Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    14. Studeni 2018. 12:57

Curke moje, Meni skinuli infuziju i umjesto nje dobila neku tableticu Cordipin za ujutro i večer i normabel poslije ručka i prije spavanja pa će me dalje promatrati. Nisam otvorena i sve je ok za sad. :) ali mirovanje i dalje da ne bi kontrakcije opet bile. I prepisala mi prof.utrogestane za svaki slučaj. Ok sam i samo nek tak i ostane. 💙
    Hvala vam svima na brizi. Ja imala velike planove za sajam beba i svašta, ali to sad sve pada u vodu. Prvo kad idem doma kupujem stvari za bolnicu i lagano počinjemo prati veš za bebija. 

Noa 💙

_lily_0
    14. Studeni 2018. 13:03

M.girl odlicne vijesti neka tako i nastavi danasnji dan s ljepim vijestima😁😁
    Bitno da ste ti i Noa dobro samo miruj ma tebe do kraja tjedna sigurno i pustaju doma drzim fige 
    Iako i da nejdes doma bitno da je sve po planu drzi se saljemo zagrljaje 🤗🤗🤗🤗🤗😍❤️
     Bruna ja cu isto ko i pepe imam vesticu duzu na kopcanje nju cu uzet eto ako ce se tipa izlazit u hodnik kad su posjete jer planiram imat spavacice kratkih rukava a moj ogrtac je isto ogroman i debel trebala bi mi posebna putna torba za njega tako da on pada u vodu

du1988
    14. Studeni 2018. 13:08

Ja cu ponijeti ogrtac jer kako kaze zadranka, zgodnije je do kupatila kroz one hodnike i tako...a tanak je tako da ce mi stati. m.girl, odlicne vijesti! Samo nek te prate i bit ce sve ok, a za sajam lako nekog posaljes ako vec znas sto trebas 😊 pitanje za cure koje su na dijeti-kako stojite s dobivanjem na kilazi? Ja sam od 21.9.dobila samo kilu, ne znam je li to lose? 🤔 znam da nije dobro ni da se uopce dobiva na kilazi. Ja jedem, nisam gladna, ali ocito fali slatko u toj mojoj jadnoj, zdravoj prehrani 😂

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    14. Studeni 2018. 13:29

Evo mene u rađaoni u Petrovoj!
    Ali polako... nisu me (još) zaprimili. 😊
    Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka... e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa... ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.
    M.girl, gdje si ti u Petrovoj, na kojem odjelu?

Mina93
    14. Studeni 2018. 13:39

Maggie85

Ali polako… nisu me (još) zaprimili. 😊
    Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka… e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa… ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.

Drzite se 🤗🤗🤗

m.girl6
    14. Studeni 2018. 13:39

Hvala vam drage moje curke. 🥰🥰
    Da i ja se iskreno nadam da se u petak pakiram domeka. Stavljaju me na ctg 2 puta dnevno tak da sam im stalno pod kontrolom i neka, tak i treba. Samo da Noic bude čim vise u buši na sigurnome 💙
    Ma za taj sajam beba, vise sam htjela na izlet sa muzicem jel mi trebaju tetrice samo, ali narucit ću preko neta i to je to. 

Noa 💙

_lily_0
    14. Studeni 2018. 13:40

Jaoooo maggie ajde drzimo fige
    Javi nam se obavezno 😍😍😍

Blaza26
    14. Studeni 2018. 13:41

Magie pa sretno draga,neka sve prode u najboljem redu. Izgleda da si nam ti sljedeca.
    Evo upravo sam odgledala taj video od te cure... nezz sta reci,panicar je velik,tako da mislim da je i u tome bio problem.. al da boli... boli sigurno,od toga ne mozemo bijezat.
    Mgirl super vijesti.samo nek se tako nastavi. 
    Mi smo imali smrtni slucaj u obitelji tako da cu se javit kad stignem. Cure u bolnicama i na pregledima sretno

m.girl6
    14. Studeni 2018. 13:41

Ej Maggie, ja sam ti dolje na pt2, jučer sam bila u predradaoni, pa me premjestili dolje. Ajmeeee samo nas kat dijeli. Došla bi rado do tebe ali nema šanse da me u rađaone puste. 🙈
    Drži seee ❤️

Noa 💙

pepe1907
    14. Studeni 2018. 14:01

Maggie85

Ali polako… nisu me (još) zaprimili. 😊
    Jutrošnji ctg opet loš, i to samo zato što je sestra pustila snimanje, a još je namještala sondu 5 minuta nakon toga. Onda sam još rekla dr. da imam malo sukrvice u pojačanom iscjetku pa je išla gledati (iako sam ja mislila kako će reći da je to od pregleda u ponedjeljak) i kaže da stvarno ima neuobičajeno puno iscjetka… e onda me poslala u rađaonu na ctg (bila sam spojena 1.20h) i na pregled kod nekog primarijusa… ctg uredan, ali je zabilježio i trudove do 40 (na svakih 15-ak min). Sad čekam nalaz nekog testa koji će reći curi li mi plodna voda ili ne. Ako curi, ostajem i smatra se da je porod počeo, ako ne curi, idem doma.

krenulo je? juhuuu držimo ti fige 💙💖💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.