Jutro
Truskawa sretno na carskome danas
Meni dan kontrola, uzbudjena sam kao uvijek na taj dan
Ostalim curkama koje danas imaju pregled isto sretno
Jutro!
Update: osim truskawke, i ivylee nam je danas na redu, u bolnici je, javila se prije pola sata na fb 💪🏼❤🎊
Maggie, jeste doma, kako prosla prva noc?
zvrkice, kako ste nam ti i Zana?
Luka ❤
Jutro curke
Svasta ste jucer natipkale ali ja i mozak smo na vi ne zamjerajte…
imam pitanje i trebam pomoc
Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo
Svaki savjet dobrodosao. S cim mazat kako si pomoc molim vas pomagajte…
Nikad nisam imala i pojma nemam,jedino me u ovom tjednu aplikacija upozorila da je ti moguce,pa ovo piše...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro!
Update: osim truskawke, i ivylee nam je danas na redu, u bolnici je, javila se prije pola sata na fb 💪🏼❤🎊
Jutro!
Sretno cure ,danas 3 bebice stizu sigurno😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro curke
Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo
Jutro curke
Ja sam imala problema s tim,kazu laganiju hranu ,tekucine ,sve ja to pazim ali sam sklona.Ima krema samo ne znam moze li se u trudnoci,ali meni pomogne oblog od maslinovog ulja na dnevni stavi ili sterilnu gazu,djecja mast za guzu,
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sa svakom novom bebom raste uzbuđenje!!! A danas čak 3 😍😍😍 Sretno svom mamama koje smo već i koje tek postaju 😘😘
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro, curke ☺
Tri bebice nam stižu, vauuu, danas ce biti super dan! 😍😍😍
Znam da nas nekoliko ima pregled danas (Mamica2, Allie, Kolačići, Barbie u TA..), sretno svima! Ja sam tek popodne naručena. Javljamo novosti kad stignemo 😉 A najviše sreće Truskawki i Ivylee!
m.girl, nismo bili na tečaju u Petrovoj. bili smo u DZ u Sigetu. no, iskreno, nisam baš mislila da će dragi prisustvovati porodu. nekako smo se dogovorili da neće. no, dobro, ako se predomislim, imat će spremno odijelo.
danas idem, da. naručili su me u 11:40. nadam se da bude ok doktor. nisam se uopće informirala tko je kakav i slično, da si ne stvorim paniku. ionako ne mogu utjecati kod koga ću doć.
Sortiraj odgovore
Najstariji