Vidim da je tema o kraljeznici. Evo magnet mojih leđa, inace od 10og mj. 2017 imam svakodnevne bolove razlicitog intenziteta i 4 puta sam bila oduzeta. Ekstruzija diska pritisce duralnu vrecu, lednu mozdinu i spinalne korijene zivca l4 l5 na obje strane. Pa me bole obje noge 😅
Operacija je trebala bit za misec dana ali smo mojaa beba i ja imali druge planove 😋
Bas me briga kako ce bit kad trbuh bude velik, a rodit moram na carski. Bas me briga koliko me boli, samo nek beba naraste 😎
Vidim da je tema o kraljeznici. Evo magnet mojih leđa, inace od 10og mj. 2017 imam svakodnevne bolove razlicitog intenziteta i 4 puta sam bila oduzeta. Ekstruzija diska pritisce duralnu vrecu, lednu mozdinu i spinalne korijene zivca l4 l5 na obje strane. Pa me bole obje noge 😅
Operacija je trebala bit za misec dana ali smo mojaa beba i ja imali druge planove 😋
Bas me briga kako ce bit kad trbuh bude velik, a rodit moram na carski. Bas me briga koliko me boli, samo nek beba naraste 😎
I ja rađam na carski sto posto. Ali neka. Imam iskustva od oporavka od abdominalne operacije, nije toliko strašno 😉😊. A kralježnica je i mene zabolila 😂. Sad malo gornji dio. Nekad donji. Lutajuća bol.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Du normalno je to, s vremenom prode 😊
Uh Pticice, bas si skolski primjer za operaciju. Simptomi zvuce strasno 😔 Jesi radila emng? Ne znam jesi imala vremena za pripremu muskulature za trudnocu ali nadam se da sad znas zastitne polozaje i sve mjere opreza.
Moji bolovi su malo popustili iako jos osjetim leđa. Strah me krvarenja, ne bi se najradije dizala s wc-a.
Svjesna,
odlicne vijestiiiii :))) Sada uzivaj, brzo cete se ponovp druziti :)
Miranda,
ja svakve bolove imam od samog pocetka trudnoce, i zalila sam se doktoru, on ne obraca previse paznje, kaze ako nema krvarenja, nista... I ja se istripam, da nisu kontrakcije, ali onds pomislim da bi to trebalo jace biti, a kod mene je ono osjecam da pritisne, stegne, nekad zaziga, ali nista jako da idem doktoru, i evo tako je vec, pa 10 nedelja haha :D Da li sam ja osjetljiva, da li previse osluskujem tijelo ili nesto ne stima, vidjecemo u petak, imam i vaginalni i uzv pregled tada.
Curke kad ste vi i kome ste najprije rekli za trudnocu?
Ja se planiram polako vratiti na posao, pa se pitam sta da kazem kolegicama zasto me nije bilo, mada mislim da svi vec slute ali nismo nikome do sada rekli. I moja frendica je trudna samo 3 tjedna vise od mene, ona je meni rekla odavno a ja njoj jos nisam jer zbog prvog spontanog nisam bila sigurna kako ce se sve razvijati pa je nisam nepotrebno htjela uzrujavati ukoliko se desi nesto lose. Ni roditeljima nismo rekli. Plus iduci vikend imamo svadbu svi ce me skontat jer necu piti i plesati.
Sada sam 10 tjedana i sve super napreduje, je li nam sigurno reci pojedinim prijateljima sada? Kako i kada ste vi to obznanile?
Miranda ne brini se, sigurno nije ništa opasno. Ako ne prošlo od tablete onda će sigurno ići na bolje. Jesi se možda preforsirala? Danas lezi i odmaraj koliko možeš. Nadam se da neće bit krvi j da stvarno nije ništa ozbiljno. 🤗
Svjesna, na poslu znaju samo 2 kolegice koje su i inače moje dobre prijateljice. trudna sam skoro 16 tt, ali još nitko drugi na poslu ne zna, a čini mi se i da ne sumnjaju. šefici mislim reć prije nego odem na GO u 8. mj jer nje nema cijeli 7. mj. a ostali će već skužiti kad se zaokružim više 😊
roditeljima smo rekli s cca 12tt. ne zna baš još cijela familija. jednoj frendici sam odmah rekla. i to je to.
Curke kad ste vi i kome ste najprije rekli za trudnocu?
Ja se planiram polako vratiti na posao, pa se pitam sta da kazem kolegicama zasto me nije bilo, mada mislim da svi vec slute ali nismo nikome do sada rekli. I moja frendica je trudna samo 3 tjedna vise od mene, ona je meni rekla odavno a ja njoj jos nisam jer zbog prvog spontanog nisam bila sigurna kako ce se sve razvijati pa je nisam nepotrebno htjela uzrujavati ukoliko se desi nesto lose. Ni roditeljima nismo rekli. Plus iduci vikend imamo svadbu svi ce me skontat jer necu piti i plesati.
Sada sam 10 tjedana i sve super napreduje, je li nam sigurno reci pojedinim prijateljima sada? Kako i kada ste vi to obznanile?
Mi smo nakon 3mj, sad u lipnju malo po malo jos ni nismo svima al znaju svi najbliži
Mi smo rekli mojim roditeljima odmah. S obzirom na dvije neuspjele za redom, moja leđa i veliku cistu na jajniku, vodim se kao visokorizicna. Trebalo je da kazem majci da bi mi mogla pomoci. Isto sam morala poceti sa terapijom rano kao i odgoditi operaciju. Tako da ona i sestra znaju od plusa ja testu. Onda je muz rekao i svojoj majci koja je vec nekoliko mjeseci u bolnici jer joj nije mogao drugacije objasniti zasto joj ne kuham vise svaki dan i zasto ne dolazim u posjetu. Ali najvise bi volila da nitko osim mog muza nezna. Kad me nazovu pa pitaju kako se osijecam, jel mi muka, ima li sta drugacije nego jucer dode mi da ih samaram kroz mobitel!
Du normalno je to, s vremenom prode 😊
UhPticice, bas si skolski primjer za operaciju. Simptomi zvuce strasno 😔 Jesi radila emng? Ne znam jesi imala vremena za pripremu muskulature za trudnocu ali nadam se da sad znas zastitne polozaje i sve mjere opreza.
Moji bolovi su malo popustili iako jos osjetim leđa. Strah me krvarenja, ne bi se najradije dizala s wc-a.
Pa nekako mislim da me do ove dijagnoze dovela teretana i opsjednutost utezima. To mi je bio bijeg od srvarnosti ,🙄
Naucili su me koje polozaje izbjegavati, kako ustajati, kako u cucanj isl. S vremenom cu se prilagodavat novonastaloj situaciji.
Neurokirurzi su htjeli operirati bez obzira na trudnocu (kad sam javila da je test + rekli su da nema utjecaja na trudnocu) medutim ja nisam htjela ni pod razno a anesteziolog nije bio zadovoljan sto sam na andolu. EMNG je pokazao slabljenje zivca, neznam koliko, vise u lijevoj nozi, i ostecenje PLATa I PATa
Sortiraj odgovore
Najstariji