Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Lipanj 2018. 16:51

Zna možda neka mama kad se dobije slijedeća tura uputnica  za vađenje krvi ako je sve bilo ok inače sa krvnom slikom? Nije da mi vađenje krvi fali, ali čisto da se znam spremiti. Zadnju hrpu uputnica sam dobila u 7. tjednu 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 17:45

Cure sta mislite da li bih mogla na ovom mirovanju ici sa muzem njegovim roditeljima u posjet na par sati, voznja autom oko 1.5h.
    Da li bi mi to skodilo? 

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 17:50

_svjesna

Cure sta mislite da li bih mogla na ovom mirovanju ici sa muzem njegovim roditeljima u posjet na par sati, voznja autom oko 1.5h.
    Da li bi mi to skodilo?

Ovisno jesi li bas na strogom mirovanju (krevet,wc i pojest)...onda bolje ne...a ako su ti doustene setnje i sl.onda bi mozda i mogla...

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 18:06

Bulbi91

_svjesna

Da li bi mi to skodilo?

Ovisno jesi li bas na strogom mirovanju (krevet,wc i pojest)…onda bolje ne…a ako su ti doustene setnje i sl.onda bi mozda i mogla…

Pa doktorica nije naglasila, rekla je da mirujem i da ne idem na posao... ne znam, necu se naprezati, a opet voznja cijeli dan sjedeci polozaj...hmmm... u dilemi sam.

Mina93
    12. Lipanj 2018. 18:07

Ana89

Zna možda neka mama kad se dobije slijedeća tura uputnica za vađenje krvi ako je sve bilo ok inače sa krvnom slikom? Nije da mi vađenje krvi fali, ali čisto da se znam spremiti. Zadnju hrpu uputnica sam dobila u 7. tjednu 😆

Ja sam zapamtila da mi pise na nalazima iz petrove da se treba vadit opet u 8mj trudnoce 😁

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 18:08

_svjesna

Bulbi91

_svjesna

Da li bi mi to skodilo?

Ovisno jesi li bas na strogom mirovanju (krevet,wc i pojest)…onda bolje ne…a ako su ti doustene setnje i sl.onda bi mozda i mogla…

Pa doktorica nije naglasila, rekla je da mirujem i da ne idem na posao… ne znam, necu se naprezati, a opet voznja cijeli dan sjedeci polozaj…hmmm… u dilemi sam.

Da,to je definitivno malo nezgodno predpostavljam...sat i pol tamo i jos toliko natrag...mozda bolje da odmirujes...
    Ili nazovi dr.pa pitaj za savjet....

Mina93
    12. Lipanj 2018. 18:09

Moze misljenje za caj? Prirodni kupljen u vocarni- bijeli caj + hibiskus + jasmin 

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 18:12

evo me s pregleda. prvo da velim da je sve super. zdravi smo, jako živahni, otkucaji srca super. 

iiii.... doktorica i ja smo gotovo sigurne da smo vidjele pimpek jer je cijelo vrijeme bio raširenih nogu 😂 u biti, više se vide jajca nego pimpek. rekla da će biti sigurnija na sljedećem pregledu. nooo, kad sam ja čorava na praaaastarom uzv uspjela vidjeti jajca, mislim da je to to 😂 za dečkića mi se sviđaju imena Noa ili Niko. no, još moram vidjeti s dragim. i njega se nešto pita 😂😂

e sad, sva sam zbunjena i pozaboravljala pola toga kaj mi je rekla. radila mi je bris za bakterije i dala mi to u epruvetama da držim u frižideru i ujutro odnesem ili u Mirogojsku ili u Remetinec. ali nisam ziher trebam li i urin odnijeti tamo. jer sam dobila i uputnicu za to 😂 

krv veli da mogu dati u tom domu zdravlja Novi Zg. a rh i krvna grupa u Petrovoj. valjda sam sve dobro shvatila 

Mina93
    12. Lipanj 2018. 18:22

barbiemama

evo me s pregleda. prvo da velim da je sve super. zdravi smo, jako živahni, otkucaji srca super.

iiii…. doktorica i ja smo gotovo sigurne da smo vidjele pimpek jer je cijelo vrijeme bio raširenih nogu 😂 u biti, više se vide jajca nego pimpek. rekla da će biti sigurnija na sljedećem pregledu. nooo, kad sam ja čorava na praaaastarom uzv uspjela vidjeti jajca, mislim da je to to 😂 za dečkića mi se sviđaju imena Noa ili Niko. no, još moram vidjeti s dragim. i njega se nešto pita 😂😂

e sad, sva sam zbunjena i pozaboravljala pola toga kaj mi je rekla. radila mi je bris za bakterije i dala mi to u epruvetama da držim u frižideru i ujutro odnesem ili u Mirogojsku ili u Remetinec. ali nisam ziher trebam li i urin odnijeti tamo. jer sam dobila i uputnicu za to 😂

krv veli da mogu dati u tom domu zdravlja Novi Zg. a rh i krvna grupa u Petrovoj. valjda sam sve dobro shvatila

Odlicne vijesti bas mi je drago zbog vas 😁😉
    Trebala si je odma zatrazit da sve zapises, tako je meni zadnji put sestra dala onaj sticky note i na njega sve zapisala jer te obasipaju uputnicama a na njima nista ne pise 😂

Ana89
    12. Lipanj 2018. 18:30

_svjesna

Bulbi91

_svjesna

Da li bi mi to skodilo?

Pa doktorica nije naglasila, rekla je da mirujem i da ne idem na posao… ne znam, necu se naprezati, a opet voznja cijeli dan sjedeci polozaj…hmmm… u dilemi sam.

Ja kad sam išla na put  na neko vjenčanje od 5 sati u svakom smjeru sam ponijela jastuk, legla na stražnje sjedalo i vozila se kao carica, znajući da mi  dugotrajno sjedenje ne odgovara. Bila sam 11 tjedana trudna

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.