Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamica2
    19. Studeni 2018. 06:16

Jutro
    Truskawa sretno na carskome danas
    Meni dan kontrola, uzbudjena sam kao uvijek na taj dan
    Ostalim curkama koje danas imaju pregled isto sretno

Mamica2
    19. Studeni 2018. 06:19

*danas

AllieH
    19. Studeni 2018. 06:51

Jutro! 
    Update: osim truskawke, i ivylee nam je danas na redu, u bolnici je, javila se prije pola sata na fb  💪🏼❤🎊
    Maggie, jeste doma, kako prosla prva noc? 
    zvrkice, kako ste nam ti i Zana? 

Luka ❤

Klikerica
    19. Studeni 2018. 06:53

_lily_0

Jutro curke
    Svasta ste jucer natipkale ali ja i mozak smo na vi ne zamjerajte…
    imam pitanje i trebam pomoc
    Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo
    Svaki savjet dobrodosao. S cim mazat kako si pomoc molim vas pomagajte…

Nikad nisam imala i pojma nemam,jedino me u ovom tjednu aplikacija upozorila da je ti moguce,pa ovo piše...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    19. Studeni 2018. 06:55

AllieH

Jutro!
    Update: osim truskawke, i ivylee nam je danas na redu, u bolnici je, javila se prije pola sata na fb 💪🏼❤🎊

AllieH

Jutro!
    Update: osim truskawke, i ivylee nam je danas na redu, u bolnici je, javila se prije pola sata na fb 💪🏼❤🎊

Sretno cure ,danas 3 bebice stizu sigurno😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    19. Studeni 2018. 07:00

_lily_0

Jutro curke
    Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo

_lily_0

Jutro curke

Ja sam imala problema s tim,kazu laganiju hranu ,tekucine ,sve ja to pazim ali sam sklona.Ima krema samo ne znam moze li se u trudnoci,ali meni pomogne oblog od maslinovog ulja na dnevni stavi ili sterilnu gazu,djecja mast za guzu,

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    19. Studeni 2018. 07:16

Miranda kako si ti i bebice?
    Vana ?

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    19. Studeni 2018. 07:19

Sa svakom novom bebom raste uzbuđenje!!! A danas čak 3 😍😍😍 Sretno svom mamama koje smo već i koje tek postaju 😘😘

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Duda
    19. Studeni 2018. 07:23

Dobro jutro, curke ☺
    Tri bebice nam stižu, vauuu, danas ce biti super dan! 😍😍😍
    Znam da nas nekoliko ima pregled danas (Mamica2, Allie, Kolačići, Barbie u TA..), sretno svima! Ja sam tek popodne naručena. Javljamo novosti kad stignemo 😉 A najviše sreće Truskawki i Ivylee!

barbiemama
    19. Studeni 2018. 07:26

m.girl, nismo bili na tečaju u Petrovoj. bili smo u DZ u Sigetu. no, iskreno, nisam baš mislila da će dragi prisustvovati porodu. nekako smo se dogovorili da neće. no, dobro, ako se predomislim, imat će spremno odijelo.

danas idem, da. naručili su me u 11:40. nadam se da bude ok doktor. nisam se uopće informirala tko je kakav i slično, da si ne stvorim paniku. ionako ne mogu utjecati kod koga ću doć. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.