Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    15. Lipanj 2018. 11:10

Jooj,ja tek sad vidim da je Nunii saznala vec spol😊...iskreno nisam znala da se moze tak rano vidjet,al na ovoj slicki je poprilicno jasna stvar😁...
    Mi cemo u pon na pregledu bit 13+6,bas me zanima hoce se vidjeti spol,iako se ne nadam previse...bitno da je bebica ok🙏❤

Salatica9192
    15. Lipanj 2018. 11:14

AlleH, Nunii super vijesti :)))) Nunii, tacno se vidi na slici da je djecak, ako je to sto vidim to hahah <3
    Nadam se da ce se i kod mene vidjeti, idem krajem juna, bicu tacno 17 nedelja. Ne napusta me osjecaj da je djecak :)) Sad sam se pogubila za stanje koliko curica imamo, a koliko djecaka :) Maggie, osjecas li bebaca? Ti si sad 17 plus, ako nisi jos, brzo ces osjetiti :)))

Bulbi91
    15. Lipanj 2018. 11:16

Ja jutros oko 4 isla do wc...kad ono obrisem se i onak iscjedak prosaran sa ko sitnim "zilicama"....kihala sam po noci ko manijak,i bas osjetim probadanje i napor dolje kad kihnem i ocito popucaju te sitne zilice...a oni mi nedaju terapiju za alergiju,a ja nek se stalno brinek otkud te zilice 😑...
    Bas moram vidjet u pon s gin sto cemo po pitanju toga...treba izdrzat cijelo ljeto to kihanje...

MommyD
    15. Lipanj 2018. 11:20

Meni je to normalno u 8 tt... barem mi je tak rekla gin 🤗

AllieH
    15. Lipanj 2018. 11:53

Nunii, čestitam na dečkiću! Prijateljica je u 12tt saznala spol (dečko je isto bio u pitanju, kontam da je lakše ranije vidjeti da je dečko nego curica) i to kod svoje soc. gin koja nema baš neki poseban UZV. Tako da je sve moguće!

Luka ❤

Nunii
    15. Lipanj 2018. 12:10

Pticaselicazgst

Nunii

Danas smo saznali
    Evo i slike 😊

Nuni ja sam tutlek za ove stvari. 😂😂 ja tu nis ne vidim 🙃🙃

Reko gin da je prerano jos za potvrditi bas 100%,ali ocito da je decko. Pustio mi malo i 4D.
    Dragi osmijeh od uha do uha. Meni suze. I cudno mi je da se bas dobro vidi. Ipak 13 tt. 
    Uglavnom sretni smo bas jako.
    A sada pozdrav i idem se ubiti u filanim paprikama ❤

Pticaselicazgst
    15. Lipanj 2018. 12:11

Stigla nam je radosnica. 😍 ajme suzaaa 😅😊😊

Nunii
    15. Lipanj 2018. 12:11

P.S. Evo pomaknuo mi i termin poroda i smanjio malo za dan il dva ako se ne varam

Pticaselicazgst
    15. Lipanj 2018. 12:12

Nunii sad i ja vidim😂. Deff je deckic 😍😍 bas se je fino pokazao, ko pravi mali frajer 😎😎  uzivaj u paprikama i dobar tek 😘

Mina93
    15. Lipanj 2018. 12:38

Nunii

P.S. Evo pomaknuo mi i termin poroda i smanjio malo za dan il dva ako se ne varam

Taman si me potakla da i ja povirim na slike uzv, meni je prvo rekao za termin 13.12.,onda mi na slici pise 09.12., a sa zadnjeg uzv 05.12. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.