Slampo, Allie, preponosna. Kupili smo i seki puuuuno prica, bajki i basni. Moja Antonela sluzbeno ima vise knjiga nego robice, hahahahhaha 🤣😋🤣
I sad je veliki brat izabrao Petra Pana, njemu najdrazu pricu, da ce joj on citati za laku noc nakon tusiranja. Veliki moj djecak. Ljudina. Ajme sta sam sad pekmezasta 😅
Sutra cemo kavicu na trgu, malo do ikee, i natrag kuci.
Sta ima jos danas na forumu? Jesu se javile novopecene mamice? I sta nam je sa strudlicom?
Kako sam se ismijala na neciji komentar tipa- "ko normalan stavlja trudnicama 50 nijansi sive.." hahaahha.
je li netko uzimao potkosulje za dojenje u hm-u?
Ovo i mene zanima, vidim da je 30% online snizenje..
pisale su cure danas, ako ti se da vracati malo unatrag 😊 ja sam narucila
Da,da, ja napisem pa onda citam gdje sam stala 😊
Ptičice, super ulov. i baš mi je slatko kak je braco izabrao za sestru knjige ❤️
Cestitke od srca novopecenim mamama! Maggie, jos malo pa ste doma! 🤗 Miranda, svaka cast za blizance i porod, i super mi je cut pozitivno iskustvo sa sv. Duha! 😊😊 Zvrkice, curka se malo pozurila ali bitno da je sve u redu s vama! Uzivajte 😍😍😊😊🎉🎉
Klikerice, mislim da te netko drugi od cura pitao za AS, ne ja 😉
Ja sam pitala za nosiljke… Vidiš meni se taj sling najmanje sviđa, tj čini najmanje siguran, a vidim i mmama2 kaže da za to treba biti mama sigurna u sebe ili kako se već izrazila..
Ja ću najizglednije uzeti mei tai i maramu…
Sajam čekam za kupiti coocona madrac u choconilas dućanu iako ne očekujem popust veći od 10% ali ajde, i još neke sitnice…
Možda busybee? Ne mogu sada više pronaći... valjda ce pročitati tko je pitao...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Slampo, Allie, preponosna. Kupili smo i seki puuuuno prica, bajki i basni. Moja Antonela sluzbeno ima vise knjiga nego robice, hahahahhaha 🤣😋🤣
I sad je veliki brat izabrao Petra Pana, njemu najdrazu pricu, da ce joj on citati za laku noc nakon tusiranja. Veliki moj djecak. Ljudina. Ajme sta sam sad pekmezasta 😅
Sutra cemo kavicu na trgu, malo do ikee, i natrag kuci.
Sta ima jos danas na forumu? Jesu se javile novopecene mamice? I sta nam je sa strudlicom?
Kako sam se ismijala na neciji komentar tipa- "ko normalan stavlja trudnicama 50 nijansi sive.." hahaahha.
Ja sam bubnula za 50 nijansi... pa nemoš mi to radit...ono nemoš...
Ja sam bebi samo Ježevu kućicu,a sve ostalo ću za godinu dana i jedva čekam preporuke...jer su meni čitali prije spavanja,i nekad i u popodnevnim satima... ja obožavam čitati..i jedva čekam bebi svojoj čitati priče... i reći mu... biraj slikovnicu ili neku priču za večeras. ❤😍Drago mi je da si preživjela Interliber gužvu,nadam se da ćeš i Ikeu.😉😊
Klikerice, čitam muzu kaj si napisala i veli mi da je on tak i mislio napraviti. Ja sam isto mutava i dalje nadobudna ko da nisam jučer došla iz bolnice. 🙈 jel dotjeran li se do stanja da završim u bolnici još jednom, neće me do kraja pustiti doma. Kad sam ja takva da sve obavljam sama i jednostavno ne zelim nikoga opeterecivati ni zamarati sa svojim stvarima, al puno bi mi lakše bilo kad bi malo rasporedila posao. Ionak mi muž želi sve pomoći i napraviti 🥰
U pon pak moram ići i po lijekove kod svoje soc.gin jel su mi u bolnici dali samo za vikend. Neću se forsati, samo laganini 😎
Noa 💙
Klikerice al si me nasmijala 😂😂
Joj da, ikea nedjeljom , smetnula sam to s uma 😖😖
Pticice super ulov.. Ako se mozes sjetiti, kolko si platila danski odgoj? Inace, super knjiga, ja sam ju nedavno posudila ali moram si ju kupiti.
Vidim cure svako malo spominjete ikeu, meni je koma ici tamo, uvijek nesto zaboravim,.pa guzva.. pogotovo sad kad sam na mirovanju. Zadnji put sam trcala po cijeloj ikei jer sam se skoro upiskila haha. Nedavno sam sve na webu strpala u kosaricu,poslala muza po to, zakon, za 5 min dobijes sve. Vise nikad nejdem u tu guzvu. (osim restorana 😁)
Klikerice, čitam muzu kaj si napisala i veli mi da je on tak i mislio napraviti. Ja sam isto mutava i dalje nadobudna ko da nisam jučer došla iz bolnice. 🙈 jel dotjeran li se do stanja da završim u bolnici još jednom, neće me do kraja pustiti doma. Kad sam ja takva da sve obavljam sama i jednostavno ne zelim nikoga opeterecivati ni zamarati sa svojim stvarima, al puno bi mi lakše bilo kad bi malo rasporedila posao. Ionak mi muž želi sve pomoći i napraviti 🥰
U pon pak moram ići i po lijekove kod svoje soc.gin jel su mi u bolnici dali samo za vikend. Neću se forsati, samo laganini 😎
Vidim skuzila si poantu... HELOU?! Jučer si bila u bolnici,danas je dan palčića... samo ti Nou možeš dotjerati do kraja,nitko drugi... čuvaj se. Za sve na postu si OUT do 2020.! Papirologiju će muž riješiti... ja sam završila na hitnoj s posla 31.8. Još nisam otišla po stvari na posao... samo sam nestala i to je skroz okej. Zato što sam na komplikacijama i nemam im se šta prešetavati pod nosom... tako su mene ukorili,i potpuno su u pravu. Doduše... moja se žuč smirila pa sam sada malo komotnija,a svejedno ne idem na posao po stvari...otići ću kada budem u najsigurnijim tjednima...😅#lijevibokparty
Sortiraj odgovore
Najstariji