Ma ja mislim da me trenutno i puz moze pobjediti 😂😂😂😂
Ogranicena u pokretima ali totalno prijavljujem opet vadajna kost boli za popizdit i onak kad se okrecem u krevetu tak puca ko kost uzasno zvuci 🙈🙈🙈 ko da me neko odsarafljuje 😂😂 uglavnom ovaj tjedan definitivno stalno lezim jer imam osjecaj kad stanem ili hodam da ce mi sve ispast van veliki pritisak i nelagodu tako da zivio krevet i lezanje...
Ana, zao mi je sto si tako brzo pala na kilazi najvjerovatnije nije bilo ugodno ali sa druge strane izgledaš kao da nikada ni trudna nisi bila. Cure po bolnicama sretno...nazalost nemogu vas popratiti. A baby sajam u WG ce mi ove godine biti samo zelja, nekako se sve zakompliciralo. A ispada da se zaista nikada se nije prerano spremati za dolazak bebe, odlazak u bolnicu i sl.
Ana, zao mi je sto si tako brzo pala na kilazi najvjerovatnije nije bilo ugodno ali sa druge strane izgledaš kao da nikada ni trudna nisi bila. Cure po bolnicama sretno…nazalost nemogu vas popratiti. A baby sajam u WG ce mi ove godine biti samo zelja, nekako se sve zakompliciralo. A ispada da se zaista nikada se nije prerano spremati za dolazak bebe, odlazak u bolnicu i sl.
Lako za pad na kilaži, što se ja šalim, sreća u nesreći pustoj, sad treba vratiti snagu. Malo po malo 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ptičice, baš sam ja gledala tvoj Lilypie i nije mi bilo jasno jer sam manje trudna, a imam manje dana do kraja :D
Možda Lilypie zna da ćeš prenijeti :D
Evo i nas sa pregleda. Malena je 2900 g, promjer glavice je nesto manji od onog sto bi trebao bit za ove tjedne al je doktor rekao da nema razloga za brigu da je sve u redu. Iskreno malo se brinem, nadam se da to nece bit problem. Protoci dobri, plodna vode dovoljno, posteljica u redu i da sam skroz zatvorena. Da ne trebam zurit u zege, ja mu govorim da sam jedva docekala da idem gore 😂
Curke u bolnicama izgleda da je danas dan dobrih vijesti i za vas, samo polako i bit ce sve u redu. Bitno da su nam bebaci dobro 😍
Ana probaj vise papati i vratiti snagu, inace izgledas mrak 🤩
ajme, vidim da nam je Maggie sljedeća ❤️😍 znači, ipak ćeš roditi u Petrovoj? javi kako je prošlo jer uskoro i mene isto čeka.
otkad ne radim stalno negdje lutam. ne osjećam se pingvinasto ni nepokretno. baš nekako kao i da nisam trudna. jedino osjećam povremene nedostatke zraka jer je beban već velik.
dvoumim se i ja oko ogrtača. ne znam jel mi bolje ponijeti dugačku vestu. a u biti, najgora noćna mora, nakon poroda ofkors, mi je da se neću moć otuširat i oprat kosu. meni se kosa toliko masti da nema šanse da ju 3 dana ne operem. stvarno se nadam da mi nitko neće zabraniti ili nešto takvo 😂 ono, izašla bih puzajući do tuša 😂
Evo i nas sa pregleda. Malena je 2900 g, promjer glavice je nesto manji od onog sto bi trebao bit za ove tjedne al je doktor rekao da nema razloga za brigu da je sve u redu. Iskreno malo se brinem, nadam se da to nece bit problem. Protoci dobri, plodna vode dovoljno, posteljica u redu i da sam skroz zatvorena. Da ne trebam zurit u zege, ja mu govorim da sam jedva docekala da idem gore 😂
Curke u bolnicama izgleda da je danas dan dobrih vijesti i za vas, samo polako i bit ce sve u redu. Bitno da su nam bebaci dobro 😍
Ana probaj vise papati i vratiti snagu, inace izgledas mrak 🤩
ma ne brini. Neo je na jedno 2-3 pregleda bio veći od prosjeka. pa na 2 pregleda zaostajao. sad je opet kao u prosjeku. ja niš ne vjerujem njima dok on ne izađe i ne uvjerim se koliko je stvarno težak 😂
Maggie ti odmaraj da si spremna ako sutra krene, ajme bas sam uzbudena 🤩
Barbie tak i ja mislim, ne mogu to oni tocno pogodit, kad se rodi vidit cemo kolika ce bit 😊
Luks jesi opustosila Ikeu? 😁😁
Ptičice, baš sam ja gledala tvoj Lilypie i nije mi bilo jasno jer sam manje trudna, a imam manje dana do kraja :D
Možda Lilypie zna da ćeš prenijeti :D
Iz tvojih usta.. 😄
Kad vidim sto nam se dogada po forumu, opcija da prenesem par dana mi zvuci odlicno! A bas mi blesav lilypie..
E sad.. da pohvatam sve a sigurno cu pola zaboravit. Trebala sam citat uz papir i kemijsku..
Maggie mislim da sve jedva cekamo i radujemo se ☺ nek krenu terminuše, dosta je preko reda bilo guranja 😉
Ivylee, Mateja kako ste vi? Dogada li se sto?
Miranda javi nam se s novostima.
Zvrkice odbrojavamo i slavimo svaki dan s tobom. Kako se osijecas? Sorry ako si vec rekla, kakvo je stanje s cerviksom?
Ana bas mi je drago da ste kuci ti i tvoj princ 🤱 vjerujem da vam sad slijede samo lijepi trenutci. Super izgledas, iako je nazalost posljedica bolesti 😒 pazi na sebr, uzmi si i neke vitamine, ipak i dojenje i nespavanje uzimaju danak. Saljem 💓
Salatice ti ces biti i jesi najbolja mama svojoj Leni. Znas li koliko si ju cekala?? Prepusti se svom instinktu i otkantaj sve oko sebe. Hrani je 24h dnevno ako treba i ti tako osjetis. Ej, nema stresa. Vjeruj u sebe, mi svi vjerujemo u tebe 😘
Mgirl odlicne vijesti. Sad polako i uspori tembo. Day by day.
Klikerice, ako je truskawka zena zmaj oce grupe (a jest!), ti si dobra vila. Bas si divno biće, kliker je izabrao prekrasnu mamicu.
Truskawka may the force be with you 😃😘
Vana kad cete kuci, ima li naznaka?
Sto nam je sa strudlicom?
Du drzis li tlak pod kontrolom?
Ptico Nika ima prekrasnu tezinu. Prava cura, u omjerima 🙂
Cure u bolnicama, drzite se 💓
Allie jel tebi danas isto bio pregled?
Barbie drago mi je da si ona stara, vesela i optimisticna. 🙏
Znam da sam puno i preskocila, a opet se raspisa.. meni je pregled tek u utorak, nikad docekat 4 tjedna da produ. 😩
Inace da pitam i savjet. Mislila sam za vikend potegnut na Interliber a svi mi cvrkucu da to nije dobra ideja..kao nepotrebno treskanje 🤨 nisam pametna..
P.s. prica krevetic! Trazila sam ga natrag.
Sortiraj odgovore
Najstariji