Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalal
    18. Studeni 2018. 06:59

Evo mi budni 😀. .malo bolje prospavana noć u odnosu na prethodne vjerovatno jer smo se i mi juče nahodali po marketima ..Ponijeli spisak sa sitnicama koje na fale još za bebana i brdo love potrošili a samo jedan artikal sa liste uzeli hehehehe. .I definitivno više ne idemo u shoping do poroda. ..Sve spremno ali ipak u sto god pogledam tako je slatko da moram uzeti. .Nema više hodanja 😀. . I mene su ledja rasturala sinoć ali evo bolje je od jutros. .Ja sam već riješila i kafu i doručak i sad čekam da barem malo svane pa da se dignem iz kreveta. .iako nemam baš nekih planova za danas ..Al možda barem još jednom prepakujem torbu za bolnicu 😀😀😀

Mina93
    18. Studeni 2018. 07:14

Ptičica

Mina ostala sam ti duzna recept za strukle. Nazalost, ja sam samo dalamatinka koja voli jest zagorske i slavonske specijalitete, pa su strukle bile ledo- smrznute. Samo prelivene kiselim vrhnjem i jajem. Ali su mi top.

I mi ih obozavamo 😍 nema do leda 😂😉😍

Mina93
    18. Studeni 2018. 07:25

Salatice mislim da nozes ic, nece joj nista bit da je pricuvajuna sat vremena..
    Pepe nadam ss da je soping bio vrijedan tih bolova 😪😒
    Dobro jutro svima, mi prespavali cijelu noc bez izleta na wc 😂💪😁

• Dalal
    18. Studeni 2018. 07:47

Kani imala bih za tebe jednu molbu...Ako možeš ukratko bar da mi napišeš kako je tekao tvoj razgovor i prijava u bolnici gdje ćeš roditi ..Znam da ideš na carski jer si imala ranije jedan porod takodjer na carski. Ja imam termin za predstavljanje i utorak i rekli su mi da to sve traje oko 3 sata pa me zanima Šta, kako, jel nas tu i pregledaju, jesi li od njih možda dobila listu za bolnicu ..please napisi čega se sjetiš. Ako ti je lakše piši na facebook da ne zatrpavamo ovdje. .Hvala ti 

AllieH
    18. Studeni 2018. 07:48

Jutro! 
    Kod nas evo prvi snijeg ❄ Sitno, ali pada!
    Salatice, mozes izaci, sto da ne, pa neces izbivati cijeli dan. A za posjete, joj sto se to meni vec sad ne da, a kod vas su bas pozurili. Kod nas kod prijevremeno rodjene djece i pedijatri i u bolnici upozore da nema posjeta do odredjenog perioda. Tako da to taman bude izgovor, a i realno, u pravu su. 
    Napokon sam nasla mekanu podlogu za prematanje da mi se svidja i odgovara dimenzijama stola za prematanje. 😊
    Tko je ono trebao dobiti kolica na poklon unatoc inzistiranju da ne treba i ne zeli ta kolica? Sad mi je to palo na pamet. Kako je ta prica prosla? 😅
    Mi smo isto isli u Ikeu nedjeljom, ali sam si na aplikaciji napravila popis za kupnju i isla redom i gledala po popisu, rijesili sve za sat i pol, nije bio neki problem. 😁

Luka ❤

MareiKate
    18. Studeni 2018. 07:56

AllieH

Jutro!
    Kod nas evo prvi snijeg ❄ Sitno, ali pada!
    Salatice, mozes izaci, sto da ne, pa neces izbivati cijeli dan. A za posjete, joj sto se to meni vec sad ne da, a kod vas su bas pozurili. Kod nas kod prijevremeno rodjene djece i pedijatri i u bolnici upozore da nema posjeta do odredjenog perioda. Tako da to taman bude izgovor, a i realno, u pravu su.
    Napokon sam nasla mekanu podlogu za prematanje da mi se svidja i odgovara dimenzijama stola za prematanje. 😊
    Tko je ono trebao dobiti kolica na poklon unatoc inzistiranju da ne treba i ne zeli ta kolica? Sad mi je to palo na pamet. Kako je ta prica prosla? 😅
    Mi smo isto isli u Ikeu nedjeljom, ali sam si na aplikaciji napravila popis za kupnju i isla redom i gledala po popisu, rijesili sve za sat i pol, nije bio neki problem. 😁

Ja budna i malo rolete podignute u sobi, da nisi rekla da pada ne bi ni skužila 😄 ne mogu vjerovati, a jučer sam samo u duksi okolo hodala po suncu...

