Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    14. Studeni 2018. 19:02

Bruna92, sve mi se čini da nikad neću biti 100% spremna, ali to je valjda normalno... da su mi danas rekli da ostajem i da je porod krenuo, bilo bi mi to ok, išla sam u rađaonu spremna da ću van izaći s bebom 😍

Klikerica
    14. Studeni 2018. 19:11

du1988

Klikerica

Du,nemoras biti na toliko strogoj dijeti. Kilogramentrebate dobivati i ti i beba. Čak i da ne dobivaš mast i šećere trebas dobiti zapremninu krvi koju ces izgubiti kasnije. Zato,ako ti je malo… jedi ti. Ja sam zbog žuči bila u još goroj poziciji od gestacijskog,pa sam svejedno tu i tamo pojela nesto zabranjeno,jer me ovaj mali kliker trazio još hrane,i slabo sam se osjecala na strogoj dijeti.Ne smiješ biti gladna… ne moraš biti turbo sita ko prase,nego ono da si aman taman.

ma nisam ja uopce na strogoj dijeti, jedem minimalno 5 puta u danu…nego mi ocito fali tjestenina koju sam cesto jela, pekarski proizvodi, slatko i tak to…ali mislim da cu ja lagano poceti krsiti tu dijetu, profil mi je ionako bio ok, a vidjet cemo kakav ce biti iduci pocetkom 12.mjeseca. hvala ti 😊

Ja jos uvijek nisam pojela npr. Jaje jer sam nakon jaja imala napade... međutim pojela sam ovo sto sadrzi jaja... npr. neki kolač ili palačinku. Neš sada staviti pred sebe teglu nutele i mrknut ju žlicom..ali od jednog bolonjeza i špageta ti nista nece biti.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    14. Studeni 2018. 19:12

Cure. Hvala svima. Ja evo vecerala. Jedemo svakih cca 3 sata tak da se da prezivjeti. 😁 bila na jos jednom uzv i na njemu se curka opet vratila gore poprijeko kako je i bila 😅 to je cudo od curke 😁 ugl pitala sam za tezinu pa su cca 2.500 i 2.600.

❤N i V💙

_lily_0
    14. Studeni 2018. 19:14

Maggie neka si bar malo odspavala nego bas sam nekak uzbudena zbog tebe eto neka ti ova noc prode cim brze i da se naspavas i skupis snage a sutra nek krene heheh da nam probijes led sa bebicama u terminima😁😍❤️
    Pticica kak je reagirala na to kad si rekla da ti ipak vrati krevetic i svaka cast zeno tak i treba neka si ga trazila nazad... 

du1988
    14. Studeni 2018. 19:15

truskawka

Cure. Hvala svima. Ja evo vecerala. Jedemo svakih cca 3 sata tak da se da prezivjeti. 😁 bila na jos jednom uzv i na njemu se curka opet vratila gore poprijeko kako je i bila 😅 to je cudo od curke 😁 ugl pitala sam za tezinu pa su cca 2.500 i 2.600.

sta je fino bilo za vecericu? 😋 cura zivahna izgleda, a kilaza je super za blizance! drzim fige da sve prodje super! Krenule su terminske bebe. Je li se javljala ivylee, da ju nisu odmah u radjaonu sprasili?

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    14. Studeni 2018. 19:16

truskawka

Nemas pojma koliko se ja twinsima veselim... pa to ce biti pravi šarmeri s mamom zmajicom! Jedva čekam da ih vidimo😍

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH

Ptico, ne brini se, Luki je glavica veca pa se zezamo stalno da stize mali glavonja. Pa ne mozemo sve roditi djecu idealnih i skolskih proporcija, stvarnl se trebaml sve skupa prestati zamarati tim stvarima. Bitno da je sve ostalo super, Nika ce nam doci savrsena na svijet, sigurna sam! 
    Ptičice, bravo za kinderbet 💪🏼 Sto se Interlibera tice, mislim da ti se ne isplati truckati samo radi toga, ali necemo se buniti da vidimo sliku vase biblioteke, ja sam ogromni fan knjiga i nadam se da ce i moj malac naslijediti od mene tu ljubav prema knjigama i citanju. Muz cita samo na moru. 😏
    Moj pregled je tek u ponedjeljak, ne mogu docekati. 😅
    Du, ne brini se radi kilaze, Dora lijepo napreduje i vjerujem da dobije sve sto joj treba. Isto tako, ako ti se nesto jede, pa pojedi, kod tebe su od muhe napravili slona, neces si sigurno naskoditi ako tu i tamo pojedes nesto mimo dijete. 
    Maggie, nadam se da ces izdrzati noc, preuzbudjena sam sto nam stize nova beba! Jeste smislili ime?
    Barbie, drago mi je sto si nadosla! ❤
    Ostale cure u bolnici, drzite se i dan po dan, bit ce to sve kako treba, ne moze drugacije 😘

Luka ❤

_lily_0

Truskawka jojj tvoje bebice su bas 😍😍😍 napredne s kilazom neka tak i treba 
    Neznam jesi vec pisala mozda sam preskocila jel kaj govore oce probavat prirodno ili ce ic carski??

Duda
    14. Studeni 2018. 19:19

Curke, samo nemojte vikendom ići na interliber, možda nema školaraca mlađih, ali (netko je već spomenuo ekskurzije) dolaze srednjoškolci organizirano iz cijele Hr.
    Ja ove godine neću ići. Jedino što bi baš htjela sad su knjige s bajkama/pričama za laku noć, al to kad mi netko bude dolazio u babinje pa pitaju sta nam treba-eto to mi je super poklon.
    Klikerice, tvoj ulov je odličan, sad se bacaj na čitanje 😉
    Ana, stvarno izgledas super! Mislim da ti svaka rodilja zavidi. Ali ne i na onome što si morala proći. Cure ti dobro kažu, pojačaj sad s vitaminima i nadam se što prije da će se vratiti snaga i energija.
    Maggie, nadam se da izdržite onda i noćas pa sutra lijepo spremno nakon pregleda u akciju 😉 Mi se veselimo novoj bebici. 
    Drago mi je za sve super vijesti danas, zvrkice, m.girl, ptico, mareikate, i zbog tvog pozitivnog dana, barbie, i što je štrudlica tražila krevetić, i što nam je truskawka sad u bolnici i samo iščekujemo kad ćeš javiti da se ide u akciju. Du, samo nemoj biti gladna. A ja bi si na tvom mjestu sigurno povremeno dopustila i tu nezdraviju hranu, čisto da si želju ispunim 😉
    Štošta sam još zaboravila...
    Meni je danas fizički baš težak dan..u biti, šta god da radim jako se umaram, sve me nešto zateže, Milini udarci baš bole 😁 teško mi nositi te nove kile.. Ono što mi je eksta fascinantno, meni se stalno ljudi ubacuju preko reda, gdje god da čekam (bolnica, tisak, trgovina) baš kad ja dođem na red (u kojem sam strpljivo čekala) netko me pita 'oprostite, jel kogu ja prije vas?'. Ne kužim, jel meni na leđima piše 'trudna sam 8 mjeseci ali volim provodit vrijeme u redovima pa ako itko želi, slobodno nek ide prije mene'..izgleda da piše! Grrr...
    Zaključujem da je ovo super dan, em ste vi sve vesele i zadovoljne, em sam s mužem danas odradila neke poslove preslagivanja i čišćenja (da, da, gnijezdim se 😁), em imam predivno biće u svom trbuhu, em ću sutra praviti kolač..pa što čovjek više treba? 😉

_lily_0
    14. Studeni 2018. 19:22

Du slazem se s curama a ako zelis evo ja ti rado dajem koju kilu jer meni se kile ljepe ko da mi glava nikad iz frizidera ne izlazi na +15 sam 😂😂😂🙈
    Al ja to prepisujem mirovanju,nekretanju naravno i ovo malo kaj pojedem ne trosim pa sve tablete silne kaj pijem i inekcije od svega pomalo.... ali ne bunim se rado dajem nekom pa cure koje imaju manjka javite se😂😂
    Allieh meni vec 2mj govore vodi glava tako da i mi se salimo da cemo imat malog glavonju iako ja njima bas ne vjerujem u te mjere i ne zelim se zamarat s tim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.