Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    20. Studeni 2018. 10:49

jučer je dr Goluža ostao i poslije 11:30. došla na red oko 13:15 i on mi je bio.

Pticaselica, mene isto ti bolovi više navečer ulove i preko noći. 

Klikerica
    20. Studeni 2018. 10:50

Blaza26

Moj muz je se jucer zabrinuo kako mora montirat krevetac,robicu…. kao nikad ne zna sta moze bit,kad mu ja odem u bolnicu,sta ce on onda… oprala ga panika

E ovakoni moj nekada... opere ga... šta cu ja kad ti odeš u bolnicu,sta moram napraviti... daj sve negdje zapiši... ajme ko će vas dočekat... sve ću prebrisati jos jednom ... i sto i jedna ideja... a slatko je to😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    20. Studeni 2018. 11:03

mislila sam kupiti novi laptop na black fridayu. ovaj ima shitty procesor pa nemrem ni filmove pokrenuti kako spada. nadam se nekim dobrim popustima. iako se baš ne kužim pretjerano u laptope. valjda ću nešto nać 😁

Bruna92
    20. Studeni 2018. 11:05

Miranda, bas mi je drago da vec izlazite i da je sve u redu. A mogu misliti kako je B presretna jer cete svi biti kuci na njen rodendan.
    Jooooj cure ljubomorna sam na vas kojima je pao snijeg!! Ja sam totalno zimski tip i obozavam hladnocu, kisu, snijeg... A u Splitu odvratno jugo i 16 stupnjeva 😡 a jos jucer je ujutro bilo 3 stupnja... Pa ti ostani normalan...
    Jutros sam se malo zabrinula... Spavala sam na desnom boku u fetus pozi i isla sam se okrenuti na ledja i u trenu kad sam ispruzila nogu te tako jako presjeklo u donjem dijelu trbuha da sam se savila od boli... Nakon toga sam imala nekoliko minuta jace menga boli pa se smirilo... Uhvatila me panika ali evo sada je stanje okej i osjetim ju da se migolji... Nadam se da nije nista...

barbiemama
    20. Studeni 2018. 11:12

Bruna, tijelo ti se priprema za porod, to je normalno. vjerojatno nije ništa 😘

• Kani07
    20. Studeni 2018. 11:41

m.girl6

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla.
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

m.girl6

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla.
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

Tako treba😉,sve si joj rekla pametnom dosta,beba i ti na prvom mjestu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    20. Studeni 2018. 11:50

Kani07

m.girl6

m.girl6

Tako treba😉,sve si joj rekla pametnom dosta,beba i ti na prvom mjestu.

Ja kad ne mogu više ležati si mantram... "Ti si inkubator! Ti si inkubator! Još malo,još malo..." i onda skuham topli kakao od kojega najčešće zaspem na kauču😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    20. Studeni 2018. 11:52

mislim da je duda pitala za susenje robice u susilici (one na kojima na etiketi pise da ne bi trebalo). iskustva vas koje ste vec susile? Ja na svojoj imam neki baby program pa sam mislila na taj ukljuciti. Nisam ju jos pokrenula ni proucila, ali nadam se da nece skupiti ili unistiti robu

url=https://lilypie.com]

AllieH
    20. Studeni 2018. 11:59

Miranda, super da si se uspjela javiti i sjajno da vec idete kuci!! 
    barbie, da, i nama se to zimi dogadja, ta kondenzacija na prozorima, pomaze redovno zracenje prostora i prosle zime smo drzali one Ceresit posude u svakoj prostoriji, cini mi se da su djelovale. Ne znam, uzet cemo i mi taj Gorenje ovlazivac pa vidjeti kako ce biti. 
    Nisam citala etikete na robici, sve sam ubacila u susilicu i nije bilo nikakvih problema. Opcenito ne pazim na to sto pise na deklaraciji, sama procijenim na koju cu temperaturu nesto ubaciti i to je to, ne zamaram se. 

Luka ❤

• Kani07
    20. Studeni 2018. 12:01

Miranda divne vijesti ,nek je sve ok i idete doma,a mogu zamislit B.velika seka😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.