jutro cure! iza mene opet neprospavana noc uz milijun budjenja! teatoni, naoruzaj se zivcima, ali taj sustav gdje trudnica doslovni pred porod satima ceka...nemam rijeci, nemam pojma kako je u Zadru, bas cu se raspitati. m.girl, cure su ti sve rekle, a i ja sam ti vec rekla kad si pitala savjet za otici na komplikacije-nece ti nitko reci hvala sto si ostala. Ja sam imala situaciju gdje su roditelji digli bunu sto skola nije nasla adekvatnu zamjenu...ravnatelj me nije ni zvao pitati da odradim bar 9.mj jer je znao da ce dobiti negativni odgovor. Volim ja svoj posao i svoje ucenike, ali mi je moje dijete najvaznije. I bas nisam navikla biti ni kuci ni na mirovanju (u pocetku je bilo strogo) pa sam si poslozila u glavi da cu ovo razdoblje iskoristiti za upoznavanje sa svojom bubicom i uzivati u svakom trenu, ionako sve prebrzo prodje, kao sto na kraju i jeste. Samo se opusti, to je najvaznije, a ponekad najteze. Vidi se po tebi da si jks napeta i nervozna, ali doci ce to na svoje sad kad si ovo srezala kako si odmah i trebala! ana, mozda je bio skok u razvoju? Zao mi je da se tako muci misic mali, nadam se da ce biti bolje 💙
url=https://lilypie.com]
Pepe, takve bolove osjećam intenzivno zadnji tjedan, a još par dana prije toga su počeli blago. zato mi je nekako dosta trudnoće i rado bih rodila 😁
i meni je suludo vidjeti kako se sve trudnice pate u TA. sve smo pred porod, a eto jučer sam čekala 2 h. još sam možda i dobro prošla.
Ovo mi je 4. put u TA...prvi put cekala 3 i pol sata..drugi put 4 sata.. treci put 2 i pol sata.. a danas cemo vidjeti. 😊😊
dakle, definitivno sam dobro prošla jučer u Petrovoj. čula sam jučer da se većina trudnjača naručuje za petak kad je dežuran Zlopaša. pa se najviše tada čeka. a meni nekako svejedno tko će me pregledati u TA, kad to nema veze s tim tko će mi bit na porodu.
Pticice ja san juce isla na banku i to imam autom 20min.za nista isto san Erste poludila san...sad nezz za danas...pa ako primjetis ako ti nije problem ode javit..da ne idem opet za bez veze..nije mi bass na ruku a koliko san bila ljuta i bisna necu nit komentirat..
url=https://lilypie.com]
Ivy iskrene cestitke na curici prekrasnog imena! ❤️
Salatice i Ana drzite se 😘
Jedva cekam da se truskawka javi 😊😊
Ne stizem napisati sve sto sam htjela ali citam vas i pratim.
Vidila sam puno dobrih vijesti s pregleda 😍 Sretno svima i danas! Cure u terminu zelim vam jos malo strpljenja, vjerujem da vam je vec dosta. 😘
Mi idemo kuci danas 🎉 Naravno da padaju sjekire vani 🤣
Bebice su super, jucer su ih maknuli iz toplog krevetica i sve je bilo ok tako da su danas spremni za otpust. Nalazi uzv mozga su uredni (s obzirom na raniji porod, vjerojatno ce ponavljati za mjesec dana) i bome sam oplakala te uredne nalaze 🙈 Strasno koliko me hormoni lupaju.
Dojenje je profunkcioniralo samo sto je spooro. Oni se umaraju brzo pa bi i jeli i odmarali odjednom ali dobro, lovit cemo ritam sad kad dodemo kuci. Zasad kombiniram, prvo dojenje pa ad koliko im fali. Valjda ce se ponuda i potraznja uskladiti s vremenom a vjerujem da ce biti lakse kad oni ojacaju pa ce i vuci jace.
