Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    20. Studeni 2018. 14:36

Klikerica

ne znaš tko se više smije,ona ili ja

Klikerica

Kako je vesela i lijepa😃

💜Karla💜Nicol💙Anton

Jagodica86
    20. Studeni 2018. 14:44

Evo i mene da se javim sa pregleda, išla sam jutros, pa dok sve obavila i pročitala zaostatke, potraje to. 
    Inače je pregled super prošao, beban raste kao veliki, procjena je na 2600g, tako sam si nekako i mislila da ima oko 2500 otprilike. dobio 800 g od prošlog puta, točno mjesec dana. Položaj super, glavica dolje.Pregledao me vaginalno, uzeo bris na streptokok, kaže zatvorena skroz, malo omekšano, da idućeg puta bi bilo super da je još omekšano i da sam prst otvorena nema problema. iduća kontrola za 3 tjedna, i onda sa 38 u TA u bolnicu.

Ja sve ne vjerujem kud to vrijeme leti  

Jagodica86
    20. Studeni 2018. 14:47

Klikerica

Koja ljepotica, što ja obožavam pse, to je prestrašno. Koliko je ljubavi u njima, doslovno izvire iz nje sreća 

AllieH
    20. Studeni 2018. 14:47

Klikerice, divna je 😍😍😍 Nasa Nala kad je isla u Zagreb bratu na tjedan dana je prvih 24h bila zbunjena i nije htjela kakati i piskiti jer joj je sve bilo novo. Vec smo se zabrinuli, ali nakon sto je skuzila kako joj je super jurcati po Maksimiru, da je super u psecim parkovima, nije bilo vece srece i poslije vise nikakvih problema. 

Luka ❤

• nali
    20. Studeni 2018. 15:08

Klikerice bas se vidi da je sretna 😊
    Ana kako Mikael raste, bravo 💙
    Kani di je taj popust na nextu? ja to nigdje ne vidim, corava sam 🤔😞
    Cure super za preglede
    Jel se javila sta truskawka, jel mi promaklo ili? 

• nali
    20. Studeni 2018. 15:10

E da, sto se tice oggt-a, koje su vam bile granice na zadnjem mjerenju a da su vas zezali da morate na dijetu/ vuk vrhovec.. Meni je 8.5 a tak je i referentna vrijednost.. Znaci na samoj granici.. Ocu nadrapat ili?

Ana89
    20. Studeni 2018. 15:11

nali

E da, sto se tice oggt-a, koje su vam bile granice na zadnjem mjerenju a da su vas zezali da morate na dijetu/ vuk vrhovec.. Meni je 8.5 a tak je i referentna vrijednost.. Znaci na samoj granici.. Ocu nadrapat ili?

Hoćeš, nažalost.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    20. Studeni 2018. 15:21

Ana89

nali

Hoćeš, nažalost.

Joj znam koja si ti natezanja imala s njima oko tog secera.. Nadam se da me nece kao tebe gnjavit. Ipak sam ja na terapiji za inzulinsku, mozda mi samo povecaju dozu.. Nadam se.

m.girl6
    20. Studeni 2018. 15:44

Kani, hvala za popuste, ali mislim da vise ništa ne smijem gledat jer neće pola toga stići iznositi 🙈
    Klikerice, pa koja je to ljubav, ona kod a plače od sreće, predobro 🥰
    Jagodica, super za pregled, samo nek mali miš raste 💙
    Ana, drago mi je da je sve ok sa tvojim zlatom. Pazite se i mazite. Ja jedva cekAm svoje 👶🏻❤️

Noa 💙

pepe1907
    20. Studeni 2018. 15:46

nali

hoce, mene su zezali zbog jutarnjeg 5.29 a granuca je 5.0..ali evo zadnje mjerenje sam obavila na VV prosli tjedan i napokon su me pustili na miru(nakon obroka mi nikad nije bio visi od 6.5, a jela sam svasta)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.