Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    18. Lipanj 2018. 16:49

Maggie85

Što se podjele na cure i dečke tiče, trenutno je 4:3 za cure.
    Ako sam dobro pratila, cure imaju Teatoni, Brandy, Pticaselicazgst i Pony, a dečke imamo Nunii, Miranda i ja.

i meni je doktorica rekla da je dečko na zadnjem pregledu, ali još čekam potvrdu na sljedećem. 

Miranda
    18. Lipanj 2018. 17:13

Maggie Rebro, Vuk Vrhovac i Vinogradska. Morala bi i Petrova ali nisam sigurna. U pravilu se radi izmedu 24 i 28 tt (ranije samo ako postoji indikacija), ovisi o tvom dr hoce te slati opet tad ako ju sad napravis ili ce ovo biti dovoljno. 
    Svjesna nece nista bit od jedne velike doze, problem je kroz duzi period i pogotovo u trecem tromjesecju. Ja bi popila sutra terapiju po rasporedu, mislim da ces ako preskocis sutra napraviti samo vecu zbrku. Probaj dobit dr pa pitati za savjet. 

Pikica89
    18. Lipanj 2018. 17:30

du1988

Evo me, bebica raste, sad smo 2.01 cm i srce kuca sto je najbitnije! I dalje mirujem jer je hematom i dalje prisutan, ali sta je tu je. Usporedjujem slicice s uzv-a prije dva tjedna i ne mogu se nacuditi da je od tockice vec nastao mali covjek 😍

Jejjjjjjjj 😍😍😍tak sam i ja isto uspoređivala isto nisam mogla vjerovati ... Bitno da je sve u redu😘😘

luks
    18. Lipanj 2018. 17:31

pozdrav i od mene novim curama, a na vas koje imate danas preglede sam bome ljubomorna :)  ja čak razmišljam ovih dana da bi otišla na pregled privatno, jer mi ovaj razmak od 5 tjedana dugo traje... A dr me naručila za 5 tj jer me poslala na kombinirani, pa kao da s nalazom dođem, a ja i muž se dogovorili da nećemo ipak ić, pa kako bude.
    A što se tiče imena, mi u 1.trudnoći odma smo se dogovorili za Luka  a za žensko nismo ni imali. A sad za muško nemamo neku ideju, a za žensko nam je Klara nekako odabir ali nismo 100%.
    Meni je Ena  baš drago ime, al imamo Eme dvi u bližoj obitelji pa neću... I Roko mi je super, al mi se nećak zove tako.... Imamo još vrimena za odabir 

Lovre

Pikica89
    18. Lipanj 2018. 17:36

truskawka

Ducestitam..za hematom ne brini bit ce sve super samo miruj i uzivaj..
    Pikicadobro dosla i ti ovdje..i ja sam se tek ukljucila 😊
    Mene brine sto sam ja na Duphastone i sad vec 2 dana ne pijem jer sam ostala bez njih i ne mogu dobiti svoju gin da mi posalje recept, a ove iz ljekarne mi na temelju nalaza ne zele dati i sad sam mamu poslala da ih zamoli da mi daju da cu im sutra poslati recept..uff..nadam se da se nista lose nece dogoditi zbog tog sto sam naglo prestala piti juuj

Ma ne brini nece biti nista lose mi smo vec tolko nakljukane s tim tabletama da sad dan dva nece se nista dogoditi . . Ne brini bit ce sve ok

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 17:36

Cure,evo i nas...malo sam obavila brzinski shopping u d&m-u😁...hvala Bogu bebica je ok,rastemo i uredno se razvijamo❤🙏...sad smo nesto manji po uzv par dana,al dr kaze da je sve ok😍...to je sad vec pravi mali covjek,bas sam se raznjezila❤...kaze meni dr.ja znam da ste vi sad u panici,al sve je ok i sve ce bit ok🙏❤...za mirovanje je rekao da mozda vise i nema potrebe,al da ce njemu bit draze ako ipak ja mirujem jos,mogu u lagane setnje...i sve onako laganini,ne radit teske poslove itd ...sestra mi je pokazala kak najbolje koristit baby watcher al i sama kaze da je pravo cudo uhvatit cak i par otkucaja tako u 13/14tt i da mozda bolje pricekam jos par tj,da si ne stvaram strku oko toga....za grceve je reko da se jos to sve siri i da slobodno popijem lupocet kad me boli i grci...
    Za folat mi je reko da mogu prestat laganini,al ja cu popit bocicu do kraja...jer kaze da sad dalje nije od neke koristi ,a i bzvz se talozi na jetru...prenatale je rekao da mogu ako zelim,al om nije pobornik toga,jedino cemo za zeljezo jos kasnije vidjet hoce li trebati...
    du1988 super da je sve ok😍 
    Svjesna mislim da nemas razloga za paniku...meni je super sto nas aspirin protect ima oznacene dane u tj.pa nema zabune

