Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    16. Lipanj 2018. 08:39

Jutro cure🤗,
    Ana i kod mene sl.stanje sa spavanjem...moraju nas bebice istrenirati...🙈
    Ovo sto sam ja mislila da mi je od alergije izgleda ipak nije...sinusi i glava rasturaju od jucer i malo mi je zima,malo vruce....isla sad mjerit temp i 37,4C...za mene koja inace imam jedva 36C ovo je vec povisena temp...idem sad po lupocet i fiziolosku...i inhaliranje...
    Sto se tice cajeva ima koja preporuku koji mi je najpametnije kupit?
    Kolko sam izgooglala,nelijeceni simptomi alergije mogu dovesti do upale sinusa,a ovo je prva god.da sam bez tableta😑...al izdrzat cu ja to💪💪

Ana89
    16. Lipanj 2018. 08:51

Bulbi91

Jutro cure🤗,
    Ana i kod mene sl.stanje sa spavanjem…moraju nas bebice istrenirati…🙈
    Ovo sto sam ja mislila da mi je od alergije izgleda ipak nije…sinusi i glava rasturaju od jucer i malo mi je zima,malo vruce….isla sad mjerit temp i 37,4C…za mene koja inace imam jedva 36C ovo je vec povisena temp…idem sad po lupocet i fiziolosku…i inhaliranje…
    Sto se tice cajeva ima koja preporuku koji mi je najpametnije kupit?
    Kolko sam izgooglala,nelijeceni simptomi alergije mogu dovesti do upale sinusa,a ovo je prva god.da sam bez tableta😑…al izdrzat cu ja to💪💪

Ja sam bila u banani sa prehladom ovih dana. Čaj od mente, lipe, kamilice sam pila. Sad samo šmrcam, kad mogu, jer sam se sva začepila. Dobro da si me sjetila, moram propolis maznut  ujutro 😀 Inače i ja imam alergije na peludi i kućnu prašinu, o intezitetui ovisi moj imunitet.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    16. Lipanj 2018. 08:54

Jutro! 
    Jucer sam skoro cijeli dan bila u pokretu i navecer me donji dio leda posteno zatezao. Danas odmaranje. 
    Nove cure dobrodosle!
    Bulbi drzi se 😘 Nemoj cajeve s teinom i neke djelatne. Sipak, lipu, koprivu sigurno mozes. Kadulja mislim da ne, zaboravih zasto. 

Pony
    16. Lipanj 2018. 09:11

blaza.14b

Ptičice sretno,nemoj mislit negativno, ja sam na prvom pregledu bila sa 6+5 nisam uopve pojma imala da srce taako rano kuca,kad sam ga cula znaci sreci nema kraja. Medutim 2 dana kasnije pocinjem krvarit,odem na hitnu,doktor neki bio jaaaako bezobrazan,kaze velik hematom OVO (pokazujuci mi plod) ce zavsit spontanim,kao kaze nemoj mislit da te plasim ali tako ti je. Ono ja u soku jos nezz sta se dogada,nezz kako moja doktorica 2 dana prije nije vidjela hematom 5x4. Tu noc me ostavili u bolnici, bila sam 5 dana i pustena kuci na mirovanje.
    Al ponasanje tog doktora mi je cudo. Ujutro na viziti do mene lezala jedna zena,5-a trudnoca,isto hematom,a malokrvna je. I njoj su ukljucivali Venofer svako 2 dana,krvna slika joj se popravila,a kralj njoj kaze ti bi trebala dobro razmislit zelis li ovo,kao imas cetvero djece ta peta "bebica" nije bitna.
    Mislim sve smo ostale u soku. Dolazi do mog kreveta,gleda onaj karton pogleda u mene i kaze:aha ono je ono "daj Boze". Tako to mi je iskustvo jako traumaticno,medutim necu ocajavat,pribrala sam se,sad samo mislim da dijete bude dobro.
    Sorry na dugom postu al eto tlak mi skoci cim se sjetim,pa sam se morala negdje ispuhat 😅

Ovo je grozno!!! Uzas. Toliko o doktorima. 

💟 it's a girl 💟

Pony
    16. Lipanj 2018. 09:16

Ptičica

Hvala blaza.14b, zelim svu srecu.
    Da, znam da je to ok ak pocnu kasnije boljet, al neznam bas da je ok da prestanu rano.

Vjerojatno pusem i na hladno, al dva zaredom su mi ipak oslabila pozitivu..pff

Hi. 
    Mene počnu boljet, pa prestanu na par dana, pa opet počnu kada već zaboravima na njih... evo sada opet bujaju. Prije toga nisu nekih 7dana. 
    Ja sam 13+1.

💟 it's a girl 💟

Miranda
    16. Lipanj 2018. 09:18

blaza.14b

Ptičice sretno,nemoj mislit negativno, ja sam na prvom pregledu bila sa 6+5 nisam uopve pojma imala da srce taako rano kuca,kad sam ga cula znaci sreci nema kraja. Medutim 2 dana kasnije pocinjem krvarit,odem na hitnu,doktor neki bio jaaaako bezobrazan,kaze velik hematom OVO (pokazujuci mi plod) ce zavsit spontanim,kao kaze nemoj mislit da te plasim ali tako ti je. Ono ja u soku jos nezz sta se dogada,nezz kako moja doktorica 2 dana prije nije vidjela hematom 5x4. Tu noc me ostavili u bolnici, bila sam 5 dana i pustena kuci na mirovanje.
    Al ponasanje tog doktora mi je cudo. Ujutro na viziti do mene lezala jedna zena,5-a trudnoca,isto hematom,a malokrvna je. I njoj su ukljucivali Venofer svako 2 dana,krvna slika joj se popravila,a kralj njoj kaze ti bi trebala dobro razmislit zelis li ovo,kao imas cetvero djece ta peta "bebica" nije bitna.
    Mislim sve smo ostale u soku. Dolazi do mog kreveta,gleda onaj karton pogleda u mene i kaze:aha ono je ono "daj Boze". Tako to mi je iskustvo jako traumaticno,medutim necu ocajavat,pribrala sam se,sad samo mislim da dijete bude dobro.
    Sorry na dugom postu al eto tlak mi skoci cim se sjetim,pa sam se morala negdje ispuhat 😅

Stvarno prestrasno, sad tek vidim 😱
    Nadam se da si ga prijavila. A ne bi mu ja ni uzivo ostala duzna. 

barbiemama
    16. Lipanj 2018. 09:37

jutro 😘

ne spavam najbolje zadnjih tjedan dana. ne znam što mi je. jutros sam se isto prerano probudila. 

stigle su mi haljine pa ću ih podići u pošti. i u međuvremenu sam još toga naručila. prestrašno 😂

vidim da o cicama opet pričate. mene bradavice jako bole, ali su sise prestale rast. nisu općenito baš previše narasle. kažu da manje narastu ako čekate dečka 😁 frendica koja je rodila curicu je skočila s prosječne dvojke na jaču četvorku. stalno su joj bujale.

apetit mi se probudio. i jedem sve i svašta što prije nisam voljela. samo hodam okolo i razmišljam što bih jela. no, znam se i kontrolirati. 

eto, slikam vam sebe u haljinama popodne, kad ih isprobam 😊

Ana89
    16. Lipanj 2018. 09:43

Miranda

blaza.14b

Stvarno prestrasno, sad tek vidim 😱
    Nadam se da si ga prijavila. A ne bi mu ja ni uzivo ostala duzna.

Moraš imati debele sreće da nađeš na dobrog doktora. Meni su ovi stručnjaci u Rijeci, kad su me posjeli prije povratka doma ( baš primarius klinike i druga doktorica) u ordinaciju objasnili da mi ne mogu garantirati ništa, ali da sam sad nakon operacije ok i da pokušam ostat trudna. I da će oni napraviti sve u svojoj moći da me izguraju do kraja trudnoće sa što manje subjektivnih i objektivnih tegoba. Pokušavala jesam 5 mjeseci ostati trudna, ali sam uspjela. Sad se držim pozitivno, to je zato međuostalim jer imam i pozitivne liječnike, a i tako sam si postavila u glavi.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    16. Lipanj 2018. 09:54

Miranda

Jutro!
    Jucer sam skoro cijeli dan bila u pokretu i navecer me donji dio leda posteno zatezao. Danas odmaranje.
    Nove cure dobrodosle!
    Bulbidrzi se 😘 Nemoj cajeve s teinom i neke djelatne. Sipak, lipu, koprivu sigurno mozes. Kadulja mislim da ne, zaboravih zasto.

Hvala ti😘...
    Ti ces sigurno znati.Tete u ljekarni su mi i uvalie aqua maris for allergy .Rekle su kao da to smijem u trudnoci,međutim ja nigdje u uputama ne nalazim istu informaciju.On sadrzi ectoin 2%.i googla i nigdje ne mogu naci da se to uopce smije u trudnoci koristit 🤔🤔...nisam ga bas malo ni platila, al ne bi riskirala ako ga ne smijem koristit...

Miranda
    16. Lipanj 2018. 09:54

Ana89

Moraš imati debele sreće da nađeš na dobrog doktora. Meni su ovi stručnjaci u Rijeci, kad su me posjeli prije povratka doma ( baš primarius klinike i druga doktorica) u ordinaciju objasnili da mi ne mogu garantirati ništa, ali da sam sad nakon operacije ok i da pokušam ostat trudna. I da će oni napraviti sve u svojoj moći da me izguraju do kraja trudnoće sa što manje subjektivnih i objektivnih tegoba. Pokušavala jesam 5 mjeseci ostati trudna, ali sam uspjela. Sad se držim pozitivno, to je zato međuostalim jer imam i pozitivne liječnike, a i tako sam si postavila u glavi.

Ne volim komentirati rad drugih, u strucnost pogotovo ne ulazim. Ali nekima stvarno fali osnovnih socijalnih vjestina i prikladne komunikacije. To nas na faksu ne uce pa ili imas ili nemas to u sebi. A u nekim situacijama ti taj normalan ili nenormalan razgovor znaci jednako koliko i necija strucnost, uvjerila sam se dok mi se mama lijecila. 
    Samo ja stvarno nemam filter za takve, ne trpim sranja a pogotovo u takvim situacijama, brzo to srezem i idem dalje. 
    Barbie slikaj haljine 😍 Zanima me kako stoje a koliko sam vidjela slicno smo gradene, samo ja imam jedno 5-6 kg vise 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.