Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    14. Studeni 2018. 06:44

Jutroo svima, Zvrkica super da se dobro osjećaš i lijepo guraj svaki dan... Polako!
    Cure u bolnicama, šta da kažem, budite smirene koliko možete i pretrpite i to, sve za naše malene... 
    Evo ja jučer stigla u Zg, bome smo malo duže vozili jer svako malo il piškit il se protegnit... Danas malo šetnja, pa do ikee i tako, jer idući tjedan počinje pranje, peglanje i slaganje...

Lovre

Klikerica
    14. Studeni 2018. 06:54

Ivana_G

naletila na tekst o tatama na porodu mamine čarolije i skontam da je netko ovdje stavio link za nekakav post na blogu, jel to možda klikerica??? Ak sam dobro zapamtila?? Nisam znala da si baš blogerica i moram pohvaliti vrlo lijep tekst, odmah sam označila budućeg taju 😋🤣🙏🤰

Ja sam,ja sam... ma trudim se... uživila sam se u ulogu buduce mame pa i tekstovi ispadnu dobri😂

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivana_G
    14. Studeni 2018. 07:10

Klikerica

Ivana_G

naletila na tekst o tatama na porodu mamine čarolije i skontam da je netko ovdje stavio link za nekakav post na blogu, jel to možda klikerica??? Ak sam dobro zapamtila?? Nisam znala da si baš blogerica i moram pohvaliti vrlo lijep tekst, odmah sam označila budućeg taju 😋🤣🙏🤰

Ja sam,ja sam…ma trudim se… uživila sam se u ulogu buduce mame pa i tekstovi ispadnu dobri😂

Hahah i zbunjola tek sad vidim da ispod i piše "moj blog - Mamina čarolija" tolko o pameti! 🤣🤣🤔

Uglavnom, superiška je... baš zanimljivo eto danas sam i lajkala stranicu 😉💃

Klikerica
    14. Studeni 2018. 07:41

Ludi snovi! Jutros sam u 4 pomislila da bi bilo bas dobro da sam zapisivala sve te ludilo snove... pa to su takvi cirkusi
    ...
    Nocas sanjam doktora kod kojeg moram na kontrolu za leđa,i kao on je mene nazvao da kaze da ne moram ja dolaziti,nego ce on doci kod nas. Reko...aj dobro. I lik pozelio kod nas prespavati... i ono lezi on u dnevnom boravku muž na trosjedu on lijepo na dvosjedu. I ja njima kak idem ja u sobu spavati,poljubim muža,a ovaj kao... da poljubim i njega... a ja ono šok,gledam muža,gledam njega... i odem iz sobe... i probudim se naravno

Mina93
    14. Studeni 2018. 08:11

Jutro, ja sanjala da sam rodila 😂😁 sve proslo brzo i bezbolno i onda mi falili udarci malog u trbuhu, onako se mazim po trbuhu i nmg vjerovat da ga vise nema tu da me niko nece udarat i lomit rebra 🤣

Ivana_G
    14. Studeni 2018. 08:16

Haha kad smo kod ludih snova... ja sanjala da sam doma čekala objavu rezultata, a objava je bila na netu i to tko je koliko djece rodio 😓🤨 i mene uvjeravaju sa sam rodila trojčeke! Ja ono sva u šoku, pritom se naravno poroda opće ne sjećam, ma kakvi trojčeki pa idem kod super doktorice ona bi sigurno vidjela to pa ne može fulati za 2!!!!! I tako ja sva u šoku, nevjerici zovem bolnicu da pitam imaju li zapisano koliko djece sam rodila 🤣🤣🤣🤣 a ta djeca su ?!? Gdje !?!?? Kao u bolnici valjda,nemam pojma i oni meni potvrde da, rodili ste ih troje. Mene panika čopila...reko a ja već kupila kolica pa kak sad, pa kak ćemo mi s troje odjednom pa nisam ništa spremila....itd. uglavnom, presmiješno. Od šoka sam se zbudila 😋🤣🤣

Blaza26
    14. Studeni 2018. 08:31

Jutroo. Cure u bolnicama drzite se,svakii dan je dobitan.
    Ja sam ruzno sanjala,neki lik me je oteo i taman trebao propucat pa sam se probudila
    A inace radam svako 2-3 veceri haha
    Hhaha klikerice tvoj je fora,sto nisi i doktora poljubila

Maggie85
    14. Studeni 2018. 08:43

Klikerice i Ivana_G, stvarno ludi snovi! 😆
    Truskawka, sretno u bolnici! Ne znam kaj da ti poželim, čim duži ostanak da bebe budu do termina, ili da budeš čim kraće, tj. da se čim prije družite 😏
    Kak su ti prije rekli, hoće inducirati ili čekati? Kakva im je praksa?

Klikerica
    14. Studeni 2018. 09:21

Blaza26

Hhaha klikerice tvoj je fora,sto nisi i doktora poljubila

Pa zato što za toga doktroa svi kažu da je gay... i kaze muž da sam to rekla u snu... kao nešto sam mumljala... on je gay, a muž mene još onako polupospanu...ko? Ko?

AllieH
    14. Studeni 2018. 09:23

Cure u bolnicama, javite se s novostima, stalno mislim na vas, ne mogu vjerovati da vas je odjednom toliko hospitalizirano. 😡☹
    Gledala sam sinoc video nase jutuberice Dash of Blue i Iskustvo s poroda, cini mi se da je cura dosta realno sve opisala, ali ajme koliko me sad strah trudova i tih bolova 😳😳😳
    I ajme cure, bas svasta sanjate 🤭😅

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.