Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    14. Studeni 2018. 17:34

luks

Klikerica

luks

Jutroo svima, Zvrkica super da se dobro osjećaš i lijepo guraj svaki dan… Polako!
    Cure u bolnicama, šta da kažem, budite smirene koliko možete i pretrpite i to, sve za naše malene…
    Evo ja jučer stigla u Zg, bome smo malo duže vozili jer svako malo il piškit il se protegnit… Danas malo šetnja, pa do ikee i tako, jer idući tjedan počinje pranje, peglanje i slaganje…

Molim te ako ti nije problen da mi u Ikei uzmes ova 3 okvira,zadnjih 5 puta kada sam bila nisu ih imali na stanju,i sada mi se ne da voziti tamo i prolaziti cijelu Ikeu samo zbog toga. Dođem u Zg po to gdje god treba…

Ajoj klikerice, ja sam sad došla doma, i tek sad čitam… Sorry stvarno 😕 trebala si mi na fejsu poslat poruku, to bi odma vidila 😬

Ma nema veze😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

MareiKate
    14. Studeni 2018. 17:37

Ptičice, ja sam ti danas bila na Interliberu, u kvartu mi je pa sam doslovno prošetala do tamo. Gužva standardna i nisam se zadržala dulje od 45 minuta mislim, ljudi se zabijaju u tebe, nitko ne gleda kud ide, a ja sam još kao bila u tjednu i prijepodne, mogu mislit koja gužva je vikendom ili iza posla...
    Ako se razmišljaš zbog puta, zaboravila sam od kud si, ali evo ja putujem u petak u Slavoniju, pa kako mi bude 😄

Ptičica
    14. Studeni 2018. 17:48

MareiKate pa ti si bila na pregledu i donijela nam turu dobrih vijesti! Kako sam to preskocila 😒 super za dozu pozitive!
    Ja sam iz Splita. Inace svake godine idem, a ovaj put smo muz i ja imali plan povest i malog i dat mu budzet da si kupi sto zeli. Inace imamo, mogu reci zavidnu kucnu biblioteku, pa je malac poceo prikupljati svoju po uzoru na nas. Nekako bi bas zbog njega voljela ici, da dozivi to sve.

Klikerica

Ptičica

Mislila sam za vikend potegnut na Interliber a svi mi cvrkucu da to nije dobra ideja..kao nepotrebno treskanje 🤨 nisam pametna..
    P.s. prica krevetic! Trazila sam ga natrag.

Interliber Ja sam danas bila tamo,u 10 sati na otvorenju i već je bila gužva. Još onaj zagušljivi zrak ... unutra je prevruće. Jako puno mama s kolicima... i jako jako puno školaraca. Mislim da su umjesto školenimali danas Interliber dan. Strašno! Ne znam da li bi išla da sam znala da je tako.  imala sam ciljano popis i ciljano štandove koje želim... srecom nisam išla samo obilaziti... pa je to išlo kao po traci.
    Trebala mi se Maggie pridružiti,ali kako je žena napisala da je u rađaoni,ja sam odmah torpedo u dupe i pravac kuća. Zaspala na kauču instant i pustila slinicu. 😅 
    Većina stvari koje trebate s Interlibera je snižena ssda na webshopu! Nema potrebe ići u tu gužvu... za vikend pogotovo... rekla sam Mini da za vikend ne prilazim ni Novog Zagrebu,kada krenu sve one ekskurzije i autobusi puni školaraca. Evo moga ulova

du1988

ptičice, nek si trazila krevetic natrag! 👌 a tlak je inace super, ono neki dan je bila vanredna situacija za mene.. pitala sam danas za kilazu, ali nije mi nitko odgovorio...zaguzvale smo forum 😂 ptico, ne brini za mjere, sigurna sam da ce to sve biti ok! Nek je sve ostalo super 🤗

url=https://lilypie.com]

