meni muka samo, bez povraćanja i nadam se da bude tak i ostalo. i to samo u popodnevnim satima, ujutro je sve super, onda se i najedem dobro jer popodne ne mogu ništa staviti u usta...
samo mučnina..evo već gledam na sat jer znam da će uskoro početi 🤰 kad imate zakazan drugi pregled? ja tek 1.6. 🤔
E tak i meni, ja se isto nadam da nece bit povracanja 😁 ufff tenci blago ti se pa ti mozes ujutro jest puno. Mene isto od popodne uhvati, a ja sam navikla ujutro doruckovat i onda tek rucat popodne. Nes sitno pojedem za pauzu. A sad mi muka popodne al se svjedeno silim da jedem pa kako bilo.
15 ce brzo doci, to jos 2 tjedna. ☺ ja sam 21.5 i tad cu i nifty radit.
Petra sta nisi ti htjela ono ranije ic na pregled?
dobro došla Eni.6
Hvala,nadam se da cemo se druziti do kraja godine 😊 Ja sam pocetkom marta morala prekinuti prethodnu trudnocu(blighted ovum),bila sam skroz uplasena od prvog dana da nesto ne krene po zlu i tako se i desilo. Nakon prvog narednog ciklusa evo nove trudnoce i trudim se da budem sto opustenija,ne mogu docekati prvi ultrazvuk 🤗
To get the code: Tap and
Da, naucena sam ujutro doruckovati, pa sad vise jedem jer mogu, al zato popodne mi je katastrofa. Danas sam se silila smoothi popiti, povracalo mi se svakim gutljajem, ne mogu voce uopce staviti u usta, a znam da moram.
Pticaselica, obavezno javi sve za nifty i nakon koliko stizu rezultati jer i mene to ceka za 5 tjedana...
Eni, zao mi je zbog prethodne trudnoce, ova bude sigurno prosla u najboljem redu
Cure evo ja se narucila privatno za prvi pregled...10.5. Tad bi trebalo biti tocno 7 tj....uff jedva cekam!
Sinoc i jutros me bas nesto bolio trbuh i neki glupi grcevi, sad je popustilo...ali imala sam poprilicno uzurban vikend pa se nadam da je zbog toga, stalno sam bila u pokretu.
Mucnina bas i nemam a od ostalih simptoma skuzila sam sam da imam jednu cokoladu vec tjedan dana i nikako da je pojedem, dok bi prije ne bi mogla ici spavati dok sve ne pojedem 😂😂
L 💛
Ja imam 26 :) kineski kaže da je dečkić kao i svi oko mene :) a mi spremno ime samo za curku
Pozdrav cure:),
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi...mi smo danas tocno 6+6.Na mirovanju smo od 5tt,samo odmaramo i papamo :).Imala sam problema sa smeđarenjem od pocetka,prosli tjedan bilo je cak i svjeze krvi,al malo srceko kuca i sve je ok.Iscekujemo iduci pregled,najvjerojatnije sljed.tj i molimo Boga da sve bude ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji