Evo mene u mom novom neudobnom krevetu. Nije da kukam, al do sad sam bila doma ne ultra mekanom madracu i sad na ovom tvrdom pa me vec kuk boli poprilicno. Uglavnom bebe su napokon obje na glavu no najvjerojatnije ce biti carski, pitala me dal bi ja radije na carski i ja sam rekla da bi definitivno pa se nadam i da hocu. Nesto sam nacula da su sad oko 2.900gr i ctg mi je pokazao dva truda i bas je bila sestra pored mene i kaze ona meni da pokazuje trud, ali da to ne mora biti trud nego da se bebe upiru u dijafragmu i da mi se zato ocitava trud. Kad sam joj rekla da to imam vec mjesecima tako onda mi je rekla da definitivno nije trud nego se samo bebe rastezu. Za cerviks nisam skuzila sto mi je rekla jer mi je samo pokazala prste i rekla evo vidis sve je ok. Sad sto to znaci ja nemam pojma, al bitno da je ok. Dobila sam narukvicu s imenom i prezimenom koja me uzasno smeta i mislim da cu je prvom prilikom pokidati s ruke jer me jako zivcira, nek mi ju radije na celo naljepe nego oko zgloba da me smeta 😂 Taman kad sam dosla u sobu sam dobila rucak-juha, ribice, kuhani krumpir, zelje salata i mandarina. Ja zadovoljna iako ribe bas i ne jedem, al najela sam se sasvim solidno. Nije bilo bljutavo.
Eto toliko od mene. Pozz svima
❤N i V💙
Klikerice moram jos ovo napisat svaka cast stvarno si zmaj znaci u danu smo iste i kad vidim tebe kak picis juris okolo tetosis nase cure dode mi da se pokrijem po glavi jer nema sta me ne boli i kolko se jedva krecem tako da kapa do poda za tebe ti si nasa mazilica trudnica 😍❤️❤️🥰😘
Ja uopce nemam takvo mišljenje... ja imam osjećaj da sam troma kao trut. 😃I da uzasno polako hodam,imam osjecaj da ljudi projure kraj mene... ali dobro,ja sam navikla na turbo tempo non stop,tako da mi je ovo sve normalno. A posebno mi je normalno,da ako mogu i ako sam u blizini pomognem kome god mogu😍😄☺
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Truskawka šaljem veliki zagrljaj i jedva čekamo naše prve forumske twinsiće ❤️💙
Cure u bolnicama, javite se s novostima, stalno mislim na vas, ne mogu vjerovati da vas je odjednom toliko hospitalizirano. 😡☹
Gledala sam sinoc video nase jutuberice Dash of Blue i Iskustvo s poroda, cini mi se da je cura dosta realno sve opisala, ali ajme koliko me sad strah trudova i tih bolova 😳😳😳
I ajme cure, bas svasta sanjate 🤭😅
i ja ju pratim…slicno sam.prosla nakon laparaskopske operacije sa 4 reza, pa mi je taj oporavak kako sličan carskom..ali ovo prije…mislim da je jaaakooo paničarila jer nije htjela prirodno zato je sve djelovalo puno strašnije…barem meni
Sad sam i ja pogledala... žena je 15 minuta u omjeru prepričavala svoje strahove,a 1 minutu što se dogodilo.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo mene u rađaoni u Petrovoj!
Ali polako… nisu me (još) zaprimili. 😊
Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka… e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa… ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.
M.girl, gdje si ti u Petrovoj, na kojem odjelu?
Sretno Maggie!!! Sve će biti u redu 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo mene u mom novom neudobnom krevetu. Nije da kukam, al do sad sam bila doma ne ultra mekanom madracu i sad na ovom tvrdom pa me vec kuk boli poprilicno. Uglavnom bebe su napokon obje na glavu no najvjerojatnije ce biti carski, pitala me dal bi ja radije na carski i ja sam rekla da bi definitivno pa se nadam i da hocu. Nesto sam nacula da su sad oko 2.900gr i ctg mi je pokazao dva truda i bas je bila sestra pored mene i kaze ona meni da pokazuje trud, ali da to ne mora biti trud nego da se bebe upiru u dijafragmu i da mi se zato ocitava trud. Kad sam joj rekla da to imam vec mjesecima tako onda mi je rekla da definitivno nije trud nego se samo bebe rastezu. Za cerviks nisam skuzila sto mi je rekla jer mi je samo pokazala prste i rekla evo vidis sve je ok. Sad sto to znaci ja nemam pojma, al bitno da je ok. Dobila sam narukvicu s imenom i prezimenom koja me uzasno smeta i mislim da cu je prvom prilikom pokidati s ruke jer me jako zivcira, nek mi ju radije na celo naljepe nego oko zgloba da me smeta 😂 Taman kad sam dosla u sobu sam dobila rucak-juha, ribice, kuhani krumpir, zelje salata i mandarina. Ja zadovoljna iako ribe bas i ne jedem, al najela sam se sasvim solidno. Nije bilo bljutavo.
Sretno i tebi!!! Sve će bebe izgleda prije 40.tt, ali dok ste u terminu ne brinite 😀😀
url=https://daisypath.com]
Zvrkice sto sa zutim iscjetkom? Imam ga gotovu cijelu trudnocu i svi brisevi su uredni. Par dana bude bijel, pa zut, pa opet bijel..?
Odnosi se na plodnu vodu
Jutroo svima, Zvrkica super da se dobro osjećaš i lijepo guraj svaki dan… Polako!
Cure u bolnicama, šta da kažem, budite smirene koliko možete i pretrpite i to, sve za naše malene…
Evo ja jučer stigla u Zg, bome smo malo duže vozili jer svako malo il piškit il se protegnit… Danas malo šetnja, pa do ikee i tako, jer idući tjedan počinje pranje, peglanje i slaganje…
Molim te ako ti nije problen da mi u Ikei uzmes ova 3 okvira,zadnjih 5 puta kada sam bila nisu ih imali na stanju,i sada mi se ne da voziti tamo i prolaziti cijelu Ikeu samo zbog toga. Dođem u Zg po to gdje god treba…
Ajoj klikerice, ja sam sad došla doma, i tek sad čitam... Sorry stvarno 😕 trebala si mi na fejsu poslat poruku, to bi odma vidila 😬
Lovre
Klikerice moram jos ovo napisat svaka cast stvarno si zmaj znaci u danu smo iste i kad vidim tebe kak picis juris okolo tetosis nase cure dode mi da se pokrijem po glavi jer nema sta me ne boli i kolko se jedva krecem tako da kapa do poda za tebe ti si nasa mazilica trudnica 😍❤️❤️🥰😘
Ja uopce nemam takvo mišljenje… ja imam osjećaj da sam troma kao trut. 😃I da uzasno polako hodam,imam osjecaj da ljudi projure kraj mene… ali dobro,ja sam navikla na turbo tempo non stop,tako da mi je ovo sve normalno. A posebno mi je normalno,da ako mogu i ako sam u blizini pomognem kome god mogu😍😄☺
Dada tako i ja inace ful brzo hodam pa sam si sad ko pingvin 🐧 🤣 ono imam osjecaj da sam ja jedina spora a svi ostali da imaju rakete u guzici 🤣🤣
Stisni noge do petka da ti dodem mahat😂
Sortiraj odgovore
Najstariji