Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    17. Lipanj 2018. 17:00

Pony

pepe1907

Pony

Informacija za tablicu: curica je :)

awww čestitam…jel to bio pregled ili nifty

Da! Nifty plus. Ipak imam 35. Prva beba.
    😍😍😍😍😍
    MM je jučer planirao gledanje nogometa sa sinom. Danas je malo u šoku. 😃😃😃😃😃

Cestitam na curici,nek je sve uredu a tate i curice to je posebna ljubav mada svi za prvo navijaju za sina😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    17. Lipanj 2018. 17:02

Meni su ovi iz Petrove naglasili vaginalno bez obzira na krvarenje! Ne znam ima li to veze sto je bio IVF, ali bas sam pitala...tako da se toga i drzim.

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    17. Lipanj 2018. 17:06

du1988

Meni su ovi iz Petrove naglasili vaginalno bez obzira na krvarenje! Ne znam ima li to veze sto je bio IVF, ali bas sam pitala…tako da se toga i 

Kazem budi pametan vidim da vecina stavlja vaginalno a meni je moja rekla ne i stvarno kad se oralno piju u najvisoj dozi tesko je jer sam vecinu vremena pospana i nikakva.Bitno je da su dale rezultat kako god na glavi bi stajala da budee ok.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 17:08

Svjeze krvi,ali vise onako prosarane u prozirnom iscjetku i to oskudno....nema hematoma kod mene,zadnji put na hitnoj rekli da lako dolazi do pucanja zilica u trudnoci
    ..sto je najcudnije lezim po cijeli dan jer me bila ulovila prehlada,nigdje nisam hodala....al imam ta neka neobicna probadanja na momente,ne znam odakle to ...
    Ne zelim si stvarati paniku,samo jedva cekam taj sutrasnji pregled....

_svjesna
    17. Lipanj 2018. 17:09

Cure je li kad pukne neka zilica ili kapilar treba da ide svjeza krv ili smedja? 
    Mozda je i to, kod mene nema svjeze krvi nikada nije bilo tako, bilo je većinom blago ruzicasto i vodenasto ili smedje.. tako da ne znam sta se kod mene desi, da li je od hematoma ili neki kapilar pukne jer sam i na heparinu pa mozda to jos gore dodje jer krvarim vise... 

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 17:09

I meni za utrogestan uvijek govore iskljucivo vaginalo,cak i kod krvstenja jer tako bolje djeluje
    ..

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 17:11

_svjesna

Cure je li kad pukne neka zilica ili kapilar treba da ide svjeza krv ili smedja?
    Mozda je i to, kod mene nema svjeze krvi nikada nije bilo tako, bilo je većinom blago ruzicasto i vodenasto ili smedje.. tako da ne znam sta se kod mene desi, da li je od hematoma ili neki kapilar pukne jer sam i na heparinu pa mozda to jos gore dodje jer krvarim vise…

Pa u principu kad zilica pukne onda je najcesce svjeza krv,al nista preobilno...bar je to moj slucaj...

_svjesna
    17. Lipanj 2018. 17:17

I meni su kod proslog spontanog dali utrogestan vaginalno iako sam obilnije krvarila.. mislim da trenutno nijednoj od nas krvarenje nije toliko jako i obilno da istjera vaginaletu van tako da bez brige cure. 
    Bulbi ne brini, sve je ok, tebi se to od pocetka desava tako da nije cudno, druga je stvar da ti se desi iz vedra neba u 14 tjednu, ovako znas da si to imala i ranije i nemoj brinuti puno.

du1988
    17. Lipanj 2018. 17:20

svjesna, a sta su tebi rekli na zadnjem pregledu? ja sam po sebi ovako zakljucila-kad je bilo bas smeđarenje sam sigurna da je od hematoma (stara krv). U par navrata sam imala ovo kao danas, kao malo odljev svjeze/malo tamnije krvi i to bude mozda zlicica i onda prelazi u smedje i povuce se u roku sat vremena...to mislim da bi moglo biti pucanje kapilare, zilice...ruzicasto nisam nikad imala pa nemam pojma zasto se to javlja...al sigurna sam da nemamo mjesta za brigu niti jedna jer to nisu obilna krvarenja i nema jakih bolova sto je najbitnije. bulbi, kad si narucena sutra?

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 17:23

Sutra tek u 16i20🙈... ne znam jel bi se javljala dr,vise sam i njega i sebe izludila s tim krvarenjima🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.