Mina93
    14. Studeni 2018. 17:51

Ptičica

E sad.. da pohvatam sve a sigurno cu pola zaboravit. Trebala sam citat uz papir i kemijsku..
    Maggie mislim da sve jedva cekamo i radujemo se ☺ nek krenu terminuše, dosta je preko reda bilo guranja 😉
    Ivylee, Mateja kako ste vi? Dogada li se sto?
    Miranda javi nam se s novostima.
    Zvrkice odbrojavamo i slavimo svaki dan s tobom. Kako se osijecas? Sorry ako si vec rekla, kakvo je stanje s cerviksom?
    Ana bas mi je drago da ste kuci ti i tvoj princ 🤱 vjerujem da vam sad slijede samo lijepi trenutci. Super izgledas, iako je nazalost posljedica bolesti 😒 pazi na sebr, uzmi si i neke vitamine, ipak i dojenje i nespavanje uzimaju danak. Saljem 💓
    Salatice ti ces biti i jesi najbolja mama svojoj Leni. Znas li koliko si ju cekala?? Prepusti se svom instinktu i otkantaj sve oko sebe. Hrani je 24h dnevno ako treba i ti tako osjetis. Ej, nema stresa. Vjeruj u sebe, mi svi vjerujemo u tebe 😘
    Mgirl odlicne vijesti. Sad polako i uspori tembo. Day by day.
    Klikerice, ako je truskawka zena zmaj oce grupe (a jest!), ti si dobra vila. Bas si divno biće, kliker je izabrao prekrasnu mamicu.
    Truskawka may the force be with you 😃😘
    Vana kad cete kuci, ima li naznaka?
    Sto nam je sa strudlicom?Du drzis li tlak pod kontrolom?
    Ptico Nika ima prekrasnu tezinu. Prava cura, u omjerima 🙂
    Cure u bolnicama, drzite se 💓
    Allie jel tebi danas isto bio pregled?
    Barbie drago mi je da si ona stara, vesela i optimisticna. 🙏
    Znam da sam puno i preskocila, a opet se raspisa.. meni je pregled tek u utorak, nikad docekat 4 tjedna da produ. 😩
    Inace da pitam i savjet. Mislila sam za vikend potegnut na Interliber a svi mi cvrkucu da to nije dobra ideja..kao nepotrebno treskanje 🤨 nisam pametna..
    P.s. prica krevetic! Trazila sam ga natrag.

Ako je moguce podji na interliber ranije, preko vikenda je kolaps jer dolaze ucenici i studenti iz cijele drzave.. 

Klikerica
    14. Studeni 2018. 18:10

Du,nemoras biti na toliko strogoj dijeti. Kilogramentrebate dobivati i ti i beba. Čak i da ne dobivaš mast i šećere trebas dobiti zapremninu krvi koju ces izgubiti kasnije. Zato,ako ti je malo... jedi ti. Ja sam zbog žuči bila u još goroj poziciji od gestacijskog,pa sam svejedno tu i tamo pojela nesto zabranjeno,jer me ovaj mali kliker trazio još hrane,i slabo sam se osjecala na strogoj dijeti. Ne smiješ biti gladna... ne moraš biti turbo sita ko prase,nego ono da si aman taman.

du1988
    14. Studeni 2018. 18:18

Klikerica

Du,nemoras biti na toliko strogoj dijeti. Kilogramentrebate dobivati i ti i beba. Čak i da ne dobivaš mast i šećere trebas dobiti zapremninu krvi koju ces izgubiti kasnije. Zato,ako ti je malo… jedi ti. Ja sam zbog žuči bila u još goroj poziciji od gestacijskog,pa sam svejedno tu i tamo pojela nesto zabranjeno,jer me ovaj mali kliker trazio još hrane,i slabo sam se osjecala na strogoj dijeti.Ne smiješ biti gladna… ne moraš biti turbo sita ko prase,nego ono da si aman taman.

ma nisam ja uopce na strogoj dijeti, jedem minimalno 5 puta u danu...nego mi ocito fali tjestenina koju sam cesto jela, pekarski proizvodi, slatko i tak to...ali mislim da cu ja lagano poceti krsiti tu dijetu, profil mi je ionako bio ok, a vidjet cemo kakav ce biti iduci pocetkom 12.mjeseca. hvala ti 😊

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    14. Studeni 2018. 18:33

Lily, i ja sam imala jednu kratku fazu od par dana kad sam mislila da mi se zdjelica rastavila na dijelove, ali je srećom otišlo preko noći. Ne znam kako bi da je tako ostalo.
    Barbie, da, na kraju ostajem u Petrovoj. Pričala sam danas otvoreno s doktoricom pa smo zaključile da Merkur ima one dvije prednosti, ali da ima više smisla ostati kod njih, kad sam već sve tamo radila. A i saznala sam da će mi ona moći doći na porod ako bude između 7 i 15 h.
    Spavala sam od 15.30 do 17, probudila me bol u trbuhu, ali je prošla kad sam obavila nuždu. Trudova nešto imam, ali su rjeđi od 10 minuta i kratkotrajni. Nadam se da ću izdržati noć pa sutra na pregled u 9.

Bruna92
    14. Studeni 2018. 18:49

Ptico, bravo za Niku! Pa ona ima divnu tezinu a ta mjera moze i ne mora biti tocna. Nemoj se zamarati 😊
    Pticice, nek si trazila krevetic natrag 💪
    Maggie, jesi spremna? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.