Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    18. Studeni 2018. 22:54

A ajde, necu sad bas svaki dan ih jesti ali budem za vikend smuckala neki kolac od datulja 😊 
    Jao, Ivylee gledam ti lilypie..6 days to go.. ufff curke terminuse, vrijeme vam je 😊😀 Ko sad stavlja tablicu, klikerica jel?
    I ako se ne varam, sutra nam stizu jos jedni blizanci?? Truskawka, sretno sutra 😘

• Kani07
    18. Studeni 2018. 23:01

Nunii

Kani,citala sam,ali nisam zapamtila🙈 Sad me muci. Vidjela ih u bolnici na polici da ih je hrpa i u kupaonici bili,ali nosim rucnik ili ne? Stavila sam jedan veliki i dva mala za svaki slucaj. Majica sam spremila ko da se selim😂
    Koja ono curka je jos u De? U kojem si gradu?
    Meni nije trebala uputnica za bolnicu. Ginic mi je napisala samo u knjizicu na pocetku broj i nazvala sam i dogovorila termin. E da,i dobila sam na razgovoru neki papir za plancetu. To moram ispuniti.

Ajmeee,jos 11 dana i imam skidanje prstena,a mene danas uhvatilo da je taj dan. Od 6 me pocelo hvatati u trbuhu ko menstrualna bol,pa malo leda. Lagana je bol bila pa sam samo cekala oce li se pojacati ili ne. Stalo je.
    Iskreno,jedva cekam da rodim. Vec mi je tesko postalo pomalo. Stajanje mi je max 10 min i pocinju bolovi u ledima. Osjecam se ko mjesanac kornjace i slona.

Nunii

Kani,citala sam,ali nisam zapamtila🙈 Sad me muci. Vidjela ih u bolnici na polici da ih je hrpa i u kupaonici bili,ali nosim rucnik ili ne? Stavila sam jedan veliki i dva mala za svaki slucaj. Majica sam spremila ko da se selim😂
    Koja ono curka je jos u De? U kojem si gradu?
    Meni nije trebala uputnica za bolnicu. Ginic mi je napisala samo u knjizicu na pocetku broj i nazvala sam i dogovorila termin. E da,i dobila sam na razgovoru neki papir za plancetu. To moram ispuniti.

Ajmeee,jos 11 dana i imam skidanje prstena,a mene danas uhvatilo da je taj dan. Od 6 me pocelo hvatati u trbuhu ko menstrualna bol,pa malo leda. Lagana je bol bila pa sam samo cekala oce li se pojacati ili ne. Stalo je.
    Iskreno,jedva cekam da rodim. Vec mi je tesko postalo pomalo. Stajanje mi je max 10 min i pocinju bolovi u ledima. Osjecam se ko mjesanac kornjace i slona.

Stavila sam rucnike 1 veliki,2 srednja i dva mala,i ja sam prvi put bez uputnice bila onda su mi rekli da od svog ginekologa donesem i rekli su da je to jedna koja je dovoljna za sve.Stuttgart .Ja sam bas kraju ,pomalo imam te menstrualne bolove ali nije to jos to😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    18. Studeni 2018. 23:05

I hrpu formulara sam ispunila, ali ja na carski idem pa mozda za to ali jesam 20 listova sigurno😏.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    18. Studeni 2018. 23:18

nali

A ajde, necu sad bas svaki dan ih jesti ali budem za vikend smuckala neki kolac od datulja 😊
    Jao, Ivylee gledam ti lilypie..6 days to go.. ufff curke terminuse, vrijeme vam je 😊😀 Ko sad stavlja tablicu, klikerica jel?
    I ako se ne varam, sutra nam stizu jos jedni blizanci?? Truskawka, sretno sutra 😘

Objaviti cu sutra nakon sto se Truskawka javi. Nisam prije jer čekam da mi Maggie pošalje word dokument iz kojega je kopirala,strah me da ce se sve pošemeriti kada objavim i izgubiti ikonice sa spolom beba😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

zadranka86
    19. Studeni 2018. 00:57

Cure ja i bebonjo jos gledamo tv..nekako mi bass lipo toplo od vatrice i sve me pocinje podsjecat na to da su blagdani blizuuu.....malisa je do maloprije bio budan i sad ocito pavamo...a ja se nakanjivam u krevet jer ujutro je dizanje moram dite za sk.spremit...evo i u novi tj.smo usli upravo..to je veelikih 34.Bogu hvala na svakom danu i tjednu....jos malooo..eto cure laku noc sretno nam svima do kraja da sve ide onako po planu kako bi i trebalo...😘😘😘laku nocc

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    19. Studeni 2018. 04:57

opet nesanica 🤪

malo mi se riga od umora, a svejedno ne mogu zaspat. i glava me počela ubijat 🤪

m.girl6
    19. Studeni 2018. 05:05

Unatoč terapiji diazapema, nesanica i kod mene 🙄
    Po starom dobrom običaju, muž otišao na posao a ja zvjerkam po sobi i naspavala se od pola 11 do sad ko da sam spavala 2 dana. 🤪
    Cure, gledam vam tickere dolje, bome neke još malo brojite. Drago mi je da vam je skoro sve spremno za bebije. 😍
    Barbie, ti ideš u petrovu jel da? Daj mi reci jeste bili na tečaju trudničkom? Jel ja sam pitala dr. Goluzu i on je reko da mora i muž imati papir tj tečaj a nezz kak ćemo to izvesti s obzirom da je tečaj u našem DZ 27.11.u 12 sati a muž radi 😕
    Btw. On ti je danas dežuran u TA, i koliko sati si naručena? 

Noa 💙

Jagodica86
    19. Studeni 2018. 05:48

Hjao, mene mačka razbudila prije 5,pa se dečko ustao u 5, spremiti za posao. Pa wc. Sad ću probati zaspati još malo.. Spremila si doručak da ima ujutro gotov kad sam već budna 
    Danas čekamo svi nove bebice.. Ne mogu ni zamisliti kako je sad Truskawki, koje uzbuđenje 

Slampo
    19. Studeni 2018. 05:54

Haahah a ja sam mislila da sam jedina budna u ovo doba. Tj malooo duze budna ali ok. Upravo samo manijak po drugi put slozila kofer i sada razm o hrani a nesmijem jesti prije 9 jer se danas zadnji puta bodem za VV. Koma

_lily_0
    19. Studeni 2018. 06:14

Jutro curke 
    Svasta ste jucer natipkale ali ja i mozak smo na vi ne zamjerajte... 
    imam pitanje i trebam pomoc 
    Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo
    Svaki savjet dobrodosao. S cim mazat kako si pomoc molim vas pomagajte...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.