Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    14. Studeni 2018. 12:45

Bruna92

Kako ste cure? 😊
    U Splitu je bas lijep dan, sunce pici ko ludo, toplo…
    Ja se sad mislim dal da uopce pakiram ogrtac u torbu za rodiliste… Koliko ce nam to realno trebati s obzirom da oni tamo bas jako griju a nije da cemo u ta tri dana bas izlaziti vani… A ako bude potrebe za duzim ostajanjem lako mi muz donese… Sta mislite?

ja ga neću uzimati jer imam neki jako debeli doma, uzet ću si laganiju vesticu baš ako će mi trebati

Mina93
    14. Studeni 2018. 12:51

Bruna92

Kako ste cure? 😊
    U Splitu je bas lijep dan, sunce pici ko ludo, toplo…
    Ja se sad mislim dal da uopce pakiram ogrtac u torbu za rodiliste… Koliko ce nam to realno trebati s obzirom da oni tamo bas jako griju a nije da cemo u ta tri dana bas izlaziti vani… A ako bude potrebe za duzim ostajanjem lako mi muz donese… Sta mislite?

Meni ni ne stane u torbu, vidit cu kako ce mi bit pa cu reci muzu da mi donese

m.girl6
    14. Studeni 2018. 12:57

Curke moje, Meni skinuli infuziju i umjesto nje dobila neku tableticu Cordipin za ujutro i večer i normabel poslije ručka i prije spavanja pa će me dalje promatrati. Nisam otvorena i sve je ok za sad. :) ali mirovanje i dalje da ne bi kontrakcije opet bile. I prepisala mi prof.utrogestane za svaki slučaj. Ok sam i samo nek tak i ostane. 💙
    Hvala vam svima na brizi. Ja imala velike planove za sajam beba i svašta, ali to sad sve pada u vodu. Prvo kad idem doma kupujem stvari za bolnicu i lagano počinjemo prati veš za bebija. 

Noa 💙

_lily_0
    14. Studeni 2018. 13:03

M.girl odlicne vijesti neka tako i nastavi danasnji dan s ljepim vijestima😁😁
    Bitno da ste ti i Noa dobro samo miruj ma tebe do kraja tjedna sigurno i pustaju doma drzim fige 
    Iako i da nejdes doma bitno da je sve po planu drzi se saljemo zagrljaje 🤗🤗🤗🤗🤗😍❤️
     Bruna ja cu isto ko i pepe imam vesticu duzu na kopcanje nju cu uzet eto ako ce se tipa izlazit u hodnik kad su posjete jer planiram imat spavacice kratkih rukava a moj ogrtac je isto ogroman i debel trebala bi mi posebna putna torba za njega tako da on pada u vodu

du1988
    14. Studeni 2018. 13:08

Ja cu ponijeti ogrtac jer kako kaze zadranka, zgodnije je do kupatila kroz one hodnike i tako...a tanak je tako da ce mi stati. m.girl, odlicne vijesti! Samo nek te prate i bit ce sve ok, a za sajam lako nekog posaljes ako vec znas sto trebas 😊 pitanje za cure koje su na dijeti-kako stojite s dobivanjem na kilazi? Ja sam od 21.9.dobila samo kilu, ne znam je li to lose? 🤔 znam da nije dobro ni da se uopce dobiva na kilazi. Ja jedem, nisam gladna, ali ocito fali slatko u toj mojoj jadnoj, zdravoj prehrani 😂

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    14. Studeni 2018. 13:29

Evo mene u rađaoni u Petrovoj!
    Ali polako... nisu me (još) zaprimili. 😊
    Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka... e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa... ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.
    M.girl, gdje si ti u Petrovoj, na kojem odjelu?

Mina93
    14. Studeni 2018. 13:39

Maggie85

Evo mene u rađaoni u Petrovoj!
    Ali polako… nisu me (još) zaprimili. 😊
    Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka… e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa… ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.
    M.girl, gdje si ti u Petrovoj, na kojem odjelu?

Drzite se 🤗🤗🤗

m.girl6
    14. Studeni 2018. 13:39

Hvala vam drage moje curke. 🥰🥰
    Da i ja se iskreno nadam da se u petak pakiram domeka. Stavljaju me na ctg 2 puta dnevno tak da sam im stalno pod kontrolom i neka, tak i treba. Samo da Noic bude čim vise u buši na sigurnome 💙
    Ma za taj sajam beba, vise sam htjela na izlet sa muzicem jel mi trebaju tetrice samo, ali narucit ću preko neta i to je to. 

Noa 💙

_lily_0
    14. Studeni 2018. 13:40

Jaoooo maggie ajde drzimo fige
    Javi nam se obavezno 😍😍😍

Blaza26
    14. Studeni 2018. 13:41

Magie pa sretno draga,neka sve prode u najboljem redu. Izgleda da si nam ti sljedeca.
    Evo upravo sam odgledala taj video od te cure... nezz sta reci,panicar je velik,tako da mislim da je i u tome bio problem.. al da boli... boli sigurno,od toga ne mozemo bijezat.
    Mgirl super vijesti.samo nek se tako nastavi. 
    Mi smo imali smrtni slucaj u obitelji tako da cu se javit kad stignem. Cure u bolnicama i na pregledima sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.