Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eni.6
    30. Travanj 2018. 22:58

Kazu da je dobro poceti sa intenzivnijom negom koze sto ranije kako bi bila sto elasticnija pre nego sto pocnemo da rastemo.Ja cu ovih dana da kupim nesto protiv strija kao dodatak obicnom Niveinom mleku ta telo,razmisljam o Mustela ulju.
    Ovde u Francuskoj se doktorima ne zuri,prvi privatan pregled mi zakazali tek za 18.5 (tada cu biti punih 8 nedelja),ko ce to docekati 🙄 Do tada sam ja sebi odredila terapiju: 2 puta dnevno progesteron vaginalete 
     kompleks vitamina i minerala za trudnice
    promenila sam i pijacu vodu (uzimam neku sa magnezijumom za trudnice i dojilje)

To get the code: Tap and

barbiemama
    01. Svibanj 2018. 05:07

mene muči i loš ten. imam inače super kožu, ali otkad sam trudna mi stalno nešto izbija. prvo po bradi, pa se po povuklo. sada mi je desni obraz pun nekakvih crvenih prištića. i koža mi je generalno masnija. nadam se da će to proć 😪

01. Svibanj 2018. 06:41

isto nisam počela s ničim mazati protiv strija, isto mi malo prerano, još nisam ni 100% svjesna da sam trudna  
    meni moram priznati koža bolje izgleda, nego prije, sve radim isto, ali čini mi se da mi je ten ljepši.

barbiemama
    01. Svibanj 2018. 08:04

nisam bila ni ja svjesna prva dva tjedna (saznala sam na 5+1 😊), ali zadnjih tjedan dana sam baš nekako ful svjesna i uzbuđena. 

01. Svibanj 2018. 08:39

evo cure za lilypie 

lilypie (stranica) –> pregnancy –> development stages –> složite sve oko toga, odabereš izgled, upišeš datum , uvijek klikate na onu sliku gore gdje piše preview –> na kraju klikneš na forums –> Pseudo HTML, UBBCode and BB code iskopiraš taj link koji se pokaže i tu na klokanici na svojem profilu u potpis zalijepiš taj link, potvrdiš i eto ga :)

Bulbi91
    01. Svibanj 2018. 08:40

Ja se jos nicim ne mazem jer mi se ipak cini malo prerano...strije ionako imam od naglog razvoja u pubertetu ,tako da mislim da me nece izbjeci..al trenutno mi je to najmanje vazno,najbitnije mi je da sve bude ok ovaj put❤...
    Meni je koza inace dosta cista,a zadnjih dana sam sva opristavila,masno mi je dosta i lice i vlasiste...
    Koliko sam citala po forumima ta "dodatna masnoca"moze biti i od utrogestana....

Pticaselicazgst
    01. Svibanj 2018. 09:09

Meni je isto ten bolji nego prije, nemam pristica uopce 😊 sto se mazanja tice uzet cu bademovo ulje i ono od biobaze za mame pa cu kombinirat. Kakvo je to mustela ulje? Ide na suhu ili mokru kozu? Ja sam isto sklona strijama al ce mi ove strije bit drage 😍

Eni 6 ti si se bome dobro opremila svim dodacima. Kazu da je za pocetak najvaznije uzimat folnu kiselinu, a kasnije cijeli kompleks vitamina.

Eni.6
    01. Svibanj 2018. 09:25

Pticaselisazgst  vec pomenuh da mi je ovo druga trudnoca za 3 meseca pa vec poznajem ove prve korake.Dr mi je na tom poslednjem kontrolnom pregledu(posle prekida prve trudnoce) rekao da pijem folnu ako planiram opet trudnocu,a kada budem saznala da sam trudna da uzmem ceo kompleks ili bar folnu i vitamin e(to svima preporucuje,a ostali dodaci po potrebi trudnice). Za progesteron vise i ne pitam,kaze da svakako ne moze da skodi. U prosloj sam na pocetku imala tackasto krvarenje,a negativna sam krvna grupa pa si mi davali Rogam injekciju,zato sam sad krenula sa progesteronom od samog pocetka za svaki slucaj. 
    Ovog puta sam puno opustenija i pozitivnija, verovatno bih jos manje mislila o trudnoci da imam nekih drugih obaveza 🙈 Kako vi provodite vreme,odmarate ili radite?

Eni.6
    01. Svibanj 2018. 09:28

Tenci sad vodim da nam je razlika u terminu samo 1 dan 😀🤗

Maggie85
    01. Svibanj 2018. 09:38

Dobrodošle nove cure!
    Želim vam uredne trudnoće i da za Božić sve imamo male smotuljke ispod bora. 
    Ja se još nisam ničim počela mazati, iako se logičnim čini savjet da kožu unaprijed učinimo što elastičnijom. Kao što je netko napisao, nisam još ni svjesna skroz da sam trudna. 
    Išla sam i ja sad gledati kineski kalendar. Imali odnose 28.2. i 1.3. i za svaki dan kaže drugačije tako da nama nije od neke pomoći kad ne znamo koje se primilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.