Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    18. Lipanj 2018. 15:24

Ana89

Pticaselicazgst

du1988

Evo me, bebica raste, sad smo 2.01 cm i srce kuca sto je najbitnije! I dalje mirujem jer je hematom i dalje prisutan, ali sta je tu je. Usporedjujem slicice s uzv-a prije dva tjedna i ne mogu se nacuditi da je od tockice vec nastao mali covjek 😍

Weeee lijepe vijesti 😀😀 baš mi je drago da bubica raste i da je sve oj. Hematit će proći ne brini, bitno da je beba dobro. 😁
    Daaaaa rastu te naše male mrvice, svaki put sve vece i veće 😍😍

Prvi put je moja bubica imala 1 cm, slijedeći put će 11-12 cm cca😀😀 Nećemo se ni okrenut imati će 50 cm, 3 i pol kg i bit spremno za van 😊☺️☺️

Ako ne i više 😁😁 ma sam da su nam žive i zdrave ❤
    Znači genetika je odgovorna za vase blizance 😍 mene bi baš razveselilo da i mene hoce potrefiti blizanci.  Dvije sreće u jednom ❤😍

• Kani07
    18. Lipanj 2018. 15:32

Nove cure dobro dosle,curam na pregledu sretno i cekamo dobre vjesti😀.
    Navodite lijepa imena.
    Ja imam Karlu i Nicol💓.
    Zadnji put je dr rekla da misli da je decko ali cekamo potvrdu iduci pregled a o imenima nismo jos raspravljali pored svih ovih problema strah me malo planirat jos uvijek🙈.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    18. Lipanj 2018. 15:51

Du cestitaaaam :))
    Pusti misli o hematomu! Lezi, uzivaj i nek te tetose kao pravu kraljicu!

Svjesna, nekoc su se aspirin i andol davali preventivno u trudnoci da se nebi stvorili ugrusci. Danas je to praksa samo kod dokazane sklonosti trombofiliji. Ja ga pijem i kad cujemo srce vjerojatno prelazim na heparin.
    Ukratko, nisi napravila nista prestrasno ukoliko nisi hemofilicar i imas razvodnjenu krv. Vise stete ces napraviti sa panikom :)
    ( gle tko ti govori, panicarim svaki dan )

Sve ce bit ok 

Maggie85
    18. Lipanj 2018. 15:52

Zna li netko gdje se u Zagrebu može preko uputnice izvaditi OGTT+INZULIN?
    Netko je bio stavio sliku nalaza koji ima obje pretrage, ali se ne sjećam je li to bilo privatno ili u nekom državnom laboratoriju.
    Nažicala sam svoju ginekologicu uputnicu pa si mislim da ako to sad obavim, neću morati kasnije u 28. tjednu, kad je doktorica koja mi u bolnici vodi trudnoću, rekla da bi me slala. Nadam se da je tako, da se ne zeznem.

Ptičica
    18. Lipanj 2018. 15:53

Svjesna, koristis li duphaston preventivno ili zbog krvarenja?

truskawka
    18. Lipanj 2018. 15:57

Du cestitam..za hematom ne brini bit ce sve super samo miruj i uzivaj..
    Pikica dobro dosla i ti ovdje..i ja sam se tek ukljucila 😊 
    Mene brine sto sam ja na Duphastone i sad vec 2 dana ne pijem jer sam ostala bez njih i ne mogu dobiti svoju gin da mi posalje recept, a ove iz ljekarne mi na temelju nalaza ne zele dati i sad sam mamu poslala da ih zamoli da mi daju da cu im sutra poslati recept..uff..nadam se da se nista lose nece dogoditi zbog tog sto sam naglo prestala piti juuj

❤N i V💙

_svjesna
    18. Lipanj 2018. 16:04

Ptičica

Svjesna, koristis li duphaston preventivno ili zbog krvarenja?

I preventivno zbog prethodnog spontanog, i onda mi je doza pojacana zbog krvarenja.
    A za aspirin se brinem jer sam cula da doze vece od 100mg prolaze kroz posteljicu, a ja sam danas uzela 200mg zato sam zabrinuta. Inace sam na heparinu i na aspirinu zbog trombofilije.

Maggie ja sam radila taj test privatno, inace i vodim trudnocu privatno iako me mnogo kosta, kod nas u BIH te u bolnici samo gledaju skinuti s dnevnog reda. Bez obzira ako ga uradis sada, opet ces ga morati raditi u 24 tjednu.

Ptičica
    18. Lipanj 2018. 16:09

Svjesna, ako si uzela duplu dozu aspirina i bocnula heparin a imas krvarenje mozda da nazoves dr. Danas strogo odmaraj. 

_svjesna
    18. Lipanj 2018. 16:19

Ptičica

Svjesna, ako si uzela duplu dozu aspirina i bocnula heparin a imas krvarenje mozda da nazoves dr. Danas strogo odmaraj.

Nemam danas krvarenje, vidjeti cu sta ce se desiti nadam se da ce sve biti ok.

Ptičica
    18. Lipanj 2018. 16:37

_svjesna

Ptičica

Nemam danas krvarenje, vidjeti cu sta ce se desiti nadam se da ce sve biti ok.

Ma bit ce sve ok, samo lagano danas. Kazem da vidis sa dr cisto da sutra mozda ne uzmes aspirin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.