Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    17. Lipanj 2018. 17:28

Bulbi91

Sutra tek u 16i20🙈… ne znam jel bi se javljala dr,vise sam i njega i sebe izludila s tim krvarenjima🤷

Ako ti nije obilno i nemas bolova, lezi i miruj do sutra popodne! To ti je moj savjet 😊

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    17. Lipanj 2018. 17:33

Bulbi slazem se, ako nema grceva i ne povecava se nemoj si bezveze stvarat paniku. 
    DU, na zadnjem pregledu otisla sam zbog roze krvarenja, plod je bio tu, srceko kucalo, sa tacno 7 tjedana, dr je rekla da je sve super i da je cak naprednije za 5 dana. Bio je mali hematomcic od 7mm i to je to. Nisam saznala uzrok krvarenja dr je rekla da mirujem i izgrdila me jer sam taj dan otisla na posao :) 

Salatica9192
    17. Lipanj 2018. 17:39

Cure, drzite se. Du1988, i ja tako mislim, ukoliko su to mrljanja na papiru poslije nužde prvenstveno ili tako pomijesana sa isjedkom, u tako visokim nedeljama mislim da je nista. To je po meni veci problem u 6,7 nedelji, ali i tuu u najvise slucajeva bude okej sve. Znam da je sad u glavi frka i iznerviranost, evo opett, i sama to prozivljavam sa grcevima koji me prate od pocetka, kao i vas to krvarenje, mrljanje (imam mali hematom i ja, ali ne pravi probleme).
    Svjesna, 
    moguce je da smo sklonije krvarenju malo vise nego cure koje nisu na Heparinu, spomeni to hematologu kada budes na kontroli. 
    A inace, imate li vi neki hobi? Ja cu poluditi, ne mogu gledati y laptop vise, jer sam to radila i bez trudnoce, imala viska vremena uvijek haha, dodje mi da ucim da pletem, pravim nakit xD Samo da okupiram misli, previse sam nervozna :/

Pticaselicazgst
    17. Lipanj 2018. 17:42

Pony čestitam na curi :) reci ti mi da će i ona možda voljet gledam nogomet i bit glasnija od njega u navijanju.  :D bit će ona prava tatina princeza. 🤗

Bili odmaram i lezi.  Ne brini se sutra pregled,  bit će sve ok sigurno.  🤗 znam da si sigurno već luda od brige. 

Baš me rastužuje kad čitam kako nas ta krvarenja zezaj i zabrinjavaju.  Jedva čekam da se smiri kod svih 🤗😊

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 17:43

Ma nije nista obilno hvala Bogu...samo kad se obrisem prozirna sluz pomijesana s krvavim zilicama...
    Al ova probadanja,imam osjecaj ko da imam grceve (sl.kao kad moram na wc),al dođu na momenat i prođu....sad sam popila normabel,ako nista da mi bar malo opusti misice....a sutra cu vidjet sto dr.kaze....

_svjesna
    17. Lipanj 2018. 17:55

Ja sam vec tri tjedna na apaurinima i na buscopanima za opustanje, i to dva apaurina dnevno. 

pepe1907
    17. Lipanj 2018. 18:21

ma nemoj brinuti..leži odmaraj..možda kak si bolesna neka žilica pukla od naprezanja kihanja itd...samo polako i pozitivno

pepe1907
    17. Lipanj 2018. 18:29

Nego žene dal bi se htjele malo zaigrati...znam da vas nema puno ali mene zanima točnost kineskog kalendara za spol bebe jer u dosta situacija je ispao točan. Pa ako bi sve koje znaju spol pogledale u kalendar i napisale šta im je ispalo i dali se podudara sa spolom djeteta kojeg nose. Ja ne znam još spol mislim da će bit dečko ali mi ispada curica 😁 evo stavljam link dolje
    https://thechinesegenderpredictor.com/

pepe1907
    17. Lipanj 2018. 18:32

https://thechinesegenderpredictor.com

Pticaselicazgst
    17. Lipanj 2018. 18:43

Prpe reklo je muško a ispalo curica, 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.