Prijavljujem prve blage kao menstrualne bolove. 🤔 Jučer su me leđa cijeli dan ubijala da me dragi morao masirati, noćas sam nakon pišanja osjetila baš dolje laganu bol, pa u leđima(već sam zaboravila kak je to kad dobiš M.) sad me opet leđa bole i kukovi 😐
Trebam uzeti papir i zapisati.
Ana nadam se da ce malenome sto prije tegobe proci.💙
Salatice kolko sam skuzila, danas ces znati vise za Lenu, javi. Makar vjerujem da ce biti sve super.🤗
Mgirl tocno znam kak ti je, ja ni jedan godisnji nisam bila kako sam se dogovorila, ili dosla ranije ili uopce nisam otisla, stalno me zvali, ali sam srezala nakon 2 tjedna komplikacija i niko me ne zove vise. Sto se mirovanja tice, ja sam ful strogo mirovati kada se cerviks skratio za 2 tjedna preko centimetar, i od onda se skracuje puno manjom brzinom. Zadnje smo na 15 mm bili, smeksan, spusteno sve..ali posto sad stvarno ne mirujem puno, a jos nisam rodila, slobodno ti proseci, kavica, skuhaj si nesto, ali nemoj sve isti dan.. Imaj pola sata,sat lagane aktivnosti.
Komplikacije- meni su sjele, ali sam poruku na egradani dobila tek popodne, i tek oko 5 mi je na rn sjela uplata. Ne kuzim zasto nije svima. A inace mi stigne poruka i tek slj dan uplate.
Nali, da to je to. Ista stvar i kod mene, a najviše me boli ta nezahvalnost kolega i šefa pogotovo. Ali nezz opće kaj se čudim, zašto bi svi morali biti kao ja mutavi i toliko predani poslu. Točno treba prerezati i gotovo kak i cure kažu i onda te se vise i cijeni, ovak se svi ponašaju prema tebi ko prema krpi.
Da, da tak si nekak i planiram. Sutra mislimo u grad malo tak da svaki drugi, treći dan nešto ali neću pretjerivati. Sad smo na 22,5mm sa cerviksom ali samo usporeno i polako. Ma najviše me ta psiha ždere, u podsvijesti se ustvari bojim jel bude sve dobro s bebom i da čim dalje izguramo i onda sam sva nikakva. 😞
Noa 💙
Obavila vec ctg ali moramo ponavljati jer je mala odlucila odspavati. 😏😏 tak da ko zna koliko cu sad opet cekati. Cekaonica se vec fino napunila.
jutro cure! iza mene opet neprospavana noc uz milijun budjenja! teatoni, naoruzaj se zivcima, ali taj sustav gdje trudnica doslovni pred porod satima ceka...nemam rijeci, nemam pojma kako je u Zadru, bas cu se raspitati. m.girl, cure su ti sve rekle, a i ja sam ti vec rekla kad si pitala savjet za otici na komplikacije-nece ti nitko reci hvala sto si ostala. Ja sam imala situaciju gdje su roditelji digli bunu sto skola nije nasla adekvatnu zamjenu...ravnatelj me nije ni zvao pitati da odradim bar 9.mj jer je znao da ce dobiti negativni odgovor. Volim ja svoj posao i svoje ucenike, ali mi je moje dijete najvaznije. I bas nisam navikla biti ni kuci ni na mirovanju (u pocetku je bilo strogo) pa sam si poslozila u glavi da cu ovo razdoblje iskoristiti za upoznavanje sa svojom bubicom i uzivati u svakom trenu, ionako sve prebrzo prodje, kao sto na kraju i jeste. Samo se opusti, to je najvaznije, a ponekad najteze. Vidi se po tebi da si jks napeta i nervozna, ali doci ce to na svoje sad kad si ovo srezala kako si odmah i trebala! ana, mozda je bio skok u razvoju? Zao mi je da se tako muci misic mali, nadam se da ce biti bolje 💙
url=https://lilypie.com]
Pepe, takve bolove osjećam intenzivno zadnji tjedan, a još par dana prije toga su počeli blago. zato mi je nekako dosta trudnoće i rado bih rodila 😁
i meni je suludo vidjeti kako se sve trudnice pate u TA. sve smo pred porod, a eto jučer sam čekala 2 h. još sam možda i dobro prošla.
Ovo mi je 4. put u TA...prvi put cekala 3 i pol sata..drugi put 4 sata.. treci put 2 i pol sata.. a danas cemo vidjeti. 😊😊
dakle, definitivno sam dobro prošla jučer u Petrovoj. čula sam jučer da se većina trudnjača naručuje za petak kad je dežuran Zlopaša. pa se najviše tada čeka. a meni nekako svejedno tko će me pregledati u TA, kad to nema veze s tim tko će mi bit na porodu.
Pticice ja san juce isla na banku i to imam autom 20min.za nista isto san Erste poludila san...sad nezz za danas...pa ako primjetis ako ti nije problem ode javit..da ne idem opet za bez veze..nije mi bass na ruku a koliko san bila ljuta i bisna necu nit komentirat..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji