Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    20. Studeni 2018. 11:50

Kani07

m.girl6

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla.
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

m.girl6

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla.
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

Tako treba😉,sve si joj rekla pametnom dosta,beba i ti na prvom mjestu.

Ja kad ne mogu više ležati si mantram... "Ti si inkubator! Ti si inkubator! Još malo,još malo..." i onda skuham topli kakao od kojega najčešće zaspem na kauču😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    20. Studeni 2018. 11:52

mislim da je duda pitala za susenje robice u susilici (one na kojima na etiketi pise da ne bi trebalo). iskustva vas koje ste vec susile? Ja na svojoj imam neki baby program pa sam mislila na taj ukljuciti. Nisam ju jos pokrenula ni proucila, ali nadam se da nece skupiti ili unistiti robu

url=https://lilypie.com]

AllieH
    20. Studeni 2018. 11:59

Miranda, super da si se uspjela javiti i sjajno da vec idete kuci!! 
    barbie, da, i nama se to zimi dogadja, ta kondenzacija na prozorima, pomaze redovno zracenje prostora i prosle zime smo drzali one Ceresit posude u svakoj prostoriji, cini mi se da su djelovale. Ne znam, uzet cemo i mi taj Gorenje ovlazivac pa vidjeti kako ce biti. 
    Nisam citala etikete na robici, sve sam ubacila u susilicu i nije bilo nikakvih problema. Opcenito ne pazim na to sto pise na deklaraciji, sama procijenim na koju cu temperaturu nesto ubaciti i to je to, ne zamaram se. 

Luka ❤

• Kani07
    20. Studeni 2018. 12:01

Miranda divne vijesti ,nek je sve ok i idete doma,a mogu zamislit B.velika seka😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bruna92
    20. Studeni 2018. 12:16

barbiemama

Bruna, tijelo ti se priprema za porod, to je normalno. vjerojatno nije ništa 😘

Hvala ti na rijecima utjehe, ja isto mislim da je sve okej 😘

Sunflower! 🌻
    20. Studeni 2018. 12:34

Bruna, to se identicno i meni skoro svaku noc dogodi kad se ispruzim s boka na leda, mislim da nemas razloga za brigu 🙂
    Ja obavila TA, zatvorena i dalje, ctg ok, kontrola za tjedan dana ako ne krene prije... 
    Sad vegetiram na kaucu, lose sam nocas spavala, rano ustala i boli me doslovno svaki komadic tijela valjda, bas sam nikakva sva. A mali napeo da bi van na snijeg, nadam se da cu ga uspijet zadrzat ipak nekak unutra, nemam snage ni mrvu. U ovakvim situacijama dobro dode imati nekoga kraj sebe, evo svekar se ponudio poigrat s njim dole dok ja malo dodem sebi. 😶😶

m.girl6
    20. Studeni 2018. 12:38

Cure sve ste divne od prve do zadnje 🥰
    Stvarno je super “poznavati” vas sve barem ovako virtualno, jer prvo dok se probudim idem svojim curkama na klokanicu da vidim novosti i kakva je situacija s kojom. 😊
    Samo da vam kažem da se poslije onog maila nije vise ni javljala, eto toliko, mogla je barem reci odmarajte ali posto joj vise nisam od koristi ko te j. Neka.
    Ja se nadoruckovala oko 10, pojela pahuljice,med,smokve i bananu i popila terapiju i tak me bacilo da sam si lijepo do sad odspavala. Bas sam se lijepo opustila psihički i fizički. A vani snjezi a mi ispod dekice ❄️👶🏻
    Da, mi smo inkubatori i moramo biti dobri svojim malim stanarima 👶🏻❤️💙
    Svima šaljem najveeeeece puse 😘😘😘😘

Noa 💙

Klikerica
    20. Studeni 2018. 12:41

Bruna92

barbiemama

Bruna, tijelo ti se priprema za porod, to je normalno. vjerojatno nije ništa 😘

Hvala ti na rijecima utjehe, ja isto mislim da je sve okej 😘

Htjela sam ti reći da se meni ovo dogodilo usred noći u 27.tjednu... znači umrla sam od straha, skočila, išla se prošetati, popiti vode, pisala sam čak i tu... na kraju se to uopće nije više nikada ponovilo. Jednostavno mislim da je to bio položaj spavanja koji se bebi nije svidio, i kad si se ti ispravila i beba se istegla, i njezino istezanje me zaboljelo... vjerovatno je tako i kod tebe.

• Kani07
    20. Studeni 2018. 12:53

Napisa roman i sve obrisa😠,uglavnom evo nas iz bolnice sve lijepo objasnili prosla razgovor s anesteziologom,ginekologom,babicom.
    Ako ovako sve bude islo po planu idem na spinalni nedaj boze komplikacije nekw i hitnosti idem pod opcu.Uglavnom bit cu svega svjesna citavo vrijeme ce pricati s menom ,muz moze bit s menom u op,beba ide na kozu odmah.
    Nadam se da ce sve proc bez komplikacija.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    20. Studeni 2018. 13:00

Ja sam se rasplakala već pet puta od jutros... znači danas mi je fitilj najkraći otkako je Ana rodila Mikaela... 

Znači, prve suze su bile jer pada prvi snijeg, odmah u 7 h sati, znači blizu smo susreta nas i naših beba 
    Nakon toga sam se rascmoljila jer je Miranda rodila bracu i seku prije da ih dovede maloj B. na rođendan...kak smo navijali da bude
    Onda mi se mama javila da su krenuli iz Slavonije prema meni, i nabrojala sve šta su ponijeli, i ja sam se rascmoljila...ne mogu dočekati da dođu i da mi vode moju Lindu psa da se družim s njom prije nego Kliker dođe na svijet...
     Onda sam se rascmoljila jer sam vrtila kanale, i na HRT3 je bila Šokačka rapsodija - 100 tamburaša... i mali je skočio u stomaku odmah. Stvarno krv nije voda. Skontala sam ga neki dan u Lisinskom da je reagirao na tamburicu,ali mislila sam da brijem... ali sada više nije slučajnost, rasplesao se, i snimila sam ga... čak je gurao pupak van. 

Jebate, kakav početak dana... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.