Curke, samo nemojte vikendom ići na interliber, možda nema školaraca mlađih, ali (netko je već spomenuo ekskurzije) dolaze srednjoškolci organizirano iz cijele Hr.
Ja ove godine neću ići. Jedino što bi baš htjela sad su knjige s bajkama/pričama za laku noć, al to kad mi netko bude dolazio u babinje pa pitaju sta nam treba-eto to mi je super poklon.
Klikerice, tvoj ulov je odličan, sad se bacaj na čitanje 😉
Ana, stvarno izgledas super! Mislim da ti svaka rodilja zavidi. Ali ne i na onome što si morala proći. Cure ti dobro kažu, pojačaj sad s vitaminima i nadam se što prije da će se vratiti snaga i energija.
Maggie, nadam se da izdržite onda i noćas pa sutra lijepo spremno nakon pregleda u akciju 😉 Mi se veselimo novoj bebici.
Drago mi je za sve super vijesti danas, zvrkice, m.girl, ptico, mareikate, i zbog tvog pozitivnog dana, barbie, i što je štrudlica tražila krevetić, i što nam je truskawka sad u bolnici i samo iščekujemo kad ćeš javiti da se ide u akciju. Du, samo nemoj biti gladna. A ja bi si na tvom mjestu sigurno povremeno dopustila i tu nezdraviju hranu, čisto da si želju ispunim 😉
Štošta sam još zaboravila...
Meni je danas fizički baš težak dan..u biti, šta god da radim jako se umaram, sve me nešto zateže, Milini udarci baš bole 😁 teško mi nositi te nove kile.. Ono što mi je eksta fascinantno, meni se stalno ljudi ubacuju preko reda, gdje god da čekam (bolnica, tisak, trgovina) baš kad ja dođem na red (u kojem sam strpljivo čekala) netko me pita 'oprostite, jel kogu ja prije vas?'. Ne kužim, jel meni na leđima piše 'trudna sam 8 mjeseci ali volim provodit vrijeme u redovima pa ako itko želi, slobodno nek ide prije mene'..izgleda da piše! Grrr...
Zaključujem da je ovo super dan, em ste vi sve vesele i zadovoljne, em sam s mužem danas odradila neke poslove preslagivanja i čišćenja (da, da, gnijezdim se 😁), em imam predivno biće u svom trbuhu, em ću sutra praviti kolač..pa što čovjek više treba? 😉
Du slazem se s curama a ako zelis evo ja ti rado dajem koju kilu jer meni se kile ljepe ko da mi glava nikad iz frizidera ne izlazi na +15 sam 😂😂😂🙈
Al ja to prepisujem mirovanju,nekretanju naravno i ovo malo kaj pojedem ne trosim pa sve tablete silne kaj pijem i inekcije od svega pomalo.... ali ne bunim se rado dajem nekom pa cure koje imaju manjka javite se😂😂
Allieh meni vec 2mj govore vodi glava tako da i mi se salimo da cemo imat malog glavonju iako ja njima bas ne vjerujem u te mjere i ne zelim se zamarat s tim...
Maggie, nadam se da ćeš izdržati noć i da nećeš roditi prije sutra 😘
Ptičice, drago mi je da si tražila krevetić nazad. budi ponosna na sebe.
Interliber....meni je isto dosta blizu. nisam sigurna da ću se zaletiti. prošle god sam bila za vikend i prestrašna je bila gužva. pola štandova jedva priđeš. a kak sam prošle god išla na rasprave na Upravni sud, koji je preko puta Velesajma, usred radnog dana...skužila sam da školarce iskrcavaju busevima i busevima. dakle, čini mi se čak i gore usred radnog dana. a oni samo bauljaju, ne gledaju kud hodaju i hihoću se. danas sam zaboravila na interliber pa sam se našla u avenue mallu koji ih je bio pun. jedva sam čekala obavit kaj moram i izać 😂
Ptico nisu mjerili cerviks, sad gledaju uglavnom otvorenost i plodnu vodu i krv, u ponedjeljak sam bila 1 prst otvorena, ctg ok trudova nema.
Du za veceru je bio krumpir, mrkva i cvijetaca sa nekom snitom mljevenog mesa kao u roladi nekoj i jogurt.
Klikerica hehe hvala 😁
Lily pisala sam. Ne znam jos, al ja sam rekla na pregledu da bi ja radije carski i onda me zenskica pitala jel stvarno i ja sam potvrdila i rekla je da ce najvjerojatnije i biti carski. Ugl to je bilo tako usputno spomenuto. Vidit cemo, ali definitivno imam indikacije za carski zato sto je mala stalno poprijeko.
❤N i V💙
A pogledala sam i video one IBM koju je Klikerica spominjala, ima video sad 2 tjedna nakon poroda, i iako je nema na prvu super izgledao njen porod, iz tog sad drugog videa je jasno da je cura isto u velikoj traumi nakon svega i da nije to baš bilo tak super kak je izgledalo u onom videu…
😊
Ja sam ostala u šoku kad je objavila Insta storie da su joj popucali šavovi od epiziotomije i da se javi tko zna kakvu pomoc?
Meni to baš i nije za Insta storie,a bome mora da je boljelo... samo sto ne kuzim zasto si cure ne posvete ta 3 dana privatnosti i preleže ono što se mora i treba🤔
Zar nas društvo tjera da odmah budemo top forma i fit i da nam je ured u spavaćoj sobi?
Evo naša Ana sama kaže da je izgubila sve kile...ali ne od dobrog,nego od muke i bolesti... i da se osjeća slabo... i to.je sasvim normalno obzirom na sve sto je prošla.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Zvrkice samo pozitivno. Hrabrice. 😘
Lily pa iskreno, meni bilo neugodno. Sto da joj napisem nakon sto sam se zahvalila,jel..i nekako sam bila.posramljena jer sam pomislila da mi ona nudi svoje.. i onda sam,uz podrsku ekipe klokanica, slozila SMS tipa: "Joj, nisam znala da mi nudis moj krevetic. Njega bi svakako voljela dobit nazad, ipak je uspomena na moje prvo dijete, moju najvecu borbu a i moj nagli prelazak u svijet odraslih. Nadam se da je tebi dobro posluzio sve ove godine, ali on je neprocjenjiv za mene. Za caritas radije, ukoliko treba, budem kupila novi krevetic i donirala. Nadam se da razumijes." Eto, malo je poruka bila i drska. Ali boli me klinac. Rekla je da ce mi njen tata dobacit krevetic jer je ionako bio kod njenih roditelja za sleepover. I tako. Mislim da necemo vise bas piti kave.
Evo meeee! Tresla se brda, rodila nisam ništa 🤣 I dalje sam jedan prst, bez značajnijih trudića, kontrola u ponedjeljak... E sad, moram stisnuti noge do ponedjeljka jer cijela meni dobra ekipa s Merkura ide na kongres do nedjelje 🙈
Pticice 🔝🔝🔝🔝 odlicno si to odradila i uopce se ne bediraj kako nju nije bilo sram ne vratit krevet a kamoli poslje ga nudit tebi ako ti treba, mislim sta rec stvarno ima svakakvih ljudi
Izborila si se i bas te briga neka misli ko kaj oce ionako tvoj je.... 😍❤️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji