Maggie, predivan je ❤️ i moram reć da me tvoje iskustvo ohrabrilo još i više jer namjeravam roditi u Petrovoj 😊 kako vi rađate sve u 16 počela sam se osjećati kao da će brzo red na mene doć 😂
Miranda, čestitam na Franki i Viktoru ❤️
Joj Maggie, predivan je, meni suze idu, ja jedva cekam, najradije bih sad zaspala i probudila se tik pred porod. Ne moram ni preskociti tu muku poroda, samo da sve prodje ok i da i mi docekamo naseg Luku zivog i zdravog. 💙
Luka ❤
Miranda cestitam od srca, bravo, bravo
Maggie ajme koja slatka bebica
M.girl savrsene vijesti za odlazak kuci
Maggie, kraljice naša, bas mi je drago da je sve prošlo ok i ti si se super držala. Hvala i na detaljnom izvještaju ☺️
Ja vam moram odma natipkati da Noic i ja idemo domeka, sad je vizita prošla 💙
Presretna sam
Maggie, kraljice naša, bas mi je drago da je sve prošlo ok i ti si se super držala. Hvala i na detaljnom izvještaju ☺️
Ja vam moram odma natipkati da Noic i ja idemo domeka, sad je vizita prošla 💙
Presretna sam
Super da idete doma,sad polako i u bolnicu samo na porod😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda duple cestitke 😍
Sad kad sve vise bebaca nam dolazi, ja imam osjecaj da ovaj moj nece nikad van 😂 i postajem sve napetija i razmisljam opet o svemu i strah me.
Pitala sam na fejsu,pa da i vas tu ubacim u to. Tema umiruci muzevi od gladi dok su zene u bolnici 😂 Neke ideje za hranu da se zamrzne ili da moze duze stajati. Znam da im nece biti lako s posla u bolnicu i onda doc kuci i kuhati.
Maggie hvala na info, nadam se da cu i ja imat takvo iskustvo i misljenje na kraju. Meni se cini savrseno 😊
A maleni mis, ajme kako je sladak. 😍😍 prekrasna bebica 😊 kad im se mogu pocet rezat noktici?
Mgirl super da idete domeka i da je sve u redu 😊😊 vjerujem da ti je laknulo 😁
Salatice zasto opet ne koristis Novalac? Ako joj to pase ja bi koristila i dalje..
E da salatice, ovo sto je ptica napisala, ako vidis da joj pase Novalac, mozda da si ostala na tome. Iako, kazu da im nije dobro precesto mijenjati hranu pa ako vidis da joj nesto odgovara, mozda da se drzis toga. Od kad najranije se smiju davati kapi za grcice, jesi pokusala s tim?
Luka ❤
Miranda cestitam 🎉🥂 Zelim ti sto brzi oporavak 😘Franka i Viktor dobrodosli 💜💙
Mgirl odlicne vijesti sto ides doma. Kaj su ti rekli, kakvo je stanje? Strogo mirovanje ili?
Maggie predivan je 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji