Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    14. Studeni 2018. 19:29

Maggie, nadam se da ćeš izdržati noć i da nećeš roditi prije sutra 😘

Ptičice, drago mi je da si tražila krevetić nazad. budi ponosna na sebe. 

Interliber....meni je isto dosta blizu. nisam sigurna da ću se zaletiti. prošle god sam bila za vikend i prestrašna je bila gužva. pola štandova jedva priđeš. a kak sam prošle god išla na rasprave na Upravni sud, koji je preko puta Velesajma, usred radnog dana...skužila sam da školarce iskrcavaju busevima i busevima. dakle, čini mi se čak i gore usred radnog dana. a oni samo bauljaju, ne gledaju kud hodaju i hihoću se. danas sam zaboravila na interliber pa sam se našla u avenue mallu koji ih je bio pun. jedva sam čekala obavit kaj moram i izać 😂

• zvrkica
    14. Studeni 2018. 19:47

Ptico nisu mjerili cerviks, sad gledaju uglavnom otvorenost i plodnu vodu i krv, u ponedjeljak sam bila 1 prst otvorena, ctg ok trudova nema.

truskawka
    14. Studeni 2018. 19:53

Du za veceru je bio krumpir, mrkva i cvijetaca sa nekom snitom mljevenog mesa kao u roladi nekoj i jogurt. 

Klikerica hehe hvala 😁

Lily pisala sam. Ne znam jos, al ja sam rekla na pregledu da bi ja radije carski i onda me zenskica pitala jel stvarno i ja sam potvrdila i rekla je da ce najvjerojatnije i biti carski. Ugl to je bilo tako usputno spomenuto. Vidit cemo, ali definitivno imam indikacije za carski zato sto je mala stalno poprijeko.

❤N i V💙

Klikerica
    14. Studeni 2018. 19:54

MareiKate

A pogledala sam i video one IBM koju je Klikerica spominjala, ima video sad 2 tjedna nakon poroda, i iako je nema na prvu super izgledao njen porod, iz tog sad drugog videa je jasno da je cura isto u velikoj traumi nakon svega i da nije to baš bilo tak super kak je izgledalo u onom videu…
     😊

Ja sam ostala u šoku kad je objavila Insta storie da su joj popucali šavovi od epiziotomije i da se javi tko zna kakvu pomoc?
    Meni to baš i nije za Insta storie,a bome mora da je boljelo... samo sto ne kuzim zasto si cure ne posvete ta 3 dana privatnosti i preleže ono što se mora i treba🤔
    Zar nas društvo tjera da odmah budemo top forma i fit i da nam je ured u spavaćoj sobi?
    Evo naša Ana sama kaže da je izgubila sve kile...ali ne od dobrog,nego od muke i bolesti... i da se osjeća slabo... i to.je sasvim normalno obzirom na sve sto je prošla. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    14. Studeni 2018. 19:58

Zvrkice samo pozitivno. Hrabrice. 😘
    Lily pa iskreno, meni bilo neugodno. Sto da joj napisem nakon sto sam se zahvalila,jel..i nekako sam bila.posramljena jer sam pomislila da mi ona nudi svoje.. i onda sam,uz podrsku ekipe klokanica, slozila SMS tipa: "Joj, nisam znala da mi nudis moj krevetic. Njega bi svakako voljela dobit nazad, ipak je uspomena na moje prvo dijete, moju najvecu borbu a i moj nagli prelazak u svijet odraslih. Nadam se da je tebi dobro posluzio sve ove godine, ali on je neprocjenjiv za mene. Za caritas radije, ukoliko treba, budem kupila novi krevetic i donirala. Nadam se da razumijes." Eto, malo je poruka bila i drska. Ali boli me klinac. Rekla je da ce mi njen tata dobacit krevetic jer je ionako bio kod njenih roditelja za sleepover. I tako. Mislim da necemo vise bas piti kave.

AllieH
    14. Studeni 2018. 20:04

Ma 🔝🔝🔝 ptičice 💪🏼

Luka ❤

Ivylee
    14. Studeni 2018. 20:04

Evo meeee! Tresla se brda, rodila nisam ništa 🤣 I dalje sam jedan prst, bez značajnijih trudića, kontrola u ponedjeljak... E sad, moram stisnuti noge do ponedjeljka jer cijela meni dobra ekipa s Merkura ide na kongres do nedjelje 🙈

_lily_0
    14. Studeni 2018. 20:09

Pticice 🔝🔝🔝🔝 odlicno si to odradila i uopce se ne bediraj kako nju nije bilo sram ne vratit krevet a kamoli poslje ga nudit tebi ako ti treba, mislim sta rec stvarno ima svakakvih ljudi 
    Izborila si se i bas te briga neka misli ko kaj oce ionako tvoj je.... 😍❤️🥰

Ivylee
    14. Studeni 2018. 20:14

Ptičice naklon do poda!!!! 

du1988
    14. Studeni 2018. 20:15

ptičice, odlicno si to sastavila, a ako necete pit kave radi toga, i neka! Mislim da nista drsko nisi napisala...ivylee, prizvala sam te 😊 ma izdrzat ces ti do iduceg tjedna, ako ne i do punog termina 💪 klikerice, nisam komentirala ulov s interlibera...zavidim! Obozavam knjige, ali evo ovaj sam preskocila, nisam niti sastavila listu zeljenih naslova. Posluzit ce gradska knjiznica 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.