Kod mene s mamine strane su cesti blizanci,nju je preskocilo,al njena sestra ima blizance.
S tatine strane isto imam blizanaca,tako da su kod nas geni dobri za njih,al ko zna mozda nas preskoce,mozda moja sestra budu imala blizance,a mozda moja djeca.
Ja bi bas voljela blizance,kaze mi muz,prvo cemo ovo jedno da se naucimo,iduci put cemo blizance 😅
Kod mene s mamine strane su cesti blizanci,nju je preskocilo,al njena sestra ima blizance.
S tatine strane isto imam blizanaca,tako da su kod nas geni dobri za njih,al ko zna mozda nas preskoce,mozda moja sestra budu imala blizance,a mozda moja djeca.
Ja bi bas voljela blizance,kaze mi muz,prvo cemo ovo jedno da se naucimo,iduci put cemo blizance 😅
Hihi..a nikad ne znas sto ti zivot nosi..mozda stvarno iduci budu blizanci 🤗🤗
❤N i V💙
Pomoc cure :(
Stigli nalazi, hemoglobin se povecao, oke sve. Ali glukoza mi smanjena 3,8 (3,9 do 6,4), leukociti 13,6 (3,4 - 9,7) i CRP 19 (normalno do 5).
Po ovom ja imam neku dobru upalu, a nigdje veze, nisam ni prehladjena, ni gripa neka, ni zub. Jedino me desni juce puno boljele...
Urinokultura sterilna prije mjesec dana.
Najvise me brine ovaj crp, on mi je 2012 rastao, dosao do preko 100 i krenula je plodns voda, itd itd. Mislim uz krvarenje dugotrajno. Kako saznati od cega su mi poviseni crp i leukociti?
truskawka, neki rano saznaju spol jer su radili nifty, harmony i sl. Tesko da u 10tt saznaju preko uzv. A i vecinom ti sto ranije saznaju nose decke, piska je puno lakse vidjeti.
Luka ❤
meni soc ginićka rekla s 14+2 da joj se čini da je dečko. ultrazvuk joj je iz doba dok je drug Tito bio mladić, ali stvarno se i meni činilo da vidim jajca i pišu. možda se dečki prije skuže, ne znam. beba je bila raširenih nogu u svakom slučaju pa je bilo lakše nešto vidjeti. jedva čekam 12.7. kad imam novi pregled. tad bi se trebalo sigurno znati 😊
Salatica ja nisam nesto bas strucna oko leukocita i crp, mozda da ipak napraviš kontrolu urina za mjesec se svasta moze desiti a i trudna si podloznija infekcijama. Jesi radila briseve?
Za glukozu bas mi cudno sta je niska, jesi imala drhtavicu ili slabost kad si davala krv? Mozda da ponovis jutarnju glukozu skupa sa inzulinom to brzinski svaki laboratorij moze odrediti pa da vidis na cemu si. Mada mislim da vise problema pravi visok secer nego nizak. Kod mene je 5.3 idem ga sutra ponoviti.
Spol se vidi vec s 12,13 tt samo jako ovisi o suradnji bebe i kako se namjesti. I o uzv.
Blaza tako je nama ispalo, mozda ce i vama 😂 Prvo za vjezbu i sad dvoje 😂 Kod nas su preskocili maminu generaciju, baba mi je imala blizance i sad ja.
Salatice leukociti su poviseni zbog trudnoce, to je normalno. Glukoza je super, ovo snizenje je zanemarivo. A crp neki toleriraju do 15 u trudnoci. Najbolje ponoviti urinokulturu, sto kaze svjesna, u mjesec dana si mogla pokupiti nesto. Ali nije to tako visok nalaz, da je sistemska upala bio bi crp puno visi.
Hvala vam na odgovorima :)))
Cula sam se sa doktorom, on me salje u prijemnu ambulantu da mi ukljuce antibiotike, i ja sam se pogubila sto je ovoliko hitno, mozda je nesto privremeno, s obzirom da su mi prekjuce i juce bile upaljene desni i bas bolne...ali ajd, ne treba rizikovati, inace imam i temperaturu blago povisenu 37,5, ali nemam nikakve znakove prehlade, itd. Samo mi krivo sto ce me cackati gore, a tako znaju grubi i odvratni biti, Boze sacuvaj.
Ciaoo curke.. evo baš prije citam vase komantare i meni padne napamet pa Boze prosli mj sam imala M 2 dana i nista.. i napravila test poslije toga i negativan.. i nakon toga nisam obracala paznju vise na to.. i 10 dana nakon toga me pocnu malo boljet cicke al nista strasno.. i od tog je proslo 20 dana i sutra trebam dobiti.. ali vec par dana mi je nekako previse sline u ustima, placem, bole me cicke (al mene uvijek bole prije M), al prosli mjesec nisu.. i kazem kolegici ma daj da napravim test.. nesto mi je cudno, vec 10 dana me bole leđa i trbuh ko da imam upalu.. i nis i prije 25 minuta ja popiskim i mislim si ma nece nista, a kad ono + ko kuca velik i debel.. i to s najjeftinijim testom.. ee sok, toliko sam plakala, taman mi je dosao decko i gleda me, kolegica u soku.. al smo sretnii.. i sad sam napravila jos jedan za svako slucaj i opet +.. e sad ne znam dal sam ostala trudna jos prosli mjesec ili ovaj. Moram sutra kod ginekologam. I da imam zgaravicu, prdim i podrigujem. I danas su mi se jele punjene paprike 🤣🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ciaoo curke.. evo baš prije citam vase komantare i meni padne napamet pa Boze prosli mj sam imala M 2 dana i nista.. i napravila test poslije toga i negativan.. i nakon toga nisam obracala paznju vise na to.. i 10 dana nakon toga me pocnu malo boljet cicke al nista strasno.. i od tog je proslo 20 dana i sutra trebam dobiti.. ali vec par dana mi je nekako previse sline u ustima, placem, bole me cicke (al mene uvijek bole prije M), al prosli mjesec nisu.. i kazem kolegici ma daj da napravim test.. nesto mi je cudno, vec 10 dana me bole leđa i trbuh ko da imam upalu.. i nis i prije 25 minuta ja popiskim i mislim si ma nece nista, a kad ono + ko kuca velik i debel.. i to s najjeftinijim testom.. ee sok, toliko sam plakala, taman mi je dosao decko i gleda me, kolegica u soku.. al smo sretnii.. i sad sam napravila jos jedan za svako slucaj i opet +.. e sad ne znam dal sam ostala trudna jos prosli mjesec ili ovaj. Moram sutra kod ginekologam. I da imam zgaravicu, prdim i podrigujem. I danas su mi se jele punjene paprike 🤣🤣
Čestitke na pozitivnom testu ielim sreću kod ginekologa da se čuje srce ili bar vode počeci trudnoće 😀 Školsku trudnoću želim 😊☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji