Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    15. Lipanj 2018. 16:43

Dosli nalazi krvi, kod mene sve nesto nisko. 😐 ako moze netko tko zna da mi savjetuje sto dalje i jel ovo ok.. daleko mi je ponedjeljak 😕 

Hvala 😘

Maggie85
    15. Lipanj 2018. 16:52

Atrim, bolovi neke "normalne" jačine su normalni, sad je pitanje jel te boli baš stalno ili su kao grčevi? Ako prije nisi vježbala, odmori tjedan dana od treninga pa ćeš vidjeti kako će biti. Neke trudnice smiju vježbati do dana poroda, a neke ne smiju ni dana.
    Salatica, da, ja sam danas 17+1. Ujutro dok ležim u krevetu pokušavam se koncentrirati na trbuh, ali ništa specijalno ne osjetim. Moooožda neke skroz sitne pokrete, ali stvarno toliko sitne da ne mogu biti sigurna, možda to čak i umišljam. :)

Ana89
    15. Lipanj 2018. 17:44

Pticaselicazgst

Dosli nalazi krvi, kod mene sve nesto nisko. 😐 ako moze netko tko zna da mi savjetuje sto dalje i jel ovo ok.. daleko mi je ponedjeljak 😕
    Hvala 😘

Vau koje dobro željezo. 😉. Ovo ja nisam vidjela cijeli život 😂. Nemam neki savjet, ali ovo se ne vidi često. Imaš par niskih, ali u osnovi ne izgleda loše, čak je i tsh genijalan 😀 Mi jednostavno previše analiziramo svoje nalaze - also guilty 😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepillu
    15. Lipanj 2018. 18:41

Drage mame ja imam isto jedno pitanje u vezi sa prvim nalazima krvi, trudna sam skoro 8 tjedana, tsh ili ti ga stitnjaca mi je povisena, normalno je do 4.200 a meni je 4.390? 
    Dali ima neko iskustva s tim? Da se odma javim ginekologu ili da cekam pregled? 
    I isto tako mi nije stavila da vadim onaj rh faktor ili se to poslije vadi? 
    Hvala vam.

Ana89
    15. Lipanj 2018. 18:48

pepillu

Drage mame ja imam isto jedno pitanje u vezi sa prvim nalazima krvi, trudna sam skoro 8 tjedana, tsh ili ti ga stitnjaca mi je povisena, normalno je do 4.200 a meni je 4.390?
    Hvala vam.

Javi se doktoru, poslat će te dalje. Meni je odmah dao RH faktor vaditi, u 7 .tjednu, neke su tek kasnije vadile. Tu neke cure imaju iskustva s endokrinološkim tegobama, one će znati bolje.

Bulbi91
    15. Lipanj 2018. 18:49

pepillu

Hvala vam.

Tsh bi u prvom tromjesjecju trebao biti do 2,5...vjerojatno ces morati kod endokrinologa po terapiju...
    Ja krvnu grupu i rh faktor nisam jos vadila,ali imam nalaz od prije trudnoce...

Bruna92
    15. Lipanj 2018. 18:50

pepillu

Hvala vam.

Javi se odmah ginekologu. Moj je bio 3.14 i rekla mi je da je povisen jer trudnicama toleriraju do 2.5
    Uputit ce te na ponovno vadenje tsh i ft3 i ft4 te kod endokrinologa. Dat ce ti terapiju, vjerojatno euthyroxa i ti je to 😊 ja ga isto pijem i sve 5 za sada

barbiemama
    15. Lipanj 2018. 19:08

nisam ni ja još saznala krvnu grupu i rh faktor.  uputnicu sam dobila tek na zadnjem pregledu i rekla je da to izvadim do sljedećeg pregleda, 12.7. dakle, nije nešto ultra bitno da to odmah znaš. 

Pticaselicazgst
    15. Lipanj 2018. 19:09

Ana89

Pticaselicazgst

Hvala 😘

Vau koje dobro željezo. 😉. Ovo ja nisam vidjela cijeli život 😂. Nemam neki savjet, ali ovo se ne vidi često. Imaš par niskih, ali u osnovi ne izgleda loše, čak je i tsh genijalan 😀 Mi jednostavno previše analiziramo svoje nalaze - also guilty 😎

Hvala Ana 😘 malo sam googlala, ovaj niski natrij i kalij nisu bas ok ali navodno nije tak strasno. Pojacat malo prehranu i trebalo bi bit ok. 👍
    Slazem se da previse analiziramo, ali znas i sama kako je sad u drugom stanju. Sve sto nije "normalno" preispitujemo stalno. 😊 mislim da smo sve iste sto se toga tice 🤩

Ana89
    15. Lipanj 2018. 19:32

Pticaselicazgst

Ana89

Pticaselicazgst

Hvala 😘

Hvala Ana 😘 malo sam googlala, ovaj niski natrij i kalij nisu bas ok ali navodno nije tak strasno. Pojacat malo prehranu i trebalo bi bit ok. 👍
    Slazem se da previse analiziramo, ali znas i sama kako je sad u drugom stanju. Sve sto nije "normalno" preispitujemo stalno. 😊 mislim da smo sve iste sto se toga tice 🤩

Sve. Uvijek tražimo drugo i treće mišljenje. Ja sam se bojala za tsh., Pitala dvoje liječnika, smirila sam se tek kad su mi rekli da je normalno da se taj  tsh  poremeti, dok god je niži. Viši se tretira lijekovima. Tako da..samo sam selen uvela da mi drži štitnjaču vitalnom 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.