ne znaš tko se više smije,ona ili ja
Kako je vesela i lijepa😃
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo i mene da se javim sa pregleda, išla sam jutros, pa dok sve obavila i pročitala zaostatke, potraje to.
Inače je pregled super prošao, beban raste kao veliki, procjena je na 2600g, tako sam si nekako i mislila da ima oko 2500 otprilike. dobio 800 g od prošlog puta, točno mjesec dana. Položaj super, glavica dolje.Pregledao me vaginalno, uzeo bris na streptokok, kaže zatvorena skroz, malo omekšano, da idućeg puta bi bilo super da je još omekšano i da sam prst otvorena nema problema. iduća kontrola za 3 tjedna, i onda sa 38 u TA u bolnicu.
Ja sve ne vjerujem kud to vrijeme leti
Koja ljepotica, što ja obožavam pse, to je prestrašno. Koliko je ljubavi u njima, doslovno izvire iz nje sreća
Klikerice, divna je 😍😍😍 Nasa Nala kad je isla u Zagreb bratu na tjedan dana je prvih 24h bila zbunjena i nije htjela kakati i piskiti jer joj je sve bilo novo. Vec smo se zabrinuli, ali nakon sto je skuzila kako joj je super jurcati po Maksimiru, da je super u psecim parkovima, nije bilo vece srece i poslije vise nikakvih problema.
Luka ❤
Klikerice bas se vidi da je sretna 😊
Ana kako Mikael raste, bravo 💙
Kani di je taj popust na nextu? ja to nigdje ne vidim, corava sam 🤔😞
Cure super za preglede
Jel se javila sta truskawka, jel mi promaklo ili?
E da, sto se tice oggt-a, koje su vam bile granice na zadnjem mjerenju a da su vas zezali da morate na dijetu/ vuk vrhovec.. Meni je 8.5 a tak je i referentna vrijednost.. Znaci na samoj granici.. Ocu nadrapat ili?
E da, sto se tice oggt-a, koje su vam bile granice na zadnjem mjerenju a da su vas zezali da morate na dijetu/ vuk vrhovec.. Meni je 8.5 a tak je i referentna vrijednost.. Znaci na samoj granici.. Ocu nadrapat ili?
Hoćeš, nažalost.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hoćeš, nažalost.
Joj znam koja si ti natezanja imala s njima oko tog secera.. Nadam se da me nece kao tebe gnjavit. Ipak sam ja na terapiji za inzulinsku, mozda mi samo povecaju dozu.. Nadam se.
Kani, hvala za popuste, ali mislim da vise ništa ne smijem gledat jer neće pola toga stići iznositi 🙈
Klikerice, pa koja je to ljubav, ona kod a plače od sreće, predobro 🥰
Jagodica, super za pregled, samo nek mali miš raste 💙
Ana, drago mi je da je sve ok sa tvojim zlatom. Pazite se i mazite. Ja jedva cekAm svoje 👶🏻❤️
Noa 💙
hoce, mene su zezali zbog jutarnjeg 5.29 a granuca je 5.0..ali evo zadnje mjerenje sam obavila na VV prosli tjedan i napokon su me pustili na miru(nakon obroka mi nikad nije bio visi od 6.5, a jela sam svasta)
Sortiraj odgovore
Najstariji