B. nas jedva ceka, pod dojmom je sva 😍😍 Zanima me kako ce to doma izgledati. I koliko ce ju drzati zainteresiranost, svi me uvjeravaju da nakon nekog vremena prestane ta fasciniranost. Trenutno bi oko svega pomagala i samo najavljuje "mama ja mogu ovo dok ti ono" 😁 Htjela bi da da vec sutra svi cetvero idemo zajedno u vrtic da moze svima pokazati bebe ali... Moramo neku alternativu smisliti. Sutra joj je veliki 4. rođ ❤️
Ja se osjecam dosta dobro osim sto mi vec fali sna ali sve u rok sluzbe. Savovi vec puno manje zatezu i sjedim skoro pa normalno.
Netko me davno pitao za epiduralnu, kod aplikacije je osjecaj isti kao stavljanje braunile u ruku, nista strasno. Kad krene djelovati osjeti se i dalje pritisak na debelo crijevo ali (uglavnom) nema boli. Ja nemam bas nikakve posljedice.
Pepe, takve bolove osjećam intenzivno zadnji tjedan, a još par dana prije toga su počeli blago. zato mi je nekako dosta trudnoće i rado bih rodila 😁
Odmah sam se i tebe sjetila 😄 i ja bi isto 🤞
Jutro cure!
m.girl, odlicno si napisala, sve na finjaka, a opet si sve rekla. Zalosno je sto se uopce moras misliti na koji nacin ih otkantati umjesto da se podrazumijeva ako si na cuvanju trudnoce da si van posla i van toga svega.
teatoni, kod nas naglase da se popije kava i doruckuje nesto slatko prije CTG-akako bi bile manje sanse da je beba uspavana. Nadam se da ces brzo zavrsiti, to je stvarno koma koliko se ceka. Pogotovo sto tu vecini nije 5-10min doci do bolnice.
barbie, i meni svejedno tko ce mi biti u TA. cak mi je bolje da budu razliciti doktori, bar cu ih vise upoznati prije nego zavrsim u radjaoni.
Cure, vezano za ovlazivac zraka. Razmisljam se da ga i mi uzmemo, jer ne podnosim spavanje u grijanoj sobi za zatvorenim prozorom, ali me muci potencijalna vlaga od tog ovlazivaca. Kod nas je uvijek toplo, novogradnja je u pitanju, nova PVC stolarija, kad su zatvoreni prozori, nista ne dihta i onda se bojim da mi taj ovlazivac ne bi napravio vise sranja nego koristi.
Luka ❤
Jutro cure!
m.girl, odlicno si napisala, sve na finjaka, a opet si sve rekla. Zalosno je sto se uopce moras misliti na koji nacin ih otkantati umjesto da se podrazumijeva ako si na cuvanju trudnoce da si van posla i van toga svega.
teatoni, kod nas naglase da se popije kava i doruckuje nesto slatko prije CTG-akako bi bile manje sanse da je beba uspavana. Nadam se da ces brzo zavrsiti, to je stvarno koma koliko se ceka. Pogotovo sto tu vecini nije 5-10min doci do bolnice.
barbie, i meni svejedno tko ce mi biti u TA. cak mi je bolje da budu razliciti doktori, bar cu ih vise upoznati prije nego zavrsim u radjaoni.
Cure, vezano za ovlazivac zraka. Razmisljam se da ga i mi uzmemo, jer ne podnosim spavanje u grijanoj sobi za zatvorenim prozorom, ali me muci potencijalna vlaga od tog ovlazivaca. Kod nas je uvijek toplo, novogradnja je u pitanju, nova PVC stolarija, kad su zatvoreni prozori, nista ne dihta i onda se bojim da mi taj ovlazivac ne bi napravio vise sranja nego koristi.
Pojela kroasan sa cokoladom i popila pola litre vode. Samo sam nacula sestre kako komentiraju ima blage kontrakcije sad neznam jesu li govorili za mene ili za drugu curu. 😏😏 sad sam malo nervozna i sad u cekaonici trenutno me mlatara ko luda. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji