Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    20. Studeni 2018. 17:17

Hahaha ajme ja isto ne bih opet odmah bila trudna... Malo bi se odmorila od toga 😂
    Koliko god da sam to dugo cekala i htjela, tesko mi je sta sam ogranicena sa kretnjama i bez treniranja...
    Ako Bog da za neke dvije, tri godine 😊
    Klikerice, peso je predivan 😍 ja sam svoga isto danas izgnjavila, puna sam ljubavi prema njemu 😁

AllieH
    20. Studeni 2018. 17:22

Ptičice, odlično za pregled, bravo za veliku curku! 😍Luka je sa 28+6 procijenjen na 1.400g, dakle tu su negdje 😅
    barbie, i ja razmisljam nekako kao ti 😂 Uvijek smo govorili da bi dvoje (maksimalno), a sad smo odlucili da cemo pricekati s bilo kakvim odlukama i zakljuccima, prvo cemo vidjeti kako ce sve biti s ovim malisom, a onda planirati dalje. I da, mislim da je Klikericin pas Linda, moja njuskica je Nala. 😊 I nama je to ime odmah sjelo, da smo uzeli muskog, bi bio Simba. 😊
    Truskawka se jos ne javlja, nadam se da bude skoro. 

Luka ❤

Salatica9192
    20. Studeni 2018. 17:29

Ptico,
    dogovoreno 🤣🤗 Nagovoricemo jos cura hahahha. Valjda me nije zasila skroz 😶 Koliko se zadala zena bila, zapecatila me mozda hahahah.
    A i ja kontam sta je sa Truskawkom, sve cekam na fejsu post. 

barbiemama
    20. Studeni 2018. 17:34

Pticaselicazgst

Popust u nextu 😍 Barbie to si vidla u avenue za petak ili ce ga stavit i ranije?

sad su ga zalijepili za izlog, ali naopako. ne znam kad će ga okrenuti i kad će postat službeno 😂 nisam ušla pitat.

_lily_0
    20. Studeni 2018. 17:36

Cestitke svima na super pregledima
    Pogotovo Ptičici velika mamina cura😍😍😍
    Klikerice vidi se kako si joj nedostajala taj pogled i ljubav iz ociju nemozes ne primjetit, uzivaj sa svojom porodicom😍😘🥰
    Salatice nismo ni sumljali za tvoju curku da super napreduje tako i treba i iskreno ismijah se na tvoje komentare turbo kraljice😍😘❤️
    Ana takoder vrijedi za tebe i sina 
    Joj nase mamice kako vam zavidim jedva cekam taj 

trenutak i upoznati svoju bebu bas se nekak veselim i
    jedva cekam to sve postajem nestrpljiva😍😍😍
    Sretno svima koji sutra imaju preglede i madam se da ce nam se truskawka uskoro javiti

• nali
    20. Studeni 2018. 17:42

Uff sad ste me splasile s tim secerom.. A nije mi jasno, sad ce me valjda zezat da radim te profile a koja korist od tog.. Tak i tak sam na terapiji + na dijeti za inzulinsku rezistenciju,koja je ista kao za gestacijski dijabetes.. I Kaj mi jos mogu.. zaj..vat me.. Idem fotoshopirat nalaz 😁 A jutarnji mi 4.. Dobro da inzulin nisam vadila, on mi u nebesa ide inace.
    Pticice- super za pregled 🤗
    Sto se nexta tice, da, svugdje su popusti online, samo next nikad ne stavi online popust kod nas.. bas bezveze
    Cini mi se da je neko spominjao C&a da ce imat za BF?

barbiemama
    20. Studeni 2018. 17:52

AllieH

Ptičice, odlično za pregled, bravo za veliku curku! 😍Luka je sa 28+6 procijenjen na 1.400g, dakle tu su negdje 😅
    barbie, i ja razmisljam nekako kao ti 😂 Uvijek smo govorili da bi dvoje (maksimalno), a sad smo odlucili da cemo pricekati s bilo kakvim odlukama i zakljuccima, prvo cemo vidjeti kako ce sve biti s ovim malisom, a onda planirati dalje. I da, mislim da je Klikericin pas Linda, moja njuskica je Nala. 😊 I nama je to ime odmah sjelo, da smo uzeli muskog, bi bio Simba. 😊
    Truskawka se jos ne javlja, nadam se da bude skoro.

pomiješala imena pesica. ali sve su preslatke 😍❤️ obožavam životinje! 

Klikerica
    20. Studeni 2018. 18:02

Cure... hvala na komplimentima za moga psa. To vam je jedna bakica koja ima 13 godina,znam da ne izgleda tako jer ju jako mazimo i pazimo. Veterinar isto ne može vjerovati koliko se ona dobro drži. Druga najstarija pacijentica. Mislim da se nijedan pas koji je udomljen nije ovoliko usrećio kao ona. Kad smo brat i ja otišli na faks,mama i tata se ponašaju prema njoj kao prema djetetu. Ide s njima na more i na skijanje... pokrivaju ju prije spavanja... ma pretjerivanje na najjače. Sada ce kliker malo umiriti tu ljubav... i zasjesti na prvo mjesto. Baka i dida su upravo u akciji postavljanja baldahina... moram to podijeliti s vama,mooooram cure moje... cmoljav mi je dan,sva sam hipersenzibilna.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Jagodica86
    20. Studeni 2018. 18:07

Klikerice, jel ti to iz Ikee komoda za presvlačenje?

_lily_0
    20. Studeni 2018. 18:08

Klikerica

Cure… hvala na komplimentima za moga psa. To vam je jedna bakica koja ima 13 godina,znam da ne izgleda tako jer ju jako mazimo i pazimo. Veterinar isto ne može vjerovati koliko se ona dobro drži. Druga najstarija pacijentica. Mislim da se nijedan pas koji je udomljen nije ovoliko usrećio kao ona. Kad smo brat i ja otišli na faks,mama i tata se ponašaju prema njoj kao prema djetetu. Ide s njima na more i na skijanje… pokrivaju ju prije spavanja… ma pretjerivanje na najjače. Sada ce kliker malo umiriti tu ljubav… i zasjesti na prvo mjesto. Baka i dida su upravo u akciji postavljanja baldahina… moram to podijeliti s vama,mooooram cure moje… cmoljav mi je dan,sva sam hipersenzibilna.

Sta rec osim 😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.