nali samo jedi datulje, ne potiču one otvaranje. preporučuju se u cijeloj trudnoći, ali pred porod je bilo istraživanje da bi bar 5, 6 komada zadnji mjesec trebalo jesti da se osjete učinci. ali ne ubrzavaju vrijeme do poroda, već da sam porod kraće traje. ako ih voli, slobodno ih jedi.
Fakat se ne usudim. Par ljudi mi je to vec reklo da mogu, al ja sam ih jako cesto jela (imam inzulinsku pa sam se rade s datuljama zasladila nego cokoladom) neznam, frka me pa cu ih izbjegavati jos neko vrijeme ipak. Bas sam trtaros, znam 😊
Veća stvar od udaje je kaj me tcom pravi magarcem. Ja platim račun piše da je plaćen dio a dio pišu na dug. Ja platim račun prošli tjedan za prošli mjesec opet piše da sam sve platila osim rate uredaja. A samo jedan račun di je sve zajedno. Već sam frazirana. Budale
Aj na fejs mi posalji broj,pa cemo to rijesiti😉nitko ne smije trudnicu magarčit...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ajme kolacici blago ti se, meni datulje nikako ne idu 😪 moram nac neki recept ili nesto pa da ih pojedem..
Meni je trbuh od pocetka nize pa cu skuzit jedino ako se spusti ono ful nisko 😂
Evo mi pojeli 2madjarice i odma stucamo 😂 misic mali 😍
Prije tusa razmisljam kako dobro da su me strije zaobisle, i onda odoh pod tus i vidim poslije nesto crveno s prednje strane bedara, ono ne kuzim ako su strije otkud ondje 😭😪😒 ili su one ili nekakav osip.. Vidit cemo kroz par dana..
nali samo jedi datulje, ne potiču one otvaranje. preporučuju se u cijeloj trudnoći, ali pred porod je bilo istraživanje da bi bar 5, 6 komada zadnji mjesec trebalo jesti da se osjete učinci. ali ne ubrzavaju vrijeme do poroda, već da sam porod kraće traje. ako ih voli, slobodno ih jedi.
Fakat se ne usudim. Par ljudi mi je to vec reklo da mogu, al ja sam ih jako cesto jela (imam inzulinsku pa sam se rade s datuljama zasladila nego cokoladom) neznam, frka me pa cu ih izbjegavati jos neko vrijeme ipak. Bas sam trtaros, znam 😊
Nali, kad bi te datulje i ti čajevi tako dobro djelovali, ne bi žene prenosile i mučile se u zadnjim tjednima trudnoće 😉 Ja planiram čaj početi već idući tjedan, čitala sam da može jedna šalica, a u zadnjem mjesecu više 😁 datulje volim i jedem kad god mi dođe. 😁
A što se tiče strija većina žena popuca zadnji tjedan ili skuži tek nakon poroda pravo stanje tako da mislim da nema smisla pa si ja uopće ne proučavam kožu... Mažem se a boga pitaj kako će to sve izgledati nakon poroda, tako da sad bolje da ni ne vidim ako već nešto ima 😄
nemam nove strije. ali znam da ima još vremena za njih pa se ne radujem pretjerano. jer sam već čula o pucanju zadnjih par dana ili čak pri porodu. i dalje se nadam da ću ih zaobići.
Ne bih ja ni sad probala te datulje da niste vi pisale o njima. Nisam za egzotične biljke jer sam na svašta energična pa me frka, ali ovo.... predobro. A u mojim tjednima nije me frka.
A strije.... stigle prije 4 dana samo 2-3 crtice na donjem djelu trbuha. Ne bi ih ni primjetila da ih nisam tražila. Imam ih po prsima, bokovima, listovima, kičmi i ispod pazuha još od puberteta kad sam naglo izrasla tako da se samoj sebi čudim kako sam ih do sada izbjegla u trudnoći. Samo, zaboravila sam koliko su vidljive ovako crvene i friške. 😡
Strije 😤😤😤 Kao i u prvoj trudnoći prijavljujem ih tek od jučer i opet uzalud bademovo ulje, karite maslac i sto čuda 😭 I prijavljujem spuštanje trbuha. Sutra imam kontrolu oko 10 pa budemo vidili stanje.
Joooj svašta sam pročitala a moj mozak nije u najboljem stanju... Zgodna trudnica (duda ako se ne varam) 😍 ; Odseljenje od svekrve 👍; Barbie i trač- za ne povjerovati 😲
Datulje ne volim baš, a čaj od maline sam počela piti pa odmoći ne može 😉
Kani,citala sam,ali nisam zapamtila🙈 Sad me muci. Vidjela ih u bolnici na polici da ih je hrpa i u kupaonici bili,ali nosim rucnik ili ne? Stavila sam jedan veliki i dva mala za svaki slucaj. Majica sam spremila ko da se selim😂
Koja ono curka je jos u De? U kojem si gradu?
Meni nije trebala uputnica za bolnicu. Ginic mi je napisala samo u knjizicu na pocetku broj i nazvala sam i dogovorila termin. E da,i dobila sam na razgovoru neki papir za plancetu. To moram ispuniti.
Ajmeee,jos 11 dana i imam skidanje prstena,a mene danas uhvatilo da je taj dan. Od 6 me pocelo hvatati u trbuhu ko menstrualna bol,pa malo leda. Lagana je bol bila pa sam samo cekala oce li se pojacati ili ne. Stalo je.
Iskreno,jedva cekam da rodim. Vec mi je tesko postalo pomalo. Stajanje mi je max 10 min i pocinju bolovi u ledima. Osjecam se ko mjesanac kornjace i slona.
Cuuurke evo da se malo javim, bio je guzvovit vikend. Stigla sam u zg, muz otisao za Split. Sve mi cudno bit solo, pogotovo sto smo sve blize kraju 😊
Uspjela sam slozit stvari, slozila komodu i stvari, kozmetiku. Jos moram krevetic 💪
Ivylee sretno sutra na pregledu 🤗
Maggie nadam se da ste vec doma i da uzivate 😍
Slavonke blago vam se na snijegu, ja ga jedva cekam 😊
Ja isto pijem caj, jedem datulje, masiram medjicu, valjda ce urodit plodom.
Barbie sretno sutra u TA, javi sta su rekli. Ja cu ic se sutra tamo javit i narucit da vidim sta i kako dalje 😊
Meni se povremeno javlja bol u preponama i slabija menstrualna bol, pretpostavljam da su ovo pripreme i da ce bit sve jace dok porod ne krene 😅
Strije zasad nisam skuzila, al kao sto i same kazete stignem i to dobit 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji