bome imamo slične prohtjeve.  🤗🤗 Meni se jedu punjene lignje i hobotnica već danima.  Jučer sam si ispunila želju pa je bila riba na gradele. 😊 pasticadu mi je obećala svekrva napravit za rodjendan. 😍

Tamsi dobrodosla. 😉 

Salatice šećer ti je super,  bolje napravi još pretrage kako bi bila mirna.  😊

Bruna92
    25. Lipanj 2018. 18:25

Dobrodosla Tamsi, zelim ti skolsku trudnocu!
    Joj i meni se jedu lignje i puno toga morskog... Otkad sam saznala da sam trudna nisam jela tunu i uhvati me nekidan zelja, dodem danas kod svojih roditelja a tata mi napravio domacu pastetu od tune... Mljac, ubila sam se ko svinja 😁

Ptičica
    25. Lipanj 2018. 18:31

Pticaselicazgst

Ptičica bome imamo slične prohtjeve. 🤗🤗 Meni se jedu punjene lignje i hobotnica već danima. Jučer sam si ispunila želju pa je bila riba na gradele. 😊 pasticadu mi je obećala svekrva napravit za rodjendan. 😍

Tamsi dobrodosla. 😉

Salatice šećer ti je super, bolje napravi još pretrage kako bi bila mirna. 😊

Isti simptomi, iste zelje, isti doktor 
    Mora da je i kod mene cura!🤣
    Bruna, mislim da ce Miranda znati bolje, al meni je u prosloj trudnoci tuna zabranjena zbog visoke razine žive koju talozi u mesu pa je ne jedem ni u ovoj. 🤔🤷‍♀️

Ana89
    25. Lipanj 2018. 18:38

Tamsi

Ptičica

Tamsi

Hvalaaaa 😍😍😍 tako sam uzbuđenaa Hahahahah imam ih jos doma.. to cu kad se vratim s posla hahja
    Da vas pitam nesto.. inace sam konobar, da odmah uzmem porodiljni, posto stojim po 9 sati na nogama, a vec sas me bole noge i leđa?
    A piletinu inace i ja jedem, jer treniram i sve, al zadnjih 6 dana mi se gadi.. i uopce nemam apetita.. svako toliko mi se nesto jede. Vise navecer haha

Piletina je big NO! Užasan okus i miris. Ni puretina mi ne paše. I tako od početka trudnoće

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    25. Lipanj 2018. 18:41

Ptičica

Pticaselicazgst

Ptičica bome imamo slične prohtjeve. 🤗🤗 Meni se jedu punjene lignje i hobotnica već danima. Jučer sam si ispunila želju pa je bila riba na gradele. 😊 pasticadu mi je obećala svekrva napravit za rodjendan. 😍

Tamsi dobrodosla. 😉

Salatice šećer ti je super, bolje napravi još pretrage kako bi bila mirna. 😊

Isti simptomi, iste zelje, isti doktor
    Mora da je i kod mene cura!🤣
    Bruna, mislim da ce Miranda znati bolje, al meni je u prosloj trudnoci tuna zabranjena zbog visoke razine žive koju talozi u mesu pa je ne jedem ni u ovoj. 🤔🤷‍♀️

Hihihi moguće 😍😍 nadam se da ćeš na sljedećoj kontroli saznati spol.  🤗 jel imate želja što se spola tiče? 
    Bruna već smo pisale da tuna nije preporučljiva ali da može 150 g tjedno,  mislim da je to čak i Miranda pisala.  Ja ju isto nisam nikako jela i onda sam prošli tjedan radila salatu s tunom i baš se finoo najela.  Samo ti papaj ali ne precesto. 😉

Bruna92
    25. Lipanj 2018. 18:47

Da da, znam to sve s tunom zato i kazem da nisam jela otkad sam saznala da sam trudna bas zbog toga 😊 ali ovo danas je bas bilo "moram to pojest jer cu umrijet" 😂

Pticaselicazgst
    25. Lipanj 2018. 18:53

Bruna92

Da da, znam to sve s tunom zato i kazem da nisam jela otkad sam saznala da sam trudna bas zbog toga 😊 ali ovo danas je bas bilo "moram to pojest jer cu umrijet" 😂

Hahahaha mislim da će tako meni bit sutra s lignjama 😂😂😂

barbiemama
    25. Lipanj 2018. 18:54

meni je piletina bila super i prije trudnoće, a i sada. a morske plodove isto jednako volim kao i prije. nemam više toliko izraženu želju za slatkim. voće mi nije pasalo neko vrijeme jer sam rigala od njega. tunu sam nekad jela i po dva puta tjedno, sada nemam takvu želju više. jednom u 3 tjedna nam napravim, kad ne znam što bih drugo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.