Ej Maggie, ja sam ti dolje na pt2, jučer sam bila u predradaoni, pa me premjestili dolje. Ajmeeee samo nas kat dijeli. Došla bi rado do tebe ali nema šanse da me u rađaone puste. 🙈
Drži seee ❤️
Noa 💙
Evo mene u rađaoni u Petrovoj!
Ali polako… nisu me (još) zaprimili. 😊
Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka… e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa… ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.
M.girl, gdje si ti u Petrovoj, na kojem odjelu?
krenulo je? juhuuu držimo ti fige 💙💖💪
M.girl6, ma došla bih ja do tebe, nije problem... pitala sam jer je baš jedna žena gore ležala i spominjala kak je u 33. tjednu pa reko da to nisi ti 😂
Ja ipak idem doma, sutra se opet u rađaonu moram javiti na kontrolu. Nalaz je došao neodređen, kao nije to plodna voda, ali ima sličnih stanica...
Rekli su da bi moglo krenuti svaki čas pa da se i ranije javim po potrebi. Idem sad odspavati doma pa se javim navečer.
Maggie drzim fige 😍😍
Meni curka plodna voda, potvrdio i test, ali je za sada ima dovoljno. Ugl, iscjedak je svijetlo narancasto roza i to je ok, prijavila sam maloprije glavnoj sestri.
Ako vidite da je žuti, zeleni, krvav ili smeđi trčite u bolnicu!
Maggie, bas kad sam htjela pisati da stize ocito jos jedna beba, ti kazes da ides ddoma 😁 bitno da je sve u redu, a svakako ce krenuti uskoroooo ❤️
Ja ipak necu nositi ogrtac jer u splitskom rodilistu svaka soba ima wc pa mi to ne igra ulogu da moram izlaziti na hodnik. Ponijet cu i ja onda neku vesticu pa ako zatreba...
Pakiram torbu sada i prolaze me cudni divni osjecaji 😁 danas punih 35 tjedanaaaaa
Zvrkice i m.girl vidim da vam je pozitivan dan danas u bolnici, drago mi je :)
Maggie, samo se ti naspavaj da imaš snage ako krene, iako ja mislim da bi ja bila tako uzbuđena da ne bih mogla, ali tko zna kad dođem do toga kako će biti. Jesi ti onda ipak odlučila ostati u Petrovoj?
Sretno svima! 😘
Zvrkice sto sa zutim iscjetkom? Imam ga gotovu cijelu trudnocu i svi brisevi su uredni. Par dana bude bijel, pa zut, pa opet bijel..?
A što se tiče iskustva s poroda, pogledala sam i ja sada video koji spominjete, mislim da je pola pobjede u glavi, strpljenju i fokusu. Cura je došla u bolnicu u velikom strahu i sa idejom da želi carski, sigurno je to poduplalo cijelu agoniju. Ali nije mi jasno, spominje u videu da joj je beba na zadak bila ako sam dobro shvatila, kako su uopće mislili ju poroditi prirodno, još velika beba... Ali možda sam ja nešto krivo shvatila iz videa.
A pogledala sam i video one IBM koju je Klikerica spominjala, ima video sad 2 tjedna nakon poroda, i iako je nema na prvu super izgledao njen porod, iz tog sad drugog videa je jasno da je cura isto u velikoj traumi nakon svega i da nije to baš bilo tak super kak je izgledalo u onom videu...
Tako da cure moje, spremne na najgore, nadamo se najboljem 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji