Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    20. Studeni 2018. 07:48

m.girl6

Kani, barbie, klikerice 😘😘😘
    Moje psihologice, gledajte kaj sam joj natipkala, nadam se da će shvatiti, ne bi htjela ispasti dubre ali moram se psihički odmaknuti od posla. 🤮

Korektno i dovoljno!  Pa nije tvoja obiteljska firma da nekome maziš guzu perom , ovo si maksimalno kolegijalno napisalan i ti je to... doći će i ona jednom u fazu čuvanja bebe😘

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Teatoni
    20. Studeni 2018. 07:50

Dobro jutro moje trudnice 😊
    Nadam se da ste se naspavale. Bas me ugodno iznenadio snijezni prizor u zagrebu. Nekako mi toplo oko srca kad pomislim da cu na ovaj Bozic biti sa svojom malom strucom. 😍😍
    Evo stigla u TA na merkur neznam jel zbog snijega ali 4 cure ispred mene. Jeeeej...bas me zanima koliko cu danas cekati. 😊😊😊

Mina93
    20. Studeni 2018. 08:01

Teatoni

Nadam se da ste se naspavale. Bas me ugodno iznenadio snijezni prizor u zagrebu. Nekako mi toplo oko srca kad pomislim da cu na ovaj Bozic biti sa svojom malom strucom. 😍😍
    Evo stigla u TA na merkur neznam jel zbog snijega ali 4 cure ispred mene. Jeeeej…bas me zanima koliko cu danas cekati. 😊😊😊

Sretno na pregledu 😍😁

Ptičica
    20. Studeni 2018. 08:02

Jesi sjele komplikacije svima? Erste banka? Meni nisu. Opet. 

m.girl6
    20. Studeni 2018. 08:08

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla. 
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

Noa 💙

pepe1907
    20. Studeni 2018. 08:10

Teatoni

Evo stigla u TA na merkur neznam jel zbog snijega ali 4 cure ispred mene. Jeeeej…bas me zanima koliko cu danas cekati. 😊😊😊

Javi kakvo je stanje, ja sam planirala sutra ili u cetvrtak ali ne znam kad da dođem zbog gužve, ali ako će bit ovak malo trudnica zbog snijega idem i ja odmah ujutro 😀

pepe1907
    20. Studeni 2018. 08:21

Prijavljujem prve blage kao menstrualne bolove. 🤔 Jučer su me leđa cijeli dan ubijala da me dragi morao masirati, noćas sam nakon pišanja osjetila baš dolje laganu bol, pa u leđima(već sam zaboravila kak je to kad dobiš M.) sad me opet leđa bole i kukovi 😐

• nali
    20. Studeni 2018. 08:21

Trebam uzeti papir i zapisati. 
    Ana nadam se da ce malenome sto prije tegobe proci.💙
    Salatice kolko sam skuzila, danas ces znati vise za Lenu, javi. Makar vjerujem da ce biti sve super.🤗
    Mgirl tocno znam kak ti je, ja ni jedan godisnji nisam bila kako sam se dogovorila, ili dosla ranije ili uopce nisam otisla, stalno me zvali, ali sam srezala nakon 2 tjedna komplikacija i niko me ne zove vise. Sto se mirovanja tice, ja sam ful strogo mirovati kada se cerviks skratio za 2 tjedna preko centimetar, i od onda se skracuje puno manjom brzinom. Zadnje smo na 15 mm bili, smeksan, spusteno sve..ali posto sad stvarno ne mirujem puno, a jos nisam rodila, slobodno ti proseci, kavica, skuhaj si nesto, ali nemoj sve isti dan.. Imaj pola sata,sat lagane aktivnosti. 
    Komplikacije- meni su sjele, ali sam poruku na egradani dobila tek popodne, i tek oko 5 mi je na rn sjela uplata. Ne kuzim zasto nije svima. A inace mi stigne poruka i tek slj dan uplate.

m.girl6
    20. Studeni 2018. 08:32

Nali, da to je to. Ista stvar i kod mene, a najviše me boli ta nezahvalnost kolega i šefa pogotovo. Ali nezz opće kaj se čudim, zašto bi svi morali biti kao ja mutavi i toliko predani poslu. Točno treba prerezati i gotovo kak i cure kažu i onda te se vise i cijeni, ovak se svi ponašaju prema tebi ko prema krpi. 
    Da, da tak si nekak i planiram. Sutra mislimo u grad malo tak da svaki drugi, treći dan nešto ali neću pretjerivati. Sad smo na 22,5mm sa cerviksom ali samo usporeno i polako. Ma najviše me ta psiha ždere, u podsvijesti se ustvari bojim jel bude sve dobro s bebom i da čim dalje izguramo i onda sam sva nikakva. 😞

Noa 💙

• Teatoni
    20. Studeni 2018. 08:33

Obavila vec ctg ali moramo ponavljati jer je mala odlucila odspavati. 😏😏 tak da ko zna koliko cu sad opet cekati. Cekaonica se vec fino napunila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.