Miranda
    18. Lipanj 2018. 17:41

Bulbi i du super vijesti 😍😍😍
    Drago mi je da mrvice rastu 😘😘

• Kani07
    18. Lipanj 2018. 17:42

Bulbi91

Cure,evo i nas…malo sam obavila brzinski shopping u d&m-u😁…hvala Bogu bebica je ok,rastemo i uredno se razvijamo❤🙏…sad smo nesto manji po uzv par dana,al dr kaze da je sve ok😍…to je sad vec pravi mali covjek,bas sam se raznjezila❤…kaze meni dr.ja znam da ste vi sad u panici,al sve je ok i sve ce bit ok🙏❤…za mirovanje je rekao da mozda vise i nema potrebe,al da ce njemu bit draze ako ipak ja mirujem jos,mogu u lagane setnje…i sve onako laganini,ne radit teske poslove itd …sestra mi je pokazala kak najbolje koristit baby watcher al i sama kaze da je pravo cudo uhvatit cak i par otkucaja tako u 13/14tt i da mozda bolje pricekam jos par tj,da si ne stvaram strku oko toga….za grceve je reko da se jos to sve siri i da slobodno popijem lupocet kad me boli i grci…
    Za folat mi je reko da mogu prestat laganini,al ja cu popit bocicu do kraja…jer kaze da sad dalje nije od neke koristi ,a i bzvz se talozi na jetru…prenatale je rekao da mogu ako zelim,al om nije pobornik toga,jedino cemo za zeljezo jos kasnije vidjet hoce li trebati…
    Svjesna mislim da nemas razloga za paniku…meni je super sto nas aspirin protect ima oznacene dane u tj.pa nema zabune

Bas mi je drago ma sve ce to bit zdrave i vesele bebice najljepsi bozicni darovi😉❤

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    18. Lipanj 2018. 17:48

Pikica89

truskawka

Ducestitam..za hematom ne brini bit ce sve super samo miruj i uzivaj..
    Pikicadobro dosla i ti ovdje..i ja sam se tek ukljucila 😊
    Mene brine sto sam ja na Duphastone i sad vec 2 dana ne pijem jer sam ostala bez njih i ne mogu dobiti svoju gin da mi posalje recept, a ove iz ljekarne mi na temelju nalaza ne zele dati i sad sam mamu poslala da ih zamoli da mi daju da cu im sutra poslati recept..uff..nadam se da se nista lose nece dogoditi zbog tog sto sam naglo prestala piti juuj

Ma ne brini nece biti nista lose mi smo vec tolko nakljukane s tim tabletama da sad dan dva nece se nista dogoditi . . Ne brini bit ce sve ok

Hvala ti draga..evo dobila sam ih napokon pa sad nastavljam piti..

❤N i V💙

Ana89
    18. Lipanj 2018. 17:53

Kani07

Bulbi91

Cure,evo i nas…malo sam obavila brzinski shopping u d&m-u😁…hvala Bogu bebica je ok,rastemo i uredno se razvijamo❤🙏…sad smo nesto manji po uzv par dana,al dr kaze da je sve ok😍…to je sad vec pravi mali covjek,bas sam se raznjezila❤…kaze meni dr.ja znam da ste vi sad u panici,al sve je ok i sve ce bit ok🙏❤…za mirovanje je rekao da mozda vise i nema potrebe,al da ce njemu bit draze ako ipak ja mirujem jos,mogu u lagane setnje…i sve onako laganini,ne radit teske poslove itd …sestra mi je pokazala kak najbolje koristit baby watcher al i sama kaze da je pravo cudo uhvatit cak i par otkucaja tako u 13/14tt i da mozda bolje pricekam jos par tj,da si ne stvaram strku oko toga….za grceve je reko da se jos to sve siri i da slobodno popijem lupocet kad me boli i grci…
    Za folat mi je reko da mogu prestat laganini,al ja cu popit bocicu do kraja…jer kaze da sad dalje nije od neke koristi ,a i bzvz se talozi na jetru…prenatale je rekao da mogu ako zelim,al om nije pobornik toga,jedino cemo za zeljezo jos kasnije vidjet hoce li trebati…
    Svjesna mislim da nemas razloga za paniku…meni je super sto nas aspirin protect ima oznacene dane u tj.pa nema zabune

Bas mi je drago ma sve ce to bit zdrave i vesele bebice najljepsi bozicni darovi😉❤

Upravo to 😍. 
    Mene muči probava već par dana, imala sam neke bolne grčeve jučer par sati i prošlo je, išla sam normalno na wc danas. Međutim opet popodne probava, ne onako bolno, ali neugodnjikavo.
     Valjda je normalno da nas probava sad štreca svako toliko🤤
    I i dalje me muči koncentracija. Ma nema šanse nešto normalno zapamtiti 😆.
    Čestitam Bulbi! Ja jedva čekam vidjeti svoje, bit ću 17. tjedan onda. Bitno da je bebica vesela i zdrava svima nama 😉😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.