Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    18. Lipanj 2018. 11:48

Ode post... ugl. meni druga varijanta dozivanja vise lezi 😂
    Btw. Bruna, Ako ti je ime u nicku, divno je 😉😍

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 11:49

Mi imamo necaka Davida i to mi je bas lijepo ime😊

Salatica9192
    18. Lipanj 2018. 11:53

Dobrodosla i srecno :))) Sada imamo 3 ili 4 para blizanaca :D :))
    Pticaa, divne vijesti :)) Samo neka se tako nastavi :)
    Ana89, i ja cu biti 17 na pregledu, vidjecemo hoce li pokazati ili ce biti stidljivi haha :)
    Za ime, za djecaka odavno znamo, Jakov, muzev deda i moj pradeda su se tako zvali i obojica su bili postovani, u svoje vrijeme i bogati ljudi koji su zivjeli dugo :) A i nije bas cesto :) Za curicu ne znam i necu razmisljati do 9 mjeseca :D 

Pticaselicazgst
    18. Lipanj 2018. 11:57

Hvala cure 🤗
    Slastice Jakov je i moj izbor za dečka. Prekrasno mi je ime 😍
    Za curu Nika (muž neće kaže previše zagrebački)  ili Magdalena.  Jako mi je lijepo ime ali mi je dugačko..

mmama2
    18. Lipanj 2018. 11:58

Bulbi91

mmama2

Ja sam svojeg D na svim ultrazvucima imala kao curu, dakle, i onaj zadnji prije poroda je bio cura 🙈🙈, doduse, TA mene vidjela nije jer su obojica rodeni u 38tt, taman kada se krece u trudnicku, makar nez kakve to veze ima.. mozda bi tamo vidjeli da je ipak decko 😂😂 znaci radam, izgon, umirem a oni meni cestitaju na sinu 😱😱😱 onak wtf, samo sam rekla KAJ??? Nemoguce, nije decko, ne moze bit 😂😂😂 cisto da racunate eto, dok bebuljino ne izviri van nista nije sigurno 🙃

😂😂😂a ti predpostavljam kupila haljinice i sve rozo?😁
    Desava se,ma najvaznije da su zivi i zdravi za sve ostalo lako😊

niš nisam kupila, sve je bilo neutralno od starijeg brata, jedino obleka za izlazak iz rodilišta ženskasta.. al ime smo imali za curu, brat tada 2,5 godišnjak je još neko vrijeme zvao brata Dunja hahahahahhha

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 12:01

mmama2

Bulbi91

mmama2

Ja sam svojeg D na svim ultrazvucima imala kao curu, dakle, i onaj zadnji prije poroda je bio cura 🙈🙈, doduse, TA mene vidjela nije jer su obojica rodeni u 38tt, taman kada se krece u trudnicku, makar nez kakve to veze ima.. mozda bi tamo vidjeli da je ipak decko 😂😂 znaci radam, izgon, umirem a oni meni cestitaju na sinu 😱😱😱 onak wtf, samo sam rekla KAJ??? Nemoguce, nije decko, ne moze bit 😂😂😂 cisto da racunate eto, dok bebuljino ne izviri van nista nije sigurno 🙃

😂😂😂a ti predpostavljam kupila haljinice i sve rozo?😁
    Desava se,ma najvaznije da su zivi i zdravi za sve ostalo lako😊

niš nisam kupila, sve je bilo neutralno od starijeg brata, jedino obleka za izlazak iz rodilišta ženskasta.. al ime smo imali za curu, brat tada 2,5 godišnjak je još neko vrijeme zvao brata Dunja hahahahahhha

😂😂😂😂😂predobro brat Dunja,bas sam se sad nasmijala😄

Miranda
    18. Lipanj 2018. 12:01

Svida mi se Jakov 😍 Mada u Dalmaciji je cesto, prije par godina je bilo jako popularno
    Dunja mi je bas prekrasno 😍😍
    Ptico reci muzu da ima i puno splitskih Nika 😬 Rodicina kcer je Nika, doduse ona ima vec 8,9 godina. 

Bruna92
    18. Lipanj 2018. 12:03

Miranda

Ode post… ugl. meni druga varijanta dozivanja vise lezi 😂
    Btw. Bruna, Ako ti je ime u nicku, divno je 😉😍

Hahaha meni isto, ipak mi u Dalmaciji dozivanja imena zavrsavamo s tim "ee" 😂😂
    Joj, hvala ti puno 😊 relativno je rijetko ime i mi je lijepo 😊
    Meni se za decka svidaju jos i Toma i Mario a za cure su mi lijepa Matea, Tamara, Rita..

truskawka
    18. Lipanj 2018. 12:05

Hvala vam drage moje na dobrodoslici. Vidim sve pisete o imenima.
    Ja nisam sigurna da cu pitati za spol hehe oduvijek sam sanjala o tome da tek na porodu saznam spol 😋😅 muzek je htio znati ali sad se i on pomirio s tim pa smo se dog da cemo odabrati dva imena za curice i dva imena za deckice i od svakog odabrati po jedno koje nam je top i tako imamo sve tri solucije pokrivene hihi
    A za sad imamo na popisu 15ak imena za svaki spol 🤣🤣 

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    18. Lipanj 2018. 12:06

Želim već duže vrijeme pitam cure koje čekaju blizance da li imaju genetski predispoziciju za blizancima ili su prve u obitelji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.