Bruna, tijelo ti se priprema za porod, to je normalno. vjerojatno nije ništa 😘
Hvala ti na rijecima utjehe, ja isto mislim da je sve okej 😘
Bruna, to se identicno i meni skoro svaku noc dogodi kad se ispruzim s boka na leda, mislim da nemas razloga za brigu 🙂
Ja obavila TA, zatvorena i dalje, ctg ok, kontrola za tjedan dana ako ne krene prije...
Sad vegetiram na kaucu, lose sam nocas spavala, rano ustala i boli me doslovno svaki komadic tijela valjda, bas sam nikakva sva. A mali napeo da bi van na snijeg, nadam se da cu ga uspijet zadrzat ipak nekak unutra, nemam snage ni mrvu. U ovakvim situacijama dobro dode imati nekoga kraj sebe, evo svekar se ponudio poigrat s njim dole dok ja malo dodem sebi. 😶😶
Cure sve ste divne od prve do zadnje 🥰
Stvarno je super “poznavati” vas sve barem ovako virtualno, jer prvo dok se probudim idem svojim curkama na klokanicu da vidim novosti i kakva je situacija s kojom. 😊
Samo da vam kažem da se poslije onog maila nije vise ni javljala, eto toliko, mogla je barem reci odmarajte ali posto joj vise nisam od koristi ko te j. Neka.
Ja se nadoruckovala oko 10, pojela pahuljice,med,smokve i bananu i popila terapiju i tak me bacilo da sam si lijepo do sad odspavala. Bas sam se lijepo opustila psihički i fizički. A vani snjezi a mi ispod dekice ❄️👶🏻
Da, mi smo inkubatori i moramo biti dobri svojim malim stanarima 👶🏻❤️💙
Svima šaljem najveeeeece puse 😘😘😘😘
Noa 💙
Bruna, tijelo ti se priprema za porod, to je normalno. vjerojatno nije ništa 😘
Hvala ti na rijecima utjehe, ja isto mislim da je sve okej 😘
Htjela sam ti reći da se meni ovo dogodilo usred noći u 27.tjednu... znači umrla sam od straha, skočila, išla se prošetati, popiti vode, pisala sam čak i tu... na kraju se to uopće nije više nikada ponovilo. Jednostavno mislim da je to bio položaj spavanja koji se bebi nije svidio, i kad si se ti ispravila i beba se istegla, i njezino istezanje me zaboljelo... vjerovatno je tako i kod tebe.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Napisa roman i sve obrisa😠,uglavnom evo nas iz bolnice sve lijepo objasnili prosla razgovor s anesteziologom,ginekologom,babicom.
Ako ovako sve bude islo po planu idem na spinalni nedaj boze komplikacije nekw i hitnosti idem pod opcu.Uglavnom bit cu svega svjesna citavo vrijeme ce pricati s menom ,muz moze bit s menom u op,beba ide na kozu odmah.
Nadam se da ce sve proc bez komplikacija.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam se rasplakala već pet puta od jutros... znači danas mi je fitilj najkraći otkako je Ana rodila Mikaela...
Znači, prve suze su bile jer pada prvi snijeg, odmah u 7 h sati, znači blizu smo susreta nas i naših beba
Nakon toga sam se rascmoljila jer je Miranda rodila bracu i seku prije da ih dovede maloj B. na rođendan...kak smo navijali da bude
Onda mi se mama javila da su krenuli iz Slavonije prema meni, i nabrojala sve šta su ponijeli, i ja sam se rascmoljila...ne mogu dočekati da dođu i da mi vode moju Lindu psa da se družim s njom prije nego Kliker dođe na svijet...
Onda sam se rascmoljila jer sam vrtila kanale, i na HRT3 je bila Šokačka rapsodija - 100 tamburaša... i mali je skočio u stomaku odmah. Stvarno krv nije voda. Skontala sam ga neki dan u Lisinskom da je reagirao na tamburicu,ali mislila sam da brijem... ali sada više nije slučajnost, rasplesao se, i snimila sam ga... čak je gurao pupak van.
Jebate, kakav početak dana...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
kod mene međuobrok. Banana,jabuka, naranča i kikiriki maslac crunch 😋
btw.nos mi zaštopan danima i ne mogu disat i počela.sam hrkati 😭 jel smijem olynt ha koristiti? posto je on jaci od obicnih sprejeva na bazi soli?
O ja plačem na svaku sitnicu, to pripisujem tabletama, ali nije sve ni od toga. Muž me zeza a ja se rascmoljim. Dovoljno je da se nečega sjetim i gotova sam. I jučer i prekjučer navečer lila suze zbog bolnice i maloga i svega, u podsvijesti se u stvari jako bojim pa sve to ima svoje, a i trudnički hormoni su tu pa nije ni čudo.
Noa 💙
Danas smo se cak naspavali nekim cudom. Od 11 kad sam se probudila,malac je bas zaigran i stalno lupka i namjesta se.
Od subote ili nedjelje mi se dogodi da me tokom dana uhvati ko menstrualna bol. Jucer ujutro krene od kicme prema trbuhu i tak dva puta u nekom razmaku. Cini mi se da smo bas blizu😍 Jedva cekam konacno ga upoznati.
Jucer smo se otisli provozati do bolnice samo da nademo najkraci put i usput u dm da uzmem par sitnica jos.
Curke sve koje ste na mirovanju,samo se drzite toga. Eto mene mjesec dana jos u komadu,a bilo je pitanje jedno vrijeme dal budem i tjedan izdrzala. Na kraju budemo mi i do kraj dosli.
9 dana do vadenja prstena. Imam osiecaj da je to to,ali dnevno mi se promijeni par osjecaja pa ono😂
Bio nam je patronažni opet, ali pokazati kupanje. I vagali smo se. Sad smo na 2350 g😀😀 dobio je 115 g u tri dana 😊😊😊😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji