Sutra tek u 16i20🙈… ne znam jel bi se javljala dr,vise sam i njega i sebe izludila s tim krvarenjima🤷
Ako ti nije obilno i nemas bolova, lezi i miruj do sutra popodne! To ti je moj savjet 😊
url=https://lilypie.com]
Bulbi slazem se, ako nema grceva i ne povecava se nemoj si bezveze stvarat paniku.
DU, na zadnjem pregledu otisla sam zbog roze krvarenja, plod je bio tu, srceko kucalo, sa tacno 7 tjedana, dr je rekla da je sve super i da je cak naprednije za 5 dana. Bio je mali hematomcic od 7mm i to je to. Nisam saznala uzrok krvarenja dr je rekla da mirujem i izgrdila me jer sam taj dan otisla na posao :)
Cure, drzite se. Du1988, i ja tako mislim, ukoliko su to mrljanja na papiru poslije nužde prvenstveno ili tako pomijesana sa isjedkom, u tako visokim nedeljama mislim da je nista. To je po meni veci problem u 6,7 nedelji, ali i tuu u najvise slucajeva bude okej sve. Znam da je sad u glavi frka i iznerviranost, evo opett, i sama to prozivljavam sa grcevima koji me prate od pocetka, kao i vas to krvarenje, mrljanje (imam mali hematom i ja, ali ne pravi probleme).
Svjesna,
moguce je da smo sklonije krvarenju malo vise nego cure koje nisu na Heparinu, spomeni to hematologu kada budes na kontroli.
A inace, imate li vi neki hobi? Ja cu poluditi, ne mogu gledati y laptop vise, jer sam to radila i bez trudnoce, imala viska vremena uvijek haha, dodje mi da ucim da pletem, pravim nakit xD Samo da okupiram misli, previse sam nervozna :/
Pony čestitam na curi :) reci ti mi da će i ona možda voljet gledam nogomet i bit glasnija od njega u navijanju. :D bit će ona prava tatina princeza. 🤗
Bili odmaram i lezi. Ne brini se sutra pregled, bit će sve ok sigurno. 🤗 znam da si sigurno već luda od brige.
Baš me rastužuje kad čitam kako nas ta krvarenja zezaj i zabrinjavaju. Jedva čekam da se smiri kod svih 🤗😊
Ma nije nista obilno hvala Bogu...samo kad se obrisem prozirna sluz pomijesana s krvavim zilicama...
Al ova probadanja,imam osjecaj ko da imam grceve (sl.kao kad moram na wc),al dođu na momenat i prođu....sad sam popila normabel,ako nista da mi bar malo opusti misice....a sutra cu vidjet sto dr.kaze....
Ja sam vec tri tjedna na apaurinima i na buscopanima za opustanje, i to dva apaurina dnevno.
ma nemoj brinuti..leži odmaraj..možda kak si bolesna neka žilica pukla od naprezanja kihanja itd...samo polako i pozitivno
Nego žene dal bi se htjele malo zaigrati...znam da vas nema puno ali mene zanima točnost kineskog kalendara za spol bebe jer u dosta situacija je ispao točan. Pa ako bi sve koje znaju spol pogledale u kalendar i napisale šta im je ispalo i dali se podudara sa spolom djeteta kojeg nose. Ja ne znam još spol mislim da će bit dečko ali mi ispada curica 😁 evo stavljam link dolje
https://thechinesegenderpredictor.com/
Sortiraj odgovore
Najstariji