To nam i ja od sveg ❤zelim.Da ovog Bozica dobijemo naljepsi moguci poklon zivo i zdravo djetesce❤🙏. Ja sam jedno 3 tj prije nego sam saznala da sam trudna sanjala da sam rodila sina,vec me muz zeza da sam baba Vanga 😂😂.Vidjet cemo hoce li se potrefit.Manje je bitno hoce li biti curica ili decko,samo nek je zivo i zdravo 🙏😊.
Mi odmaramo doma u krevetu.Dns svi vecinom rostiljaju pa sam malo ljubomorna😁,al bit ce vremena i za to...
mi smo jučer išli na izlet, spojila pon s praznikom. danas odmaram. sutra mi je prvi pregled. nadam se da će sve proć ok.
Ni ja jos nisam kupila nista za njegu koze, rekla sam sama sebi da necu nista kupovati dok ne obavim pregled... a onda se uhvatim kako svako malo gledam sta ima od kremica za trudnice, odjece....ne mogu si pomoci 😁😁
A lice mi grozno zadnjih godinu dana, ni u pubertetu nije bilo takvo...samo donja polovica lica, probala sam svakakvih preparata i uopce si ne mogu naci nesto da mi odgovara 😣
L 💛
To nam i ja od sveg ❤zelim.Da ovog Bozica dobijemo naljepsi moguci poklon zivo i zdravo djetesce❤🙏. Ja sam jedno 3 tj prije nego sam saznala da sam trudna sanjala da sam rodila sina,vec me muz zeza da sam baba Vanga 😂😂.Vidjet cemo hoce li se potrefit.Manje je bitno hoce li biti curica ili decko,samo nek je zivo i zdravo🙏😊.
Mi odmaramo doma u krevetu.Dns svi vecinom rostiljaju pa sam malo ljubomorna😁,al bit ce vremena i za to…
Ja sam sanjala da sam trudna par dana prije nego sto sam radila test....to mi je bilo prvi put u zivotu da to sanjam heheheh ima znaci nesto u tome 😀😀
Bas sam muzu govorila da se za Bozic ne moramo zamarati poklonima kad ce bebica biti naaaajbolji poklon za sve...bake ce biti odusevljene tako da im nista drugo ne treba hahaha
Samo da sve prodje u redu i docekamo to sa sto manje problema i briga 😀
L 💛
To nam i ja od sveg ❤zelim.Da ovog Bozica dobijemo naljepsi moguci poklon zivo i zdravo djetesce❤🙏. Ja sam jedno 3 tj prije nego sam saznala da sam trudna sanjala da sam rodila sina,vec me muz zeza da sam baba Vanga 😂😂.Vidjet cemo hoce li se potrefit.Manje je bitno hoce li biti curica ili decko,samo nek je zivo i zdravo🙏😊.
Mi odmaramo doma u krevetu.Dns svi vecinom rostiljaju pa sam malo ljubomorna😁,al bit ce vremena i za to…
Ja sam sanjala da sam trudna par dana prije nego sto sam radila test….to mi je bilo prvi put u zivotu da to sanjam heheheh ima znaci nesto u tome 😀😀
Bas sam muzu govorila da se za Bozic ne moramo zamarati poklonima kad ce bebica biti naaaajbolji poklon za sve…bake ce biti odusevljene tako da im nista drugo ne treba hahaha
Samo da sve prodje u redu i docekamo to sa sto manje problema i briga 😀
Heheh,moguce da ima nesto,a moguce i od prevelike zelje 😁...pa da jednim preslatkin pokloncicem❤ namirena cijela obitelj😊....
Tako je to je najvaznije 🙏❤.
ovaj mj se uopće nisam nadala da sam trudna i nisam to ni osjećala. toliko da nisam povezivala s trudnoćom činjenicu da mi menga kasni 5 dana. večer prije nego kaj sam skužila da bi to mogla bit trudnoća, sanjala sam da pravim test koji je ispao pozitivan. i eto, stvar je ispao pozitivan 😍
Eni.6, da samo jedan dan nam je razlika u terminima, novogodisnje bebice budu
Mi bili sad na bicikliranju, prosli 20km i osjecam se super! Bilo me malo strah, al posto sam i prije biciklirala i trenirala u teretani, proslo je sve super.
Hihi slazem se da ce ovo biti najljepsi bozicni poklon ikada. 😍
Uzivajte curke danas, bas je prekrasan dan. Mi bas popili kavu u gradu, prosetali i sad idemo na cevape, ipak je danas rostilj glavni 😁😁
ja za kozu mislim kupit Bio Oil jer imam puno strija..prve dobila u 5. raz. osnovne...
ja sam koristila taj Bio oil prije 2 god za njegu starih strija i općenito kože. jer sam čitala da su žene jako zadovoljne i kako djeluje na stare strije. ne znam, moram priznat da nisam bila oduševljena. nije mi bio hranjivi, ostavljao je neki umjetni filing na koži. ne bih opet ponovila kupnju.
Sortiraj odgovore
Najstariji