Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    18. Lipanj 2018. 08:26

Ja sam svojeg D na svim ultrazvucima imala kao curu, dakle, i onaj zadnji prije poroda je bio cura 🙈🙈, doduse, TA mene vidjela nije jer su obojica rodeni u 38tt, taman kada se krece u trudnicku, makar nez kakve to veze ima.. mozda bi tamo vidjeli da je ipak decko 😂😂 znaci radam, izgon, umirem a oni meni cestitaju na sinu 😱😱😱 onak wtf, samo sam rekla KAJ???  Nemoguce, nije decko, ne moze bit 😂😂😂 cisto da racunate eto, dok bebuljino ne izviri van nista nije sigurno 🙃

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    18. Lipanj 2018. 09:01

Curke kakva je situacija s krvarenjima? 
    Evo kod mene jutros mirno i cisto. 
    I prosli put se javio smedji spoting samo 1 dan u tragovima, evo i jucer isto. Pratim i dalje.

Pticaselicazgst
    18. Lipanj 2018. 09:10

Cure evo nas sa pregleda.  Sve je super, baš kako Treba. 😊 pokazao nam je svih pet prstića na svakoj ruci, želudac, kralježnicu, bedro smo mjerili, srce kuca kako treba.  Malena je kako treba.  😍😍 posteljica je straga, visoko.  Cerviks isto kak treba.
    Ajme bas sam sretna da je sve u redu 😃 sva sam se raznjezila ❤
    Ostavio me na mirovanju do daljnjeg, kaže bez velikih napora.  Odmor i gledanje utakmica 😜
    Šaljem pozitivnu energiju curkamam koje danas imaju pregled 🤗

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 09:11

Jutro😊,
    Hvala pticice....
    Svjesna Kod mene nekakvo sitno svj.smeđkasto mrljanje izmjesano s utrogestanom,jos uvijek me na momente nesto pritisce,al sad sve vise imam osjecaj da je nesto vezano za probavu...na lijevoj strani pritisce...nezz jel moze vec i ovako sitna bebica pritiskat crijeva🤔...

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 09:12

Pticaselicazgst Super za pregled😍...
    Ja jedva cekam 16h da idem 😁...

• Kani07
    18. Lipanj 2018. 09:12

Pticaselicazgst

Cure evo nas sa pregleda. Sve je super, baš kako Treba. 😊 pokazao nam je svih pet prstića na svakoj ruci, želudac, kralježnicu, bedro smo mjerili, srce kuca kako treba. Malena je kako treba. 😍😍 posteljica je straga, visoko. Cerviks isto kak treba.
    Ajme bas sam sretna da je sve u redu 😃 sva sam se raznjezila ❤
    Ostavio me na mirovanju do daljnjeg, kaže bez velikih napora. Odmor i gledanje utakmica 😜
    Šaljem pozitivnu energiju curkamam koje danas imaju pregled 🤗

Super,svima danas zelim ovako dobre vijesti😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    18. Lipanj 2018. 09:14

Pticaselica, super! Bas mi je drago da je sve u redu, nek se danas nastavi dobar niz 😀 kod mene isto kao kod Bulbi, isla sam jutros vaditi krv za stitnjacu i sad sam opet u lezecem polozaju dok cekam pregled u 14h!

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 09:16

mmama2

Ja sam svojeg D na svim ultrazvucima imala kao curu, dakle, i onaj zadnji prije poroda je bio cura 🙈🙈, doduse, TA mene vidjela nije jer su obojica rodeni u 38tt, taman kada se krece u trudnicku, makar nez kakve to veze ima.. mozda bi tamo vidjeli da je ipak decko 😂😂 znaci radam, izgon, umirem a oni meni cestitaju na sinu 😱😱😱 onak wtf, samo sam rekla KAJ??? Nemoguce, nije decko, ne moze bit 😂😂😂 cisto da racunate eto, dok bebuljino ne izviri van nista nije sigurno 🙃

😂😂😂a ti predpostavljam kupila haljinice i sve rozo?😁
    Desava se,ma najvaznije da su zivi i zdravi za sve ostalo lako😊

Ana89
    18. Lipanj 2018. 09:16

Salatica9192

Ana89,
    koja je to app?
    Ja ih imam tri haha, ali dvije i nisu nesto, obrisacu, ta mi se cini zanimljiva :D

HiMommy se zove😀 Bila mi je preslatka, čak se i ova beba glasa kad ju klikneš prstom.
     Želim vam sreću sa pregledima,  a  svim  problemima da danas prođu. 😀😀😀

url=https://daisypath.com]

• MamaAna29
    18. Lipanj 2018. 09:24

Pticica nisam jos zato i idem sutra jer prosli put dok nije  vidio jasnu srcanu akciju pa je rekao da dodem za 10ak dana jer je ovulacija bila kasnije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.