Dobrodosle nove curke 🤗 ja da prijavim da je angina pri kraju, nema streptokoka i proslo bez antibiotika... Iduci pregled 15.5, i apetit se polako vraca... 😊
Da li ste pocele sa negom koze protiv strija?
To get the code: Tap and
Bulbi91dobro dosla! I mi smedarimo😩vec deset dana strogo mirujemo ,srceko kuca❤️,imamo taj hematom nadam se da je kraju iduci pregled 7.5 .Molimo se da bude sve ok🙏👍.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hvala na dobrodoslici...
Kani07 koji tt si? Mene dr.s Duphastona prebacio na Utrogestan i hvala Bogu nema vise ni smeđeg ni krvi...kod nas nema hematoma,dr.nije vidio razlog krvarenja...rekao da je najvaznije da ❤️ kuca...
S obzirom da sam imala 2 biokemijske i 1 missed prepala sam se naravno,vec sam 3 puta bila na pregledu...al moram pozitivno razmisljati...nekako vjerujem da ce ovaj put biti sve ok ❤️🙏...
Jel ima koja problem s konstantnom gladi?
Ja doslovno svakih sat vremena moram po malo nesto pojest inace imam osjecaj da cu umrijet od gladi i bude mi strasno mucno...
Ja sam 7+5, i ja sam na utrogestanu i magnezij dva puta dnevno.🤣🤣🤣i konstantno gladna i mucno mi je ako ne jedem i glavobolju imam ali jako nizak tlak ma sve cu lako samo da bude sve ok jer i ja sam u 12 mjesecu imala spontani.
💜Karla💜Nicol💙Anton
🤣🤣🤣ajde lakse mi je kad znam da nisam jedina...ja sam i na aspirinu,sioforu,euthiroxu i folatu.Od mg me jako hvatala mucnina,pa ga radije preskocim.
Ma sve cemo mi izdrzati samo da sve bude ok s bebicama❤️🙏.
Da li ste pocele sa negom koze protiv strija?
kupila sam baš danas biobaza mamu. namjeravam još shea butter naručiti s iherba. imam nešto strija po guzi i bedrima od puberteta. no, čitala sam da to ne znači da ih moram dobiti i u trudnoći. eto, nadam se da neću jer stvarno volim ponosno nositi bikini 😁
Dobro dosle nove curke ☺ rastemo i sve nas je vise 🤗 nadam se da ce sve bit u redu i da ce nam trudnoca proc bez puno komplikacija.
Ja se jos nisam pocela mazat protiv strija, nekako mi je prerano.
Sortiraj odgovore
Najstariji