Miranda, danas ste konačno doma ❤️ drago mi je da je sve u redu.
Allie, bivši vlasnici su friško promijenili prozore i izolaciju u stanu. grijem se na toplanu. u stanu mi stvarno toplo u toj kombo prozori plus grijanje. ali primjećujem da mi se stvara vlaga onak na rubovima ispod prozora. ne mogu zimi satima prozračivat. ne znam kako da se toga riješim. i onak je suh zrak od tog grijanja. vidim i na svojoj koži. nisam pametna dal da kupim ovlaživač s obzirom na cijelu situaciju.
Sad nezz ko mi je posa ovo za moderno bankarstvo..ajmee znamm ali ja ti ka ono nisan to uzimala jer sto rekla ti nisan ja za ta moderna cuda ka ja naj vise virujem na tu kad ja dodem podignem i to je to...ali viruj sto put mi je proslo kroz glavu sto nisan to ukljucila jer mi je zajeb jbg nije mi na ruku pa vako ko blesa svaki mj gledam provjeravam jel bilo po drugima..a nezz kako sad to ide sa zasticenim..iako kazu da cu dobit posebno karticu za to erste je onako dosta moderna banka😂😂...ma eto samo da ja to podignem bass mi vise puna.kapa..oni dan dodem poilo mi pare aj ok prigrmim dodem juce nema uplate..pa jbt reko vise dode mi da sidnem na srid i zalim iz sve glave...vjerojatno i od hormona...zivci su mi bass onako na iljadu ovih dana..plus nije mi na ruku ic jer ja vise ne vozim ne mogu vise..pa stalno muza il divera ajmo vozi me..naj gore sto me odvezu za nista..ali eto sacekat cu koji dan pa poc vidit...dosta mi je vise toga dodem i vratim se sva jadna😣😣
url=https://lilypie.com]
Nezz jesam Truskawki cestitala ove dane san pogubljena...ali ako nisam evo od sveg srca cestitam i brz oporavak mami i njenim andelima...😘😘
url=https://lilypie.com]
Miranda, danas ste konačno doma ❤️ drago mi je da je sve u redu.
Allie, bivši vlasnici su friško promijenili prozore i izolaciju u stanu. grijem se na toplanu. u stanu mi stvarno toplo u toj kombo prozori plus grijanje. ali primjećujem da mi se stvara vlaga onak na rubovima ispod prozora. ne mogu zimi satima prozračivat. ne znam kako da se toga riješim. i onak je suh zrak od tog grijanja. vidim i na svojoj koži. nisam pametna dal da kupim ovlaživač s obzirom na cijelu situaciju.
To s vlagom se desava kad je super izolacija. Jedino sto pomaze je svakih par sati na 5 minuta brzinski sve otvorit i proluftat. Stvarno ti je par minuta dovoljno ali da to radis vise puta dnevno. Dok nisam cula za to, mucila sam se uzasno s tom vlagom.
Miranda super sto idete doma i sto su bebice dobro.
Cure koje imate preglede, sretno.
Cao curke
Kako je ljepo vidjeti vani snjeg a nemoras na posao ni nigdje jaooo milineee 😁😁😁
Svakaj ste opet natipkale a ja ko ja pola zaboravila
Znam da su nam cure opisivale porode i hvala im na tako detaljnim izvjestajima divne ste
Miranda ide domeka jupiiii mogu mislit uzbudenja
Teatoni sretno na pregledu
Mgirl ljepo su ti cure sve rekle i slazem se s njima i na kraju krajeva sastavila si jako ljepu poruku za kolegicu...
Nase mamice su isto pisale i eto nekako pretpostavljam da su sve te neke stvari slatke brige i svi ih ovdje ja mislim s nestrpljenjem jedva cekamo doziviti drzite se i budite jake kao i do sada 😘😍🥰
Za sve one koje odluce ic u petrovu u TA na fb sam vec stavila ali stavit cu i tu dezurne doktore i kako se narucit
Napomena posto ja tamo idem od 16 tjedna trudnoce ne gledam u koliko sati su me narucili jer uzimaju po redu dolaska tako da ja uvjek dodem tipa pola sata prije nego moja dokt pocne radit i relativno budem tipa 2/3 po redu ali i to ti ispadne minimalno sat i pol cekanja i uvjek sa sobom imati vodu i nesto slatko radi ctga
Jutro curke 🤗
Mene je ovaj snijeg toliko odusevio, ja vam to ne mogu objasnit 😍😍
Miranda odlicne vijesti za bebace, bitno da su svi nalazi uredni i da se ti dobro osjecas 🤗 ajmeee a B je fantasticna, tocno ju mogu zamislit. 😊 mislim da ce ju zainteresiranist duze drzat, ipak su to braco i seka. Uzivajte domeka i javi nam se kako stignes 😊
Allie i ja se mislim za ovlazivac, al mislim da cu ga uzet i to onaj sto se vrtio tu po forumu.
Jel itko zna koliko je idealna vlaga u stanu da bude?
Teatoni nadam se da si ti ta sa kontrakcijama.😊
Mgirl sve su ti cure vec rekle, ja sam se isto osjecala lose kad sam otisla na komplikacije bilo me cak kao sram. Onda mi je muz popizdio i rekao da nisam normalna i da je najbitnija bebica a ostalo sve je prolazno. 😊
Pepe i Barbie i mene su poceli ti simptomi, i bas se cudno osjecam kad krene. Najvise me hvata navecer 😅
Pticice javi vijesti s pregleda 🤗
Evo curke gotova sam...ctg na kraju nismo ponavljali jer mi je doktorica napravila ultrazvuk i bila je zadovoljna sa protocima pa je rekla da nema potrebe da je maloj ocioi takav dan da je malo uspavana i da je sve u redu.
I otvorena sam za 1. prst.
Pitala me jesam li imala trudove reko ja pa i nisam bas primjetila.
Kontrola opet za tjedan dana.
Curke na pregledima sretno. 😘😘
Cure koje ste sušile robicu u sušilici, jeste se držale onih oznaka s robice? Na brdo toga prekrižena sušilica, to mi je sad na štriku pa će biti peglanja..
Teatoni, sretnooo! I svima ostalima koje imate preglede danas ☺
M.girl, lijepo si joj napisala, nadam se da te neće više gnjaviti..a ti ignoriraj dalje sve, moraš paziti na sebe i bebicu.
Miranda, divno da idete kući, uživajte svi na okupu! ☺
Allie, Ptico, i ja sam razmišljala o ovlaživaču, al strah me baš to, da ne napravim kontra efekt i stvorim si višak vlage..za sad imam onu posudicu s vodom na radijatoru i planiram prozračivati još češće stan, pa ćemo vidjeti kako će biti..
Pije li tko čaj od koprive? Na početku trudnoće sam čitala da nije dopušten, a sad mi javlja prijateljica da je dobar pred kraj i nakon poroda..
Teatoni sad lipo doma sve pripremi još što imaš, i čekaj 😋
m.girl u poruci si joj sve rekla, i sad ako budu tlačili onda su stvarno bezobrazni, i ne javljaj se.
Miranda sreeeetno doma. Ja se rasplakala na ovo kako B. jedva leka, i na njene komentare, jer samo sam zamislila svog L. 🤗🤗 Al najbitnije je sve reći i pokazati u vrtiću, vrtić je glavni. I baš lijepo da ste za njen rođendan svi doma.
Moj L. je oduševljen što će on tati pomoć sastavit krevetić za brata, jer on ima svoj alat i tata ne treba brinut.
Ja od danas baš više uopće ne radim, i kako je odvratno jugo i kiša oće neće, ležim i pijem kavu ima već sat vremena.
Lovre
i da, za cure koje naručuju robicu preko web, vidim da h&m ima ponudu za black friday, ima dosta toga na 40%...
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji