Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    18. Lipanj 2018. 10:59

barbiemama

mislim da će na kraju biti nešto što sad ni ne uzimam u obzir. takva sam i inače kad mi daš puno vremena za odlučivanje :D ipak sam vaga u horoskopu :P

Za curu smo se dogovorili po principu što ste tebi sviđa, što se meni sviđa, a kako su oba lijepa, imati će oba imena.
    A za dečka ... On se sjetio Vincenta, ja sam htjela Mihaela, o da se on sjetio da je to cool strano ime nekog glumca ili lika u igri i ostaje. 😂😂😂
    Ima vage i u meni, jako puno , rođena sam na prijelazu između znakova. Zato se škorpija pobrine da riješi nedoumice😂😂 Kao da imaš dva uma 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    18. Lipanj 2018. 11:00

Zene moje drage evo da vam se i ja pridruzim..malo listam pa sto uhvatim uhvatim od vaseg dopisivanja..neke curke me mozda vec znaju iz teme potpomognute oplodnje, ali vrijeme je da i ja dodem u neku trudnicku grupu 😅 
    Zapelo mi je za oko ono iz novina kako prepoznati sto nosimo pa prepoznajem se pola u curicama pola u deckicima s obzirom da nosim blizanceke to bi mozda znacilo da imam oboje 😁😁 hihi
    Drago mi je vidjeti da vas ima jako puno, cestitam svima od srca i zelim ugodan nastavak trudnoce 😘😘

❤N i V💙

Miranda
    18. Lipanj 2018. 11:02

Mi vjerojatno do poroda necemo odluciti, tako je bilo i prvi put 😁 Imali smo 2 imena i kad se curka rodila nam je jedno vise zazvonilo i tad je dobila ime 😍
    Muz je zagrijan za Davida. Meni je ok ali nista vise od toga 🤔 Ne znam, nisam odusevljena. 
    Meni se pak zadnjih dana stalno po glavi vrti Roza Daleke obale i cak mi ime dobro zvuci ako bude jedna curka. S tim naravno muz nije odusevljen 😂😂 Opet ce biti pregovori do kraja 😁

Miranda
    18. Lipanj 2018. 11:03

truskawka

Zene moje drage evo da vam se i ja pridruzim..malo listam pa sto uhvatim uhvatim od vaseg dopisivanja..neke curke me mozda vec znaju iz teme potpomognute oplodnje, ali vrijeme je da i ja dodem u neku trudnicku grupu 😅
    Zapelo mi je za oko ono iz novina kako prepoznati sto nosimo pa prepoznajem se pola u curicama pola u deckicima s obzirom da nosim blizanceke to bi mozda znacilo da imam oboje 😁😁 hihi
    Drago mi je vidjeti da vas ima jako puno, cestitam svima od srca i zelim ugodan nastavak trudnoce 😘😘

Dobrodosla! ❤️

Ana89
    18. Lipanj 2018. 11:07

truskawka

Dobrodošla !!! I tebi želim školsku trudnoću!! 😘🤗☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    18. Lipanj 2018. 11:29

Cestitam trudnjace na lijepim vijestima sa pregleda! Cekamo jos vas dvije popodne ;)
    Evo ja lagano na putu za Zg, jutros je bilo koma, sad sam ko pticica. Danas sluzbeno ulazimo u 7.tt, imamo 6 punih :D
    Jutros sam primijetila novu čar trudnoće- bradavice mi strse k'o antene. A sto boleee..

Bruna92
    18. Lipanj 2018. 11:44

Miranda

Mi vjerojatno do poroda necemo odluciti, tako je bilo i prvi put 😁 Imali smo 2 imena i kad se curka rodila nam je jedno vise zazvonilo i tad je dobila ime 😍
    Muz je zagrijan za Davida. Meni je ok ali nista vise od toga 🤔 Ne znam, nisam odusevljena.
    Meni se pak zadnjih dana stalno po glavi vrti Roza Daleke obale i cak mi ime dobro zvuci ako bude jedna curka. S tim naravno muz nije odusevljen 😂😂 Opet ce biti pregovori do kraja 😁

Moj je isto zagrijan za Davida ako bude decko, i bas mu predstavlja nesto posebno, kao dar od Boga jer dugo zelimo bebicu... Meni je okej al mi cudno kako ga dozivati onda.. "Daviiiid ili Davidee"... Bas mi nekako cudno 😂😂

Blaza26
    18. Lipanj 2018. 11:45

Cestitke na lijepim vijestima 😍😍😍
    Da su oni nama prvo zivi i zdravi 🙏
    Truskawka cestitam na blizancima i dobro nam dosla,zelim ti laku skolsku trudnocu 💖💖💖
    Mi o imenu jos ni ne razmisljamo,kako su nas svi ovi problemi pokolebali,al eto nadamo se najboljem.
    Neka jos koji tjedan,nadamo se da ce bit ok, kad saznamo spol onda cemo lagano ime birat 💖💖💖💖 
    Sretno cure danas na pregledima,ocekujemo vijesti 😘

Miranda
    18. Lipanj 2018. 11:47

Bruna92

Miranda

Moj je isto zagrijan za Davida ako bude decko, i bas mu predstavlja nesto posebno, kao dar od Boga jer dugo zelimo bebicu… Meni je okej al mi cudno kako ga dozivati onda.. "Daviiiid ili Davidee"… Bas mi nekako cudno 😂😂

Bulbi91
    18. Lipanj 2018. 11:47

truskawka  Dobrodosla i cestitam!😊

Super su mi ova neobicna imena😊...nasi trenutni kandidati su vise obicna imena🙈😂....
    Ja od kad sam cula ime Luana zaljubila sam se u to ime,al muz me popljuvao i rekao da mu se to nikak ne sviđa🙈....
    Pticice je,cicke u trudnoci luduju😁😂...ja se jucer presvlacim ispred muza on se onak zableji meni u cice i komentira  "iss pa ko da imas lubenice" i bio je iznenađen kolko mi se jako sad zile vide,vise cice rastu nego trbuh🙈😂😂...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.