Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    16. Lipanj 2018. 09:56

Ana89

Bulbi91

Jutro cure🤗,
    Ana i kod mene sl.stanje sa spavanjem…moraju nas bebice istrenirati…🙈
    Ovo sto sam ja mislila da mi je od alergije izgleda ipak nije…sinusi i glava rasturaju od jucer i malo mi je zima,malo vruce….isla sad mjerit temp i 37,4C…za mene koja inace imam jedva 36C ovo je vec povisena temp…idem sad po lupocet i fiziolosku…i inhaliranje…
    Sto se tice cajeva ima koja preporuku koji mi je najpametnije kupit?
    Kolko sam izgooglala,nelijeceni simptomi alergije mogu dovesti do upale sinusa,a ovo je prva god.da sam bez tableta😑…al izdrzat cu ja to💪💪

Ja sam bila u banani sa prehladom ovih dana. Čaj od mente, lipe, kamilice sam pila. Sad samo šmrcam, kad mogu, jer sam se sva začepila. Dobro da si me sjetila, moram propolis maznut ujutro 😀 Inače i ja imam alergije na peludi i kućnu prašinu, o intezitetui ovisi moj imunitet.

Kod mene nikad nije otkrivena alergija,stalno su trubili da mi je tak građena sluznica,al isto tak su mi prepisivali lijekove za alergije koji su me spasili...
    I sad mi je katastrofa bez njih...tolko se naprezem kad kisem....

Ana89
    16. Lipanj 2018. 10:05

Bulbi91

Ana89

Bulbi91

Jutro cure🤗,
    Ovo sto sam ja mislila da mi je od alergije izgleda ipak nije…sinusi i glava rasturaju od jucer i malo mi je zima,malo vruce….isla sad mjerit temp i 37,4C…za mene koja inace imam jedva 36C ovo je vec povisena temp…idem sad po lupocet i fiziolosku…i inhaliranje…
    Kolko sam izgooglala,nelijeceni simptomi alergije mogu dovesti do upale sinusa,a ovo je prva god.da sam bez tableta😑…al izdrzat cu ja to💪💪

Ja sam bila u banani sa prehladom ovih dana. Čaj od mente, lipe, kamilice sam pila. Sad samo šmrcam, kad mogu, jer sam se sva začepila. Dobro da si me sjetila, moram propolis maznut ujutro 😀 Inače i ja imam alergije na peludi i kućnu prašinu, o intezitetui ovisi moj imunitet.

Kod mene nikad nije otkrivena alergija,stalno su trubili da mi je tak građena sluznica,al isto tak su mi prepisivali lijekove za alergije koji su me spasili…
    I sad mi je katastrofa bez njih…tolko se naprezem kad kisem….

Kad kišeš ili se skvrči bočno desno ili sjedni. Vjeruj mi, znam 😆. Nećeš tako opteretiti trbušne mišiće i nema neugode nakon kihanja.
    Evo, na obali zapuhala bura. Napokon malo hladniji vjetrić!!😎😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    16. Lipanj 2018. 10:18

Ana89

Bulbi91

Ana89

Bulbi91

Jutro cure🤗,

Kod mene nikad nije otkrivena alergija,stalno su trubili da mi je tak građena sluznica,al isto tak su mi prepisivali lijekove za alergije koji su me spasili…
    I sad mi je katastrofa bez njih…tolko se naprezem kad kisem….

Kad kišeš ili se skvrči bočno desno ili sjedni. Vjeruj mi, znam 😆. Nećeš tako opteretiti trbušne mišiće i nema neugode nakon kihanja.
    Evo, na obali zapuhala bura. Napokon malo hladniji vjetrić!!😎😎

Tak nekak i radim, kad kisem ne stavljam ruku vise na usta nego se lovim za trbuh🙈😂....
    Jel kome poznato kolko je ovaj proizvod siguran u trudnoci https://www.jgl.hr/aqua-maris-4allergy-za-borbu-protiv-alergija
    Strah me iskrono koristit ga,kad nigdje ne mogu nac kolko se taj sastojak ektoin (iako je prirodan)smije koristit u trudnoci🤔....

