Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    15. Lipanj 2018. 19:51

Drage dame..
    Mi smo jos na mirovanju,jutros smo bili na kontroli,sve je u redu. I dalje je ni malo lijepi veliki hematom,al uz mirovanje nadam se da cemo ga pobjedit 🙏🙏
    9+1 smo danas,srce lupa ko veliko,moje jos jace 😍😍😍😍👶👶👶
    CRL je 1.98 cm je li to malo? Mislim pise na uzv da odgovara 8+3 a tako mi je bilo i na prvoj kontroli posto je ovulacija kasnije nastupila.
    Sve u svemu kad cujem ono srce odmah mi bude lakse,imam nadu.
    Lezat cu koliko god treba 👶💞💞💞💞
    Btw.procitala sam sve od 187 stranice hahaha definitivno imam slobodnog vremena 💖
    Cestitam svima koji su saznali sppl svoje bebice,i vama dobrodoslica nove mame,nadam se da cemo sve izgurat bez pretjeranih komplikacija. Odoh sad jest,ogladnila sam od svega sta sam procitala sta vi jedete 😍😍😍😘

Ptičica
    15. Lipanj 2018. 20:01

Pozdrav trudnice! Evo jos jedna nova!
    Trudni smo 5+5 i u utorak smo obavili pregled. Doktor kaze da je gestacija tu i da sve izgleda vrlo lijepo, da je uvjeren da ce sve biti super.
    Naime, u zadnje 2 godine 2 spontana, blighted oovum, odmah sam u pocetku upozorena da ne izgleda dobro pa me sad ovo malo tjesi :)
    Slijedecu pregled je u srijedu kad bi trebali cuti <3
    Ono sto me brine je sto me grudi danas uopce ne bole, odnosno zanemarivo u odnosu  na prosla 3 tjedna.. jel jod netko mozda ima taj problem?

• Kani07
    15. Lipanj 2018. 20:15

blaza.14b

Drage dame..
    Mi smo jos na mirovanju,jutros smo bili na kontroli,sve je u redu. I dalje je ni malo lijepi veliki hematom,al uz mirovanje nadam se da cemo ga pobjedit 🙏🙏
    9+1 smo danas,srce lupa ko veliko,moje jos jace 😍😍😍😍👶👶👶
    CRL je 1.98 cm je li to malo? Mislim pise na uzv da odgovara 8+3 a tako mi je bilo i na prvoj kontroli posto je ovulacija kasnije nastupila.
    Sve u svemu kad cujem ono srce odmah mi bude lakse,imam nadu.
    Lezat cu koliko god treba 👶💞💞💞💞
    Btw.procitala sam sve od 187 stranice hahaha definitivno imam slobodnog vremena 💖
    Cestitam svima koji su saznali sppl svoje bebice,i vama dobrodoslica nove mame,nadam se da cemo sve izgurat bez pretjeranih komplikacija. Odoh sad jest,ogladnila sam od svega sta sam procitala sta vi jedete 😍😍😍😘

Samo miruj i ja sam imala dva hematoma i iscurili su ,dugo sam smedarila sve do 11 tjedna ,Terapija ,mirovanje i bit ce ok nek je bebica dobro i raste.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    15. Lipanj 2018. 20:21

Ptičica

Trudni smo 5+5 i u utorak smo obavili pregled. Doktor kaze da je gestacija tu i da sve izgleda vrlo lijepo, da je uvjeren da ce sve biti super.
    Naime, u zadnje 2 godine 2 spontana, blighted oovum, odmah sam u pocetku upozorena da ne izgleda dobro pa me sad ovo malo tjesi :)
    Slijedecu pregled je u srijedu kad bi trebali cuti &lt;3
    Ono sto me brine je sto me grudi danas uopce ne bole, odnosno zanemarivo u odnosu na prosla 3 tjedna.. jel jod netko mozda ima taj problem?

Cestitam i sretno. Mene grudi tek sada bole ima mozda 2 tjedna,sve ovisi od zene do zene
    Hvala Kani07 ja sam samo jednom krvarila kad sam bila 7+2 2 dana sam krvarila,2-3 smedarila. Pijem Duphaston 3x1. Rekao mi je doktor da cu vjerovatno jos krvarit,al samo da mirujem.

Ptičica
    15. Lipanj 2018. 20:32

Hvala blaza.14b, zelim svu srecu.
    Da, znam da je to ok ak pocnu kasnije boljet, al neznam bas da je ok da prestanu rano.

Vjerojatno pusem i na hladno, al dva zaredom su mi ipak oslabila pozitivu..pff

• Kani07
    15. Lipanj 2018. 20:33

blaza.14b

Ptičica

Slijedecu pregled je u srijedu kad bi trebali cuti &amp;lt;3
    Ono sto me brine je sto me grudi danas uopce ne bole, odnosno zanemarivo u odnosu na prosla 3 tjedna.. jel jod netko mozda ima taj problem?

Cestitam i sretno. Mene grudi tek sada bole ima mozda 2 tjedna,sve ovisi od zene do zene
    Hvala Kani07 ja sam samo jednom krvarila kad sam bila 7+2 2 dana sam krvarila,2-3 smedarila. Pijem Duphaston 3x1. Rekao mi je doktor da cu vjerovatno jos krvarit,al samo da mirujem.

I ja sam imala jednom krvarenje mislim cistu krv i poslije tog smedarenje bas dugo ali sam doslovno isla samo wc ,krevet i po deset min po stanu i na balkon prosetala i hvala bogu sad na zadnjem pregledu nema tragova smedarenja niti hematoma i dalje sam na terapiji ali postepeno smanjujemo .
    Dobila sam dozvolu za krace setnje i mogu skuhat lagano uz odmaranje.
    Pticice grudi su mene izludile bile su ispocetka bolne na dodir,pa je to odjednom prestalo sad se to javlja navecer i dosta su vece ali bas ne bole osim sto me cesu ponekad tako sve je to od osobe do osobe nemoj odmah mislit da nije u redu nesto.

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    15. Lipanj 2018. 20:40

Kani07 kad ti se povuklo smeđarenje je nestao i hematom? Ja se sve nadam da je kod mene tako slucaj, ali vidjet cemo u pon! Smeđarila sam dobra dva tjedna, zadnjih 5 dana nema nicega pa se nadam da se gad povukao...

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    15. Lipanj 2018. 20:43

Evo sam se rasplakala bar 8. put danas..Hvala ti Kani07.. toliko sam uplasena da zaista neznam kako bih ikad opet pokusala. Do srijede cu valjda uspjet ostat normalna :)

Ana89
    15. Lipanj 2018. 20:52

Ptičica

Evo sam se rasplakala bar 8. put danas..Hvala ti Kani07.. toliko sam uplasena da zaista neznam kako bih ikad opet pokusala. Do srijede cu valjda uspjet ostat normalna :)

Ptičica, sretno! Sve će biti ok 😘 Sretno sa trudnoćom 😍

url=https://daisypath.com]

du1988
    15. Lipanj 2018. 20:58

Ptičica

Bit ce to sve dobro, i ja sam bila s 5+5 i vidjela se samo gestacijska i zumanjcana vrecica! Umirala sam od brige do iduceg pregleda, sa 6+6 se vidio plod i srce...plus hematom zbog kojeg mirujem! Sretno! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.