Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    20. Studeni 2018. 09:43

Cao curke 
    Kako je ljepo vidjeti vani snjeg a nemoras na posao ni nigdje jaooo milineee 😁😁😁
    Svakaj ste opet natipkale a ja ko ja pola zaboravila 
    Znam da su nam cure opisivale porode i hvala im na tako detaljnim izvjestajima divne ste
    Miranda ide domeka jupiiii mogu mislit uzbudenja 
    Teatoni sretno na pregledu
    Mgirl ljepo su ti cure sve rekle i slazem se s njima i na kraju krajeva sastavila si jako ljepu poruku za kolegicu...
    Nase mamice su isto pisale i eto nekako pretpostavljam da su sve te neke stvari slatke brige i svi ih ovdje ja mislim s nestrpljenjem jedva cekamo doziviti drzite se i budite jake kao i do sada 😘😍🥰
    Za sve one koje odluce ic u petrovu u TA na fb sam vec stavila ali stavit cu i tu dezurne doktore i kako se narucit
    Napomena posto ja tamo idem od 16 tjedna trudnoce ne gledam u koliko sati su me narucili jer uzimaju po redu dolaska tako da ja uvjek dodem tipa pola sata prije nego moja dokt pocne radit i relativno budem tipa 2/3 po redu ali i to ti ispadne minimalno sat i pol cekanja i uvjek sa sobom imati vodu i nesto slatko radi ctga 

Pticaselicazgst
    20. Studeni 2018. 09:54

Jutro curke 🤗
    Mene je ovaj snijeg toliko odusevio, ja vam to ne mogu objasnit 😍😍
    Miranda odlicne vijesti za bebace, bitno da su svi nalazi uredni i da se ti dobro osjecas 🤗 ajmeee a B je fantasticna, tocno ju mogu zamislit. 😊 mislim da ce ju zainteresiranist duze drzat, ipak su to braco i seka. Uzivajte domeka i javi nam se kako stignes 😊
    Allie i ja se mislim za ovlazivac, al mislim da cu ga uzet i to onaj sto se vrtio tu po forumu. 
    Jel itko zna koliko je idealna vlaga u stanu da bude?
    Teatoni nadam se da si ti ta sa kontrakcijama.😊
    Mgirl sve su ti cure vec rekle, ja sam se isto osjecala lose kad sam otisla na komplikacije bilo me cak kao sram. Onda mi je muz popizdio i rekao da nisam normalna i da je najbitnija bebica a ostalo sve je prolazno. 😊
    Pepe i Barbie i mene su poceli ti simptomi, i bas se cudno osjecam kad krene. Najvise me hvata navecer 😅
    Pticice javi vijesti s pregleda 🤗

• Teatoni
    20. Studeni 2018. 10:00

Evo curke gotova sam...ctg na kraju nismo ponavljali jer mi je doktorica napravila ultrazvuk i bila je zadovoljna sa protocima pa je rekla da nema potrebe da je maloj ocioi takav dan da je malo uspavana i da je sve u redu. 
    I otvorena sam za 1. prst. 
    Pitala me jesam li imala trudove reko ja pa i nisam bas primjetila. 
    Kontrola opet za tjedan dana. 
    Curke na pregledima sretno. 😘😘

Duda
    20. Studeni 2018. 10:08

Cure koje ste sušile robicu u sušilici, jeste se držale onih oznaka s robice? Na brdo toga prekrižena sušilica, to mi je sad na štriku pa će biti peglanja..
    Teatoni, sretnooo! I svima ostalima koje imate preglede danas ☺
    M.girl, lijepo si joj napisala, nadam se da te neće više gnjaviti..a ti ignoriraj dalje sve, moraš paziti na sebe i bebicu.
    Miranda, divno da idete kući, uživajte svi na okupu! ☺
    Allie, Ptico, i ja sam razmišljala o ovlaživaču, al strah me baš to, da ne napravim kontra efekt i stvorim si višak vlage..za sad imam onu posudicu s vodom na radijatoru i planiram prozračivati još češće stan, pa ćemo vidjeti kako će biti..
    Pije li tko čaj od koprive? Na početku trudnoće sam čitala da nije dopušten, a sad mi javlja prijateljica da je dobar pred kraj i nakon poroda..

luks
    20. Studeni 2018. 10:13

Teatoni sad lipo doma  sve pripremi još što imaš, i čekaj 😋
    m.girl  u poruci si joj sve rekla, i sad ako budu tlačili onda su stvarno bezobrazni, i ne javljaj se.
    Miranda sreeeetno doma. Ja se rasplakala na ovo kako B. jedva leka, i na njene komentare,  jer samo sam zamislila svog L. 🤗🤗  Al najbitnije je sve reći i pokazati u vrtiću, vrtić je glavni. I baš lijepo da ste za njen rođendan svi doma.
    Moj L. je oduševljen što će on tati pomoć sastavit krevetić za brata, jer on ima svoj alat i tata ne treba brinut.
    Ja od danas baš više uopće ne radim, i kako je odvratno jugo i kiša oće neće, ležim i pijem kavu ima već sat vremena. 

Lovre

luks
    20. Studeni 2018. 10:15

i da, za cure koje naručuju robicu preko web, vidim da h&m ima ponudu za black friday, ima dosta toga na 40%...

Lovre

Emily1801
    20. Studeni 2018. 10:20

Zadranka ja sam pisala za aplikaciju. E tocno sam i ja bila takva kao ti! Samo da ja odem u banku, na bankomat po novac i da sam sigurna da je to sve ok. I stalno su mi nudili u banci tu aplikaciju i nikako ja to nebi i jedan dan sam pukla i reko ajde da vidim sta je to tak super kad mi to stalno uvaljuju. 🤣
    Sad uopce ne mogu ni zamislit da idem u banku, pogotovo jer mi se cesto ni neda pogotovo sad po snijegu nema šanse da bi sad isla do banke a isto se ne usudim voziti pa mi se neda muza zicat da me vozi.
    Drzim ti fige da ti sjedne uplata i da brzo rijesis ovo s racunom za mobitel. To je bas grozno s tim mobitelima, jednom sam imala pretplatu i nikad vise. Sad me isto stalno zovu jer vide da sam na bonovima i nude mi pretplatu, ma nema šanse da im budem rob 2 godine za neki mobitel koji za te 2 godine pretplatim bar za pola cijene.

Emily1801
    20. Studeni 2018. 10:24

Teatoni super vijesti s pregleda! 
    Luks uzivaj, boli te briga. I hvala za info za c&a.
    Ako netko vidi akciju na onu nesretnu Stokke Flexibath neka javi, luda sam vec od te kade. Dobili smo neku kadu. Dobra je i ima nastavak za novorodence i sve, ali meni je tako ruzna i ogromna. Bas bi htjela ovu Stokke jer se moze sklopit i ni neznas za nju.

Emily1801
    20. Studeni 2018. 10:25

*h&m, ne c&a

Klikerica
    20. Studeni 2018. 10:40

AllieH

Cure, vezano za ovlazivac zraka. Razmisljam se da ga i mi uzmemo, jer ne podnosim spavanje u grijanoj sobi za zatvorenim prozorom, ali me muci potencijalna vlaga od tog ovlazivaca. Kod nas je uvijek toplo, novogradnja je u pitanju, nova PVC stolarija, kad su zatvoreni prozori, nista ne dihta i onda se bojim da mi taj ovlazivac ne bi napravio vise sranja nego koristi.

Mozda najbolje da prvo stavis na par mjesta posude s vodom kao test. Ako se iznimno brzo potroši voda,onda ti sigurno nece biti na odmet ovlaživač.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.