Tu u zg isto nekako tmurno i prohladno...
    Jooj,sto me nerviraju golubovi,stalno mi na balkon dolaze,a ja se derem ko budala i stalno ih tjeram..a oni gugucu od 5 uj🙉

Miranda
    16. Lipanj 2018. 10:25

Bulbi mozes, aqua maris djeluje samo povrsinski, siguran je. 
    U trudnoci su sve sluznice osjetljivije i malo natecene tako da ti je vjerojatno i zato stanje malo gore nego sto bi bilo da nisi trudna. 

Bulbi91
    16. Lipanj 2018. 10:29

Miranda

Bulbimozes, aqua maris djeluje samo povrsinski, siguran je.
    U trudnoci su sve sluznice osjetljivije i malo natecene tako da ti je vjerojatno i zato stanje malo gore nego sto bi bilo da nisi trudna.

Hvala ti puno😀...sad sam na fizioloskoj,lupocetu i limunadi dok ne prođe ova prehlada il sto je vec...
    Poslije cu se samo lagano prebacit na aqua maris,al necu pretjerivati😁.  

Blaza26
    16. Lipanj 2018. 10:43

Joj vidjela sam negdje ste objasnjavale al ne mogu se vracat tamo.😶 lijena sam 🙍🙈🙈
    Kako da mi ovaj lilypie konacno postane traka?? 😠😠😠Haha kao sto vidite ja imam samo ovaj link 😅
    Trudnicki mozak😑

Bulbi91
    16. Lipanj 2018. 11:04

blaza.14b

Joj vidjela sam negdje ste objasnjavale al ne mogu se vracat tamo.😶 lijena sam 🙍🙈🙈
    Kako da mi ovaj lilypie konacno postane traka?? 😠😠😠Haha kao sto vidite ja imam samo ovaj link 😅
    Trudnicki mozak😑

Taj link trebas kopirati u potpis na svom profilu i bude ti traka😀

barbiemama
    16. Lipanj 2018. 13:18

joj, ja danas išla po te haljine na poštu i usput se malo podružit s mamom.

čekam 100 god na šalteru jer bakice plaćaju račune. i dođem na red, kad ono shit. osjetim slabost, počelo mi se vrtiti i crniti pred očima. pritisak u glavi. nisam na oči vidjela jedno 2-3 min, potpuno crnilo. mama me jedva dovela do stolice u pošti. dali su mi vodu i neki tip žvake. htjeli hitnu zvat, ali ajde.... došla sam k sebi.

ali prepala sam se pa mi se poslije uopće nije šetalo. došla doma i naručili dostavu jer mi se nije ni kuhalo. odvratan osjećaj ta nemoć.

budem poslikala haljine sad, divne su 😍

Salatica9192
    16. Lipanj 2018. 14:46

Barbie, 
    vjerovatno ti je pritisak pao ili secer. Desava se u trudnoci, da se cak moze smatrati normalnim, mislim tako literatura kaze. Meni se par puta smucilo na kasi u marketima, nije tako kao tebi, ali ono, povraticu ovdje, pascu, panika neka mini hahaha. 
    Moje tegobe su i dalje blagi grcevi u stomaku, a bas se izbacuje stomak nekako, imam osjecaj da je svaki dan veci i zategnutiji, pa valjda su zbog tog grcevi (sve dok nema jake boli ili krvarenja nema smisla da idem ranije na kontrolu, ali se istripam pa lezim dosta, pa gubim kondiciju, a ovako rashladnooo, predobro za setnju :(  ) 

Pticaselicazgst
    16. Lipanj 2018. 15:01

Barbie sigurno ti je tlak pao, dobro ti je mama napravila. Treba sjest i popit vode. Mozda da to spomenes ginekologu ili svojoj doktorici cisto da naprave pretrage koje trebas. 👍

Satatice i meni trbuh sve zategnutiji i tvrdi 😍 ja dosta odmaram pa nemam neke velike grceve ali cim se krenem vise micat odmah osjetim. Sve je to u roku sluzbe. 😅
    Bulbi nadam se da ce te alergija uskoro napustit i da ces lakse disat. 👍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.