Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Travanj 2018. 19:59

Dobrodosle nove curke 🤗 ja da prijavim da je angina pri kraju, nema streptokoka i proslo bez antibiotika... Iduci pregled 15.5,  i apetit se polako vraca... 😊

Eni.6
    30. Travanj 2018. 20:11

Da li ste pocele sa negom koze protiv strija? 

To get the code: Tap and

• Kani07
    30. Travanj 2018. 20:17

Bulbi91dobro dosla! I mi smedarimo😩vec deset dana strogo mirujemo ,srceko kuca❤️,imamo taj hematom nadam se da je kraju iduci pregled 7.5 .Molimo se da bude sve ok🙏👍.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bulbi91
    30. Travanj 2018. 20:32

Hvala na dobrodoslici...
    Kani07 koji tt si? Mene dr.s Duphastona prebacio na Utrogestan i hvala Bogu nema vise ni smeđeg ni krvi...kod nas nema hematoma,dr.nije vidio razlog krvarenja...rekao da je najvaznije da ❤️ kuca...
    S obzirom da sam imala 2 biokemijske i 1 missed prepala sam se naravno,vec sam 3 puta bila na pregledu...al moram pozitivno razmisljati...nekako vjerujem da ce ovaj put biti sve ok ❤️🙏...
    Jel ima koja problem s konstantnom gladi?
    Ja doslovno svakih sat vremena moram po malo nesto pojest inace imam osjecaj da cu umrijet od gladi i bude mi strasno mucno...

• Kani07
    30. Travanj 2018. 20:50

Ja sam 7+5, i ja sam na utrogestanu i magnezij dva puta dnevno.🤣🤣🤣i konstantno gladna i mucno mi je ako ne jedem i glavobolju imam ali jako nizak tlak ma sve cu lako samo da bude sve ok jer i ja sam u 12 mjesecu imala spontani.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bulbi91
    30. Travanj 2018. 20:56

🤣🤣🤣ajde lakse mi je kad znam da nisam jedina...ja sam i na aspirinu,sioforu,euthiroxu i folatu.Od mg me jako hvatala mucnina,pa ga radije preskocim.
    Ma sve cemo mi izdrzati samo da sve bude ok s bebicama❤️🙏.

• Kani07
    30. Travanj 2018. 21:08

Samo pozitivno izgurat ce mo mi to🙏💪😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bulbi91
    30. Travanj 2018. 21:19

Tako je💪💪❤❤🙏🙏

barbiemama
    30. Travanj 2018. 21:38

Eni.6

Da li ste pocele sa negom koze protiv strija?

kupila sam baš danas biobaza mamu. namjeravam još shea butter naručiti s iherba. imam nešto strija po guzi i bedrima od puberteta. no, čitala sam da to ne znači da ih moram dobiti i u trudnoći. eto, nadam se da neću jer stvarno volim ponosno nositi bikini 😁

Pticaselicazgst
    30. Travanj 2018. 22:43

Dobro dosle nove curke ☺ rastemo i sve nas je vise 🤗 nadam se da ce sve bit u redu i da ce nam trudnoca proc bez puno komplikacija. 
    Ja se jos nisam pocela mazat protiv strija, nekako mi je prerano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.