Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    15. Lipanj 2018. 13:00

teorija dal je muško il žensko. Ja sam nešto vidla ali s prednje strane i sad nisam sigurna šta...kao pišulinac i male vrečice...tad sam bila 11+5tj ...kaže dr. da je prerano i nije htjela komentirati 

Ana89
    15. Lipanj 2018. 13:04

Neka i frajera i frajerica 😎😎. 
    Evo, vratili smo se iz matičara. 14.07. obred u gradskoj vijećnici. Nisam znala da toliko kompliciraju sa prezimenom.
    Ovaj moj nije prestao pričat, toliko da me je glava ipak zabolila😂. Jadna matičarka nije ni stigla odgovoriti do kraja, već novo pitanje. I tako sat vremena. 
    Došla mi je opet neka mučnina i slabost. Što zbog sparine, što zbog mučnine same po sebi.
    Idem sad spavati. Zaslužila sam 😋😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    15. Lipanj 2018. 13:14

Ana89

Neka i frajera i frajerica 😎😎.
    Evo, vratili smo se iz matičara. 14.07. obred u gradskoj vijećnici. Nisam znala da toliko kompliciraju sa prezimenom.
    Ovaj moj nije prestao pričat, toliko da me je glava ipak zabolila😂. Jadna matičarka nije ni stigla odgovoriti do kraja, već novo pitanje. I tako sat vremena.
    Došla mi je opet neka mučnina i slabost. Što zbog sparine, što zbog mučnine same po sebi.
    Idem sad spavati. Zaslužila sam 😋😎

Hahaha bas si me nasmijala 😂😂 laku noc i odmori 😎

pepe1907
    15. Lipanj 2018. 13:17
    Rastemo 😁
    Rastemo 😁

• Kani07
    15. Lipanj 2018. 13:31

Cure s pregleda bravo!Drago mi je da je sve uredu.
    Dosta nas vec ima sad zimskih bebica😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Atrim
    15. Lipanj 2018. 13:51

Pozdrav mame :-) ispricavam se ako cu pitati nesto o cemu ste vec raspravljale! Zanima me ima li koja od vas problema s bolovima u zdjelici? Krenula sam na pilates i vec tjedan dana me boli kost zdjelice, pogotovo kod podizanja noge. Jucer sam bila na pregledu, dr. kaze da je sve u redu s bebom i da ne vidi nista sto bi mi izazvalo bol :-/ frendica isto ima problema kad se preforsira, ali joj prodje preko noci, dok kod mene vec tjedan dana ne prolazi 

barbiemama
    15. Lipanj 2018. 14:23

Dajo20 :)

Pozdrav mame. Nova sam ovdje i htjela sam vas pitat koliko vam je bebica bila velika s 8 tjedana? :))

19,8 mm :)

barbiemama
    15. Lipanj 2018. 14:49

Nunii, presladak je i vidi se lulek :D čestitam na dečkiću i drago mi je da ste sretni. 

Pepe, rasteteee. neka neka. moja doktorica je isto gotovo sigurno vidjela dečkića na žnj ultrazvuku iz kamenog doba. i to već s 14+2. mislim da se dečkiće brže uoči. frendica koja je rodila curicu je rekla da je tek s 20tt vidjela spol.

Pticaselicazgst
    15. Lipanj 2018. 15:34

Pepe lijepi trbuscic 😊 

Ana89
    15. Lipanj 2018. 15:54

Ja sam probala starije kao šire ljetne haljine. Jedna ima predivan na izvolite dekolte - ovaj put i pun 😂😂, ali kad sjednem zbog trbuha idu za gore, pa malo prekratko dođe 😆.
    Druga je odlična, ali zbog trbuha i ta kao tunika može proći . U njima se definitivno kužim. S Marsa. 😂😂😂 A kuže se i gaće ako ispod ne nosim hlače😂😂 Sve se bojim probati druge 😅😅

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.