Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    18. Lipanj 2018. 12:11

Miranda

Svida mi se Jakov 😍 Mada u Dalmaciji je cesto, prije par godina je bilo jako popularno
    Dunja mi je bas prekrasno 😍😍
    Ptico reci muzu da ima i puno splitskih Nika 😬 Rodicina kcer je Nika, doduse ona ima vec 8,9 godina.

Rekla sam mu ne sluša.  Kaže ajmo dat normalno ime a ne nadimak 😂vidit ćemo još,  možda upadne neko treće. 😉 

Jakov je bas posebno da 😍

Miranda
    18. Lipanj 2018. 12:11

Bruna92

Hahaha meni isto, ipak mi u Dalmaciji dozivanja imena zavrsavamo s tim "ee" 😂😂
    Joj, hvala ti puno 😊 relativno je rijetko ime i mi je lijepo 😊
    Meni se za decka svidaju jos i Toma i Mario a za cure su mi lijepa Matea, Tamara, Rita..

Da 😂😂
    Mi smo se za curku mislili izmedu Bruna i Marta i ispala je B 😊😍
    I dalje mi je Marta jako lijepo samo je sad nesto cesce nego prije par godina. 
    Toma mi je super 😍

mmama2
    18. Lipanj 2018. 12:12

je baš me za.ebo mali, sada ako bude cura mi bzvz Dunja jer je mlađi Dino :/ onda imam Patrik, Dino, Dunja, a ne ide mi to baš hahaha.. a ako bude dečko bože pomozi

url=https://lilypie.com]

Miranda
    18. Lipanj 2018. 12:13

Joj ptico 😂😂😂 Slicne komentare i moj ima za Rozu. Ne znam kako ali meni je bas usla u uho ovih par dana 😁
    Meni mama ima brata blizanca. Za druge blizance u obitelji ne znam, muz kaze da s njegove strane nema nitko. 

Pticaselicazgst
    18. Lipanj 2018. 12:17

Miranda

Joj ptico 😂😂😂 Slicne komentare i moj ima za Rozu. Ne znam kako ali meni je bas usla u uho ovih par dana 😁
    Meni mama ima brata blizanca. Za druge blizance u obitelji ne znam, muz kaze da s njegove strane nema nitko

Hahahah ti muški 😂😂 meni je Roza isto super i Cvita mi je lijepo ali ovaj moj neće da čuje za ta imena.  🙃🙃
    Onda si mogla očekivat blizance 😆🙂 moj tata je također blizanac i ja sam očekivala blizance.  Možda bude drugi put 😁

pepe1907
    18. Lipanj 2018. 12:19

Bulbi91

truskawka Dobrodosla i cestitam!😊

Super su mi ova neobicna imena😊…nasi trenutni kandidati su vise obicna imena🙈😂….
    Ja od kad sam cula ime Luana zaljubila sam se u to ime,al muz me popljuvao i rekao da mu se to nikak ne sviđa🙈….
    Pticice je,cicke u trudnoci luduju😁😂…ja se jucer presvlacim ispred muza on se onak zableji meni u cice i komentira "iss pa ko da imas lubenice" i bio je iznenađen kolko mi se jako sad zile vide,vise cice rastu nego trbuh🙈😂😂…

i kod mene tak..da može stalno bi buljio u njih...i ne samo cice nego i bradavice..ajme ne znam di se više šire 🤗

pepe1907
    18. Lipanj 2018. 12:22

Meni je za sad Eva Sofia dragi bi samo Eva, dečko Adrian meni nije nešto..imamo nećaka Tomu starog 7 dana 😀

barbiemama
    18. Lipanj 2018. 12:32

u mojoj okolini sad imamo tri mala Adriana. Ali baš se piše Adriano, znači s tim "o" na kraju. jedan je doduše Rio Adriano. sviđaju mi se dvostruka imena, ali mi ne pada napamet nikakva kombinacija. inače, ima puno ljepših ženskih imena. muška mi nikada nisu tako lijepa, samo su mi oook.

Bruna mi je predivno ime, ipak ljepše od Marta. Eva Sofia je isto divna kombinacija, ljepše od samo Eva :)

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 12:33

pepe1907  A da muski su inace opcinjeni cicama,tak da nis cudno😁....
    Moj je htio ak bude curica da se zove Pamela,ja nedam🙈...mozda sam grozna al to me asocira na silikone,ne mogu si pomoc🙈🙈🙈😂....molim bez uvrede ikome tko se zove Pamela😁

barbiemama
    18. Lipanj 2018. 12:38

meni cice uopće nisu toliko narasle kao vama. jesu onak za pola broja i grudnjak se malo više popunio. ali ništa spešl. meni to doduše super, ne bih da previše narastu :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.