Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    20. Studeni 2018. 10:20

Zadranka ja sam pisala za aplikaciju. E tocno sam i ja bila takva kao ti! Samo da ja odem u banku, na bankomat po novac i da sam sigurna da je to sve ok. I stalno su mi nudili u banci tu aplikaciju i nikako ja to nebi i jedan dan sam pukla i reko ajde da vidim sta je to tak super kad mi to stalno uvaljuju. 🤣
    Sad uopce ne mogu ni zamislit da idem u banku, pogotovo jer mi se cesto ni neda pogotovo sad po snijegu nema šanse da bi sad isla do banke a isto se ne usudim voziti pa mi se neda muza zicat da me vozi.
    Drzim ti fige da ti sjedne uplata i da brzo rijesis ovo s racunom za mobitel. To je bas grozno s tim mobitelima, jednom sam imala pretplatu i nikad vise. Sad me isto stalno zovu jer vide da sam na bonovima i nude mi pretplatu, ma nema šanse da im budem rob 2 godine za neki mobitel koji za te 2 godine pretplatim bar za pola cijene.

Emily1801
    20. Studeni 2018. 10:24

Teatoni super vijesti s pregleda! 
    Luks uzivaj, boli te briga. I hvala za info za c&a.
    Ako netko vidi akciju na onu nesretnu Stokke Flexibath neka javi, luda sam vec od te kade. Dobili smo neku kadu. Dobra je i ima nastavak za novorodence i sve, ali meni je tako ruzna i ogromna. Bas bi htjela ovu Stokke jer se moze sklopit i ni neznas za nju.

Emily1801
    20. Studeni 2018. 10:25

*h&m, ne c&a

Klikerica
    20. Studeni 2018. 10:40

AllieH

Cure, vezano za ovlazivac zraka. Razmisljam se da ga i mi uzmemo, jer ne podnosim spavanje u grijanoj sobi za zatvorenim prozorom, ali me muci potencijalna vlaga od tog ovlazivaca. Kod nas je uvijek toplo, novogradnja je u pitanju, nova PVC stolarija, kad su zatvoreni prozori, nista ne dihta i onda se bojim da mi taj ovlazivac ne bi napravio vise sranja nego koristi.

Mozda najbolje da prvo stavis na par mjesta posude s vodom kao test. Ako se iznimno brzo potroši voda,onda ti sigurno nece biti na odmet ovlaživač.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    20. Studeni 2018. 10:49

jučer je dr Goluža ostao i poslije 11:30. došla na red oko 13:15 i on mi je bio.

Pticaselica, mene isto ti bolovi više navečer ulove i preko noći. 

Klikerica
    20. Studeni 2018. 10:50

Blaza26

Moj muz je se jucer zabrinuo kako mora montirat krevetac,robicu…. kao nikad ne zna sta moze bit,kad mu ja odem u bolnicu,sta ce on onda… oprala ga panika

E ovakoni moj nekada... opere ga... šta cu ja kad ti odeš u bolnicu,sta moram napraviti... daj sve negdje zapiši... ajme ko će vas dočekat... sve ću prebrisati jos jednom ... i sto i jedna ideja... a slatko je to😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    20. Studeni 2018. 11:03

mislila sam kupiti novi laptop na black fridayu. ovaj ima shitty procesor pa nemrem ni filmove pokrenuti kako spada. nadam se nekim dobrim popustima. iako se baš ne kužim pretjerano u laptope. valjda ću nešto nać 😁

Bruna92
    20. Studeni 2018. 11:05

Miranda, bas mi je drago da vec izlazite i da je sve u redu. A mogu misliti kako je B presretna jer cete svi biti kuci na njen rodendan.
    Jooooj cure ljubomorna sam na vas kojima je pao snijeg!! Ja sam totalno zimski tip i obozavam hladnocu, kisu, snijeg... A u Splitu odvratno jugo i 16 stupnjeva 😡 a jos jucer je ujutro bilo 3 stupnja... Pa ti ostani normalan...
    Jutros sam se malo zabrinula... Spavala sam na desnom boku u fetus pozi i isla sam se okrenuti na ledja i u trenu kad sam ispruzila nogu te tako jako presjeklo u donjem dijelu trbuha da sam se savila od boli... Nakon toga sam imala nekoliko minuta jace menga boli pa se smirilo... Uhvatila me panika ali evo sada je stanje okej i osjetim ju da se migolji... Nadam se da nije nista...

barbiemama
    20. Studeni 2018. 11:12

Bruna, tijelo ti se priprema za porod, to je normalno. vjerojatno nije ništa 😘

• Kani07
    20. Studeni 2018. 11:41

m.girl6

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla.
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

m.girl6

Upravo to, a uostalom niti sam menadžer ni direktor firme koji zarađuje 10000kn da bi se toliko sekirala oko posla.
    Okrećemo novu stranicu, posao rjesen. Sad napadamo na mirovanje i pranje robice i psihički zen 🥰🧸👶🏻

Tako treba😉,sve si joj rekla pametnom dosta,beba i ti na prvom mjestu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.