Trazila sam racun da budem sigurna- Danski odgoj 80 kn. Na knjizi pise 99 na zadnjoj stranici. Rekla mi je gospoda sto prodaje da su stavljali snizene cijene na po samo jedan primjerak, koji bi se u guzvi prodao pa da su odustali 🤷♀️
Da,da... zabrijala sam ja... rekli su mi da su na webu isto sniženja,zato mi se nije dalo nositi na ruke😉
https://www.ljevak.hr/mobile/knjige/knjiga-22142
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
A na temu ludih snova... knjige kažu da je i to okej u ovim tjednima.... mirno spavajte klokanice i puno sanjajte!☺
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro 🌅 😊
Moja bebara rucala, pa sad kakiii fino i dok je presvucem rasplakace se i uznemiriti 😶😑 Cekam platu sljedece sedmice da idemo u shopping 🛍 Moram joj kupiti odjece br. 50, da je mogu "srediti", gosti ce nam poceti dolaziti sljedeci vikend (pocinje post ovdje, a muzev stric, tetke, hoce sa prasetom da dodju, pa prije posta), oni ce biti dole kod svekrve, popeti se samo zaviriti kod nje u sobu, nmg ih odbiti...
E moram i ja tu knjiguuu, stvarno obozavam te skandinavske zemlje, samo ne znam kad cu je citati hahah, kad imam slobodnog vremena ili spavam ili spremam po kuci/bebino nesto.
Da, i napadaju me sto hocu da odem 2h do butika, kao babine i to. Ja nemam osjecaja ni za kakve babine, oporavljena 90% ajmo reci, sta fali da je pricuvaju i skoknem sa muzem (autom), sta mislite?
Sto se tice teme 50 nijansi sive haha, tek sad jos vise ne osjecam potrebu 😶 cak pomisao na to me zgrozava kad se sjetim prebolnog krpljenja dole, tu cu definitivno ispostovati te babine haha i dobro presisati 🤣🙄
Ima li budnih? 😁 ošla na wc i sad nemogu zaspati..leđa me bole i razmišljam da ustanem i pojedem nešto jer sam glaadnaa ko pas, a onda ću vjerovatno nazad u krevet. Jučer bili u šopingu za njega..3h smo hodali po dućanima..noge su mi otpale a zdjelica...mislim da ću danas preležati u bolovima 😶
Evo mi budni 😀. .malo bolje prospavana noć u odnosu na prethodne vjerovatno jer smo se i mi juče nahodali po marketima ..Ponijeli spisak sa sitnicama koje na fale još za bebana i brdo love potrošili a samo jedan artikal sa liste uzeli hehehehe. .I definitivno više ne idemo u shoping do poroda. ..Sve spremno ali ipak u sto god pogledam tako je slatko da moram uzeti. .Nema više hodanja 😀. . I mene su ledja rasturala sinoć ali evo bolje je od jutros. .Ja sam već riješila i kafu i doručak i sad čekam da barem malo svane pa da se dignem iz kreveta. .iako nemam baš nekih planova za danas ..Al možda barem još jednom prepakujem torbu za bolnicu 😀😀😀
Mina ostala sam ti duzna recept za strukle. Nazalost, ja sam samo dalamatinka koja voli jest zagorske i slavonske specijalitete, pa su strukle bile ledo- smrznute. Samo prelivene kiselim vrhnjem i jajem. Ali su mi top.
I mi ih obozavamo 😍 nema do leda 😂😉😍
Salatice mislim da nozes ic, nece joj nista bit da je pricuvajuna sat vremena..
Pepe nadam ss da je soping bio vrijedan tih bolova 😪😒
Dobro jutro svima, mi prespavali cijelu noc bez izleta na wc 😂💪😁
Kani imala bih za tebe jednu molbu...Ako možeš ukratko bar da mi napišeš kako je tekao tvoj razgovor i prijava u bolnici gdje ćeš roditi ..Znam da ideš na carski jer si imala ranije jedan porod takodjer na carski. Ja imam termin za predstavljanje i utorak i rekli su mi da to sve traje oko 3 sata pa me zanima Šta, kako, jel nas tu i pregledaju, jesi li od njih možda dobila listu za bolnicu ..please napisi čega se sjetiš. Ako ti je lakše piši na facebook da ne zatrpavamo ovdje. .Hvala ti
Jutro!
Kod nas evo prvi snijeg ❄ Sitno, ali pada!
Salatice, mozes izaci, sto da ne, pa neces izbivati cijeli dan. A za posjete, joj sto se to meni vec sad ne da, a kod vas su bas pozurili. Kod nas kod prijevremeno rodjene djece i pedijatri i u bolnici upozore da nema posjeta do odredjenog perioda. Tako da to taman bude izgovor, a i realno, u pravu su.
Napokon sam nasla mekanu podlogu za prematanje da mi se svidja i odgovara dimenzijama stola za prematanje. 😊
Tko je ono trebao dobiti kolica na poklon unatoc inzistiranju da ne treba i ne zeli ta kolica? Sad mi je to palo na pamet. Kako je ta prica prosla? 😅
Mi smo isto isli u Ikeu nedjeljom, ali sam si na aplikaciji napravila popis za kupnju i isla redom i gledala po popisu, rijesili sve za sat i pol, nije bio neki problem. 😁
Luka ❤
Jutro!
Kod nas evo prvi snijeg ❄ Sitno, ali pada!
Salatice, mozes izaci, sto da ne, pa neces izbivati cijeli dan. A za posjete, joj sto se to meni vec sad ne da, a kod vas su bas pozurili. Kod nas kod prijevremeno rodjene djece i pedijatri i u bolnici upozore da nema posjeta do odredjenog perioda. Tako da to taman bude izgovor, a i realno, u pravu su.
Napokon sam nasla mekanu podlogu za prematanje da mi se svidja i odgovara dimenzijama stola za prematanje. 😊
Tko je ono trebao dobiti kolica na poklon unatoc inzistiranju da ne treba i ne zeli ta kolica? Sad mi je to palo na pamet. Kako je ta prica prosla? 😅
Mi smo isto isli u Ikeu nedjeljom, ali sam si na aplikaciji napravila popis za kupnju i isla redom i gledala po popisu, rijesili sve za sat i pol, nije bio neki problem. 😁
Ja budna i malo rolete podignute u sobi, da nisi rekla da pada ne bi ni skužila 😄 ne mogu vjerovati, a jučer sam samo u duksi okolo hodala po suncu...
Sortiraj odgovore
Najstariji