Klikerica
    18. Studeni 2018. 08:05

Kod mene je stvarno teška noć bila! Prvo nesanica do 3,kliker se premještao u stomaku i onda kad sam konačno zaspala... oko 4 mi se ukočio lijevi kuk na kojem sam ležala i probudila me nestvarna bol i trenjenje...praćena sa ludim snovima. Toga prvog diiela snova se točno ne mogu ni sjetiti... drugi dio sam zaspala nekako na leđima...a sanjala sam da trčim
    Još se osjećam potrgano... a ne mogu odoliti da se ustanem i odem vidjeti ima li na Sljemenu snijega... rekla sam vam da je Vakula reko

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Slampo
    18. Studeni 2018. 08:11

Jutro, ova noc je bila grozna. Nos mi je zastopan i vec dva dan pijem hektolitre caja sa medom i limunom- sto se fino izmjenjuje za zgaravicom. Uzas... vi koje morate mirovati shvacam vas, ja bi fizicki i psihicki mogla jos svasta, pa sam malo usporila nakon povrtaka iz bolnice. Pa eto opet tlak poceo skakati tako da sada ipak mirujem. Pticice oprosti sto sam fulala spol za starije dijete. A i ja imam u planu, voljela bi čitati svome djetetu i nauciti ga na knjige. 
    A zbog mirovanja ove godine preskacemo interliber i baby sajam ali kada prode to nadam se da cemo zajedno ubrzo skitati. A Salatice ako se ti osjecas spremno za otici do trgovine po stvari koje ti trebaju zasto ne?

• Kani07
    18. Studeni 2018. 09:05

Dalal

Kani imala bih za tebe jednu molbu…Ako možeš ukratko bar da mi napišeš kako je tekao tvoj razgovor i prijava u bolnici gdje ćeš roditi ..Znam da ideš na carski jer si imala ranije jedan porod takodjer na carski. Ja imam termin za predstavljanje i utorak i rekli su mi da to sve traje oko 3 sata pa me zanima Šta, kako, jel nas tu i pregledaju, jesi li od njih možda dobila listu za bolnicu ..please napisi čega se sjetiš. Ako ti je lakše piši na facebook da ne zatrpavamo ovdje. .Hvala ti

Dalal

Kani imala bih za tebe jednu molbu…Ako možeš ukratko bar da mi napišeš kako je tekao tvoj razgovor i prijava u bolnici gdje ćeš roditi ..Znam da ideš na carski jer si imala ranije jedan porod takodjer na carski. Ja imam termin za predstavljanje i utorak i rekli su mi da to sve traje oko 3 sata pa me zanima Šta, kako, jel nas tu i pregledaju, jesi li od njih možda dobila listu za bolnicu ..please napisi čega se sjetiš. Ako ti je lakše piši na facebook da ne zatrpavamo ovdje. .Hvala ti

Hej jutro tebi i svima😉.Nisam prije imala carski samo kompliciran porod a sad idem na carski prvi put ali sam vec imala operaciju nevezano za ginekologiju.
    Pa pripremi se na minimalno 3 sata,termin predpostavljam vec imas,prvo ti dadnu formulare koje moras ispuniti zato ako ne znas dobro njemacki povedi nekog,uputnicu moras imat od svog ginekologa i to ti je jedina uputnica koju trebas za sve,medicinsku dokumentaciju,trudnicku knjizicu i ako od prije imas karton i povijest bolesti .Onda ti ide rzgovor s doktorom nemoj sutit i reci i pitaj sve sto te zanima i stvarno sve fino objasne onda ti tu ide detaljan pregled ultrazvuk,ginekoloski i onda se izjasnite kakav porod bi vi a sta oni preporucuju,ko ce bit s tobom 24 sata nakon poroda ,ne mora nitko ali meni ce muz bit dok ne dodem sebi.
    Sad u utorak imam termin provest ce me i objasnit sve za carski rez pa cu ti napisati detaljno,Termin za za carski je 4.12 a ako bude prije nesto dali su mi broj od op sale da nazovem da dolazim i oni ce sve pripremit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    18. Studeni 2018. 09:09

Morning!!
    Slampo pusti sve u tri lijepe, pazi samo na tlak. Sve 5 😘
    Allieeeee snijeeeeeg!! I ja zelim snijeg 😫
    Salatice idi ako si ok. Pogotovo ako ti treba da izades iz kuce. 
    Pepe jel bolje?
    Barbie where are you?
    Kani tebi nisam pregled komentirala!!!! 😟 super mi je vidjet tvoje tjedne, i da si u terminu i da je sve super! Znam da te bila frka da ces ranije. Suuuperrr!!
    Klikerice koja je ovo knjiga po tromjesecjima?
    Znaci, sanjala sam sa ulazim u svoju sobu, i zateknem sveki i njene 3 prije kako su podbocene na mom krevetu. Oko njih bebina robica i moje donje rublje ( grudnjaci i gacice). I komentiraju sta sam kupovala, sta izmisljam s banana jaatukom, sta ce mi grudnjak za dojenje itd. Ja ih gledam u nevjerici, i u jednom momentu samo dreknem- Van svi! Mrš! 😂😂😂😂🤣🤣
    Eto koliko se osijecam izlozeno kad je ona u pitanju. Op.a. Ne zivimo zajedno.
    Drugi san je bio kako dojim u stolici za ljuljanje. Prekrasan. Jedva cekam 🤗🤗
    I jos jedna anegdota. Jucer u restoranu, stol do nas, tata i dva sina (cca 3 i 6 god.) Gledaju u mene i trbuh i krenu s pitanjima tati: "Tata kako beba uđe u trbuh?" "Kako beba izađe iz trbuha?" Kaze tata da im nezna objasnit. A stariji će ponosno: "Upali nam na jutub pa cemo vidjet!" Tad vise nisam mogla izdrzat, citav restoran me cuo da se davim od smijeha 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.