Mene svrbucka da krenem, ali mislim da cu se ipak strpiti bar jos deset dana. etikete sam poskidala 😂 Imam hrpetinu toga, ali kad je sve tako sicusno-kontam da stane u dvije masine 😂 evo Dora cuje da ju spominjes pa stuca! Pusa tebi i Klikeru (jedva cekam cuti ime za koje ste se odlucili, ali meni ce ostati Kliker) 💙
url=https://lilypie.com]
Klikerice daj meni pliz samo promjeni termin na 27.11. 😊
ma bit će to prije
Klikerice ne copraj me 🤣🤣
Sutra idem u TA i sve si razmisljam kaj ce mi reci. Danas sam imala generalku u stanu nije mi vrag dao mira ko da ce me ostaviti sutra u bolnici. 🤣🤣
Ajde... sve si spremila... šta bi ti falilo,vrijeme je za novog sustanara😀
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
E da… našla sam u ljekarnama Farmacia čaj od lista maline - 12 kn
ja kupila u biljnoj ljekarni, a po cijeni radi se o istom Suban kaj ne?
Da,i u ljekarni je Suban,ovaj:
Mene svrbucka da krenem, ali mislim da cu se ipak strpiti bar jos deset dana. etikete sam poskidala 😂 Imam hrpetinu toga, ali kad je sve tako sicusno-kontam da stane u dvije masine 😂 evo Dora cuje da ju spominjes pa stuca! Pusa tebi i Klikeru (jedva cekam cuti ime za koje ste se odlucili, ali meni ce ostati Kliker) 💙
ma mislim da je više od 2 mašine, jedna iskuhavamo na 90 tetra pelene i to, a drugu na 60...
ali ima i ručnika, posteljine, čarapica, kapica, ... bit će tu i za peglati i za slagati.
Kliker će biti David
Dora&David isti dan začeti, ma ljubav !
ma mislim da je više od 2 mašine, jedna iskuhavamo na 90 tetra pelene i to, a drugu na 60…
ali ima i ručnika, posteljine, čarapica, kapica, … bit će tu i za peglati i za slagati.
Kliker će biti David
Dora&David isti dan začeti, ma ljubav !
e vidis...zaboravila sam na posteljine. Imam i dvije ogradice za oprati. Onda cu krenut lagano za vikend! Podloga iz ikee super djeluje, stavi ju na wishlist za babinje 😂 A Dora i David...sto reci? Jedva cekam ljeto da se skicaju iz kolica negdje uz more 😍😍
url=https://lilypie.com]
Super za preglede 😌😍
Super za ivlee iskustvo s poroda 😉neka nam svima barem približno bude tako.
Maggie guštaj s bebačom 😍
Meni danas sestra i svekrva onako usput komentirale kako mi se spustio stomak 😬🙄 vidila sam i ja, al me pomalo strah, pa kontam ako je u 33.tt odgovarao kao da je u 36tt, onda se i moj termin opasno pomaknuo unaprijed 😲😲 ali eto dok pijem duphaston, valjda se neće ništa pokrenuti.
Sutra slažemo malmicu, pa počinjem i sa pranjem i peglanjem...
Lovre
Klikerice moja draga, čitam i doslovce plačem od brutalnosti, imam jednu takvu frendicu i ZG i muzic mj je brutalno iskren tak da fakat volim to 🙈😁😂
Totalno si u pravu. Al neki crv stalno u meni kopka i jucer se porjeckala sa mužem jer je reko da sam nemoguća otkad sam došla iz bolnice, ja kažem ma to su lijekovi krivi. Al fakat jesam, osjećam se dobro ali ko u zatvoru, opet kad se sjetim da moram čim dulje izdržati da Noic bude dobro. 👶🏻 Ne radim ništa, osim kaj lezim, spavam, sveki skuha i sve pospremi, ja samo navečer veš stavim sušiti. Jučer sam išla kod gin po lijekove, a sutra ćemo do dm,Millera po stvarčice za bolnicu i još za bebija i MALE bodice od 50 br, do kika pa bi potkraj tj lagano počela to prati. Osim kaj sam jučer isto bila sat vremena sa ovom kaj radi mjesto mene na telefonu, nezz kak da ju sa “sise” skinem. 🙄 danas dajem mami sve službeno i nek joj to da i reci ću joj da imam još jaču terapiju i da nisam bas sva svoja i da moram po pretragama hodati i da joj ne mogu biti dostupna. Pa jbt na porodiljnom sam, na kaj ja energiju trošim 😳
Da, radim u računovodstvu i znam kak stvari funkcioniraju. Ma gamad jedna, to je sramotno kak se ponašaju sa tim isplatama.
Hehe bome da, nisam ni ja daleko od rađaone bila tj 2 m samo 🤣🤗👶🏻Hvala ti na jebenoj iskrenosti, nije da me moji svi ne spotaju ali valjda mi treba malo dulje da mi dopre do sive kore 🤭
Noa 💙
Allie, shvacam sve. Tako bi i ja vise od svega htjela barem do Božića tj do svog rođendana izdržati u jednom komadu, a to mogu samo ako ću biti na miru. Isto si gledam da barem jednom-dvaput tjedno odem nekud jer me deprimira ovo kaj sam doma zatvorena, prvo u bolnici 5 dana, pa sam doma 3 i već sam za neizdržati. 🙈 bit ce to sve dobro, samo nek su naši malci unutra na sigurnome još barem mjesec i pola. 👶🏻💙
Naravno da ne spavam, gladna sam čim sam oci otvorila, muzic otišao raditi a ja zvjerskom po sobi. 🙄
Noa 💙
Jutro i ja i moje nespavanje ovo postaje test izdrzljivosti.
M.girl podvuci crtu dobro ti klikerica govori ljudi koriste dokle mogu a nece ti nitko rec posebno hvala za to sto si dostupna i sama sam takva bila dok me nije poklopili pi glavi.
Opusti se i cuvaj jos malo ,ti i bebica ste najbitniji.
I razumijem zivcanost zbog mirovanja ali sve za malenog brzo ce to proc😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro cure! U Samoboru je pao snijeg i sve je bijelo. 😍
Odusevljena sam!
Cestitam svim novim mamama, zavidim vam. Jedva cekam roditi i donjeti malu štrucu doma. 🤱
Kod nas u zgradi su tek sad susjedi skuzili da stize prinova i svi su odusevljeni, uglavnom u zgradi imamo starije ljude u mirovini i jedan susjed je izjavio da je i bilo vrijeme sa se zacuje djeciji plac na hodnicima u koje god vrijeme. Bas me to nekako raznjezilo.
Muz otisao na posao, a ja budna i nema šanse vise zaspat iako sam legla oko 1.
Mislim da cu doruckovati i popiti kavu, pa se bacam na peglanje.
Narucili smo u petak perilicu-sušilicu iz Santa Domenice, jedva cekam da stigne pa da pocnem prati malu robicu. Pokusavam nagovoriti muza da kupimo Malmicu iako smo se dogovorili da necemo jer je stan mali, a mjesta ima u ormaru ali meni se vise svidja drzati bebine stvari na jednom mjestu. Jos se on bavi izradom namjestaja pa se kuzi u sve i nikako mu se ne svidja Ikea jer kaze da nisu kvalitetni. Kako ste vi zadovoljne svojim Malmicama? Moze li se na njima prematati bebu, onako sastrane? Zauzima li vam puno prostora?
Sortiraj odgovore
Najstariji