Cure ja vas citam ali posto ne mogu komentirat s mobitela nemogu bas bit ni u toku, tako da nemojte zamjerit
Prvo cestitke na pregledima bas mi je drago da je sve ok, ja imam u srijedu i nemogu ga docekat ! Taman cu bit 13 tjedana i jedva vekm da vidim bebu .
Tema imena, jako tesko nemam neke favorite ali sad bi nesto uzela drugacije, curica mi je Lea Laurel ... Sad mozda cu gledat da bude nesto da pase .. Vidit cemo
Kineska prognoza spola nista krivo hahahha .....
U prvoj trudnoci mi je bilo muka puno vise i ljepse lice mi je bilo i kosa, a sad mi se masti svaki drugi dan moram prat tako da sam je skratila na kratki bob. I isto mi se cine da dlake rastu ko lude a prvi put ono cijeli tjedan bez brijanja je moglo.
Kad smo kod brijanja i ja imam sredivanje tip top za preglede , nekako mi je manj neugodno kad sam sredenja, muz isto se cudi sta tolko se sredim 😂😂 ne kuze oni to...
Meni sto se tice simptoma je najvise sad glad, vise neznam sta da jedem nisam navikla non stop jest 😂
Dobro dosle nove cure ! 💝💝💝💝
Prijedlog za rucak ako neko voli ovo, paprike punjene rendanim krompirom i svjezim sirom. Ukusnije je nego sto izgleda haha :)
Odoh rucati, pa cu se vratiti da vidim sta ste pisale danas :))
p.s. uzasno me bole stopala od stajanja :O Jos jedna "muka" u nizu haha :)
Cure super za preglede.
Jesu vam rekli uzroke krvarenja, Du kod tebe hematom, Bulbi sta je tvoj rekao zasto si krvarila?
Bulbi baš sam sretna radi dobrih vijesti 😁😁 bebica raste i sve je kako treba 😍
Sad smo mirne par dana i onda opet stres oko nečega poznavajući nas 😂😂
Uuuu salatice ovo finooo izgleda. 😁 imaš recept?
Tpol možda je ovaj put dečko pa je zato i sve drukčije 😀 mene isto hvata glad Al onda uzmem neko voće, napravim sok od voća, bademe, jogurt.. Pokušavam što zdravije se natrpavat kroz dan 😂
Hvala cure moje😍...
Jooj ,draga moja svjesna kad sam pitala rekao je pa znate koliko smo se puta vec radi toga gledali i sve ok i nasmijao se😁...i rekao ako sam zabrinuta da ga slobodno davim kad god treba🙈😂...pucaju zilice,u trudnoci je dolje sve full prokrvljeno...rekao je da bi on da nastavimo s utrogestanom i dalje...i ja sam nekako sigurnija uz njih😁...sad je kontrola za 4tj...
..pa i onaj drugi dr na hitnoj mi je sam kom da je njegova zena krvarila cijelu trudnocu u sve bilo ok...
To smo mi posebne valjda🙈....bitno da nisu jaka krvarenja i da se bebe dobro razvijaju❤🙏....
Bulbi i meni nije znao reč od čega onaj smeckast iscjedak, kaže najvjerojatnije neka žilica i dalje uzimanje utrogestana. Samo da ne brinemo i bit će sve ok 😀
Bulbi i meni nije znao reč od čega onaj smeckast iscjedak, kaže najvjerojatnije neka žilica i dalje uzimanje utrogestana. Samo da ne brinemo i bit će sve ok 😀
Pa no na neke stvari ne mogu ni oni znat tocan odgovor....manje stresa i samo se cuvati i mirovati i sve to bude ok🙏❤....
Kad meni moj dr.kaze da je sve ok,onda sam sigurna da je sve ok😊....
Mi se oko imena nikako ne možemo složiti. Taman smo se za curu uspjeli usuglasiti oko imena Hana ili Viktoria, a onda smo saznali da imamo dečka. E tu je nastao problem. :) On voli dugačka imena, a ja volim srednje duga, do 6-7 slova max.
A evo što sam ja ručala danas:
Hvala Miranda na popisu labosa.
Salatice nisam jos cula za tu kombinaciju, zvuci dobro 😄
Uuu maggie tvoj rucak je bas po mom gustu 😋
Taman razmisljam sto cu vecerati a vuku me samo slatkisi i kruh. Dobila sam poriv napraviti kolac danas ali znam da bi sama pojela pola pa bolje ne. Tjesila sam se/mucila gledajuci kolace na pinterestu 😬
Hvala cure moje😍…
Jooj ,draga moja svjesnakad sam pitala rekao je pa znate koliko smo se puta vec radi toga gledali i sve ok i nasmijao se😁…i rekao ako sam zabrinuta da ga slobodno davim kad god treba🙈😂…pucaju zilice,u trudnoci je dolje sve full prokrvljeno…rekao je da bi on da nastavimo s utrogestanom i dalje…i ja sam nekako sigurnija uz njih😁…sad je kontrola za 4tj…
..pa i onaj drugi dr na hitnoj mi je sam kom da je njegova zena krvarila cijelu trudnocu u sve bilo ok…
To smo mi posebne valjda🙈….bitno da nisu jaka krvarenja i da se bebe dobro razvijaju❤🙏….
Bulbi jel znas spol🙈
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji