Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    14. Studeni 2018. 10:13

Maggie85

Klikerice i Ivana_G, stvarno ludi snovi! 😆
    Truskawka, sretno u bolnici! Ne znam kaj da ti poželim, čim duži ostanak da bebe budu do termina, ili da budeš čim kraće, tj. da se čim prije družite 😏
    Kak su ti prije rekli, hoće inducirati ili čekati? Kakva im je praksa?

Ja bi cim prije radi ledja. Uzasno patim zbog bolova. Gotovo da padam u nesvijest, uzasno sam iscrpljena. Pa itako smo mi vec u terminu tako da mogu me i sutra porodit sto se mene tice. 
    Nisu mi nista jos rekli. Evo cekam na red za hospitalizaciju. 

❤N i V💙

Mina93
    14. Studeni 2018. 10:14

Sretno na pregledima ❤️

Mina93
    14. Studeni 2018. 10:16

truskawka

Maggie85

Klikerice i Ivana_G, stvarno ludi snovi! 😆
    Truskawka, sretno u bolnici! Ne znam kaj da ti poželim, čim duži ostanak da bebe budu do termina, ili da budeš čim kraće, tj. da se čim prije družite 😏
    Kak su ti prije rekli, hoće inducirati ili čekati? Kakva im je praksa?

Ja bi cim prije radi ledja. Uzasno patim zbog bolova. Gotovo da padam u nesvijest, uzasno sam iscrpljena. Pa itako smo mi vec u terminu tako da mogu me i sutra porodit sto se mene tice.
    Nisu mi nista jos rekli. Evo cekam na red za hospitalizaciju.

Javi nam novosti 🤗🤗

Mamica2
    14. Studeni 2018. 10:21

Ana ti kao da nisi rodila prije par dana, zgodnica
    Ja cekam mestra za masinu od robe koji je rekao vjerovatno danas zvati i doci. nadam se da necu bzvz cekati a da on nece ni nazvati. Ovo trece tromjesecje mi je tesko pocelo, lose spavanje, nervoza prevelika osjetljivost da se rasplacem za ludosti a inace nisam niti malo od plakanja, ponestaje mi zraka kod veceg napora i da ne nabrajam dalje. Jedva cekam kraj 1.mj i da rodim.
    Salatice jesi li nocas napokon prespavala noc?
    Barbie nek si se nauzivala jucer nakon stresa
    Ivylee nema panike, vrijeme je za radjanje  terminskih beba
    m.girl javi sto kaze dr nakon pregleda
    Nasmijala sam se vasim snovima

• Kani07
    14. Studeni 2018. 10:26

Cure u bolnicama sretno da sve prode u najboljem redu😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    14. Studeni 2018. 10:59

maggie i truskawka, cekamo novosti kad budete znale vise! ivylee, sretno i ponesi ti torbu sa sobom 😊😀 mamica5, ista stvar...otkako sam usla u klub 30 imam manje energije, brze se umaram, trbuh me zateze pri svakom vecem naporu i tako.. a paradoks da umirem od umora, a ne mogu zaspati kad legnem necu ni komentirati. Ali to su sve prolazne brige kad usporedim s nasim suborcima u bolnicama! drzite se, cure, mislimo na vas! 😘 ana, bas si zgodna mamasita 🤗 barbiemama, drago mi je da si bolje! Pozdrav svim ostalim curkama, uzivajte nakon zivopisnih snova 😂

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    14. Studeni 2018. 11:30

AllieH

Cure u bolnicama, javite se s novostima, stalno mislim na vas, ne mogu vjerovati da vas je odjednom toliko hospitalizirano. 😡☹
    Gledala sam sinoc video nase jutuberice Dash of Blue i Iskustvo s poroda, cini mi se da je cura dosta realno sve opisala, ali ajme koliko me sad strah trudova i tih bolova 😳😳😳
    I ajme cure, bas svasta sanjate 🤭😅

i ja ju pratim...slicno sam.prosla nakon laparaskopske operacije sa 4 reza, pa mi je taj oporavak kako sličan carskom..ali ovo prije...mislim da je jaaakooo paničarila jer nije htjela prirodno zato je sve djelovalo puno strašnije...barem meni

_lily_0
    14. Studeni 2018. 12:12

Maggie javi nam se kako je prosao pregled 
    Truskawka ti si heroj mama svaka cast na svemu a sad na odmor javi nam dojmove i kaj vele doktori i kakav im je plan drzi se eto brzo tvoja dva andela s tobom za cas ce to 😍😍
    Ivylee sretno😁😍
    Mamica ana stvarno si se prepolovila izgledas jako ljepo 😍
    Sve ostale curke u bolnici drzi te se i neka vam sto prije produ dani do polaska doma i sigurnih tjedana 
    Javite nam se kako ste??? 
    A sad mame molim ljepo vi kaj ste u terminima ajde vi krenite donosit bebice na svijet vama je vrijeme da malo okrenemo plocu 😁😁😍❤️
    Drzite se svi i svima zelim sto bolji i ljepsi dan s puno pozitive i sto manje tegoba i bolova 
    Puse svima 
    Klikerice  moram jos ovo napisat svaka cast stvarno si zmaj znaci u danu smo iste i kad vidim tebe kak picis juris okolo tetosis nase cure dode mi da se pokrijem po glavi jer nema sta me ne boli i kolko se jedva krecem tako da kapa do poda za tebe ti si nasa mazilica trudnica 😍❤️❤️🥰😘

Bruna92
    14. Studeni 2018. 12:17

Kako ste cure? 😊
    U Splitu je bas lijep dan, sunce pici ko ludo, toplo...
    Ja se sad mislim dal da uopce pakiram ogrtac u torbu za rodiliste... Koliko ce nam to realno trebati s obzirom da oni tamo bas jako griju a nije da cemo u ta tri dana bas izlaziti vani... A ako bude potrebe za duzim ostajanjem lako mi muz donese... Sta mislite?

zadranka86
    14. Studeni 2018. 12:45

Bruna nezz di su vam kupaone i vc..ali kad izlazis iz sobe nekako ono da nisi samo u pidami lipse je da si u ogrtacu..nezz tako ja razmisljam...ja san ga uvik nosila pa eto i sad